Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה קניתי את הסאב הזה:

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=JBL1200&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap

עם אחריות לשנה במחיר פחות ממה שיש באתר אבל לא משנה....בקיצור:

התקנתי אותו לאוטו ושומעים סופסוף כמו שצריך וכמו שאני אוהב...אבל יש לי כמה בעיות מאז שהוא באוטו

בעיה ראשונה המצבר שלי נגמר בשניות....

בעיה שניה המגבר מתחמם מאוד (המגבר היה מתחמם עוד לפני שהסאב היה מחובר כאשר המגבר היה מחובר רק לקומפננט קדימה) אבל עכשיו הבעיה הזאת מדאיגה אותי יותר....המגבר שיש לי הוא מעפן ביותר (פלטיניום אודיו V12 1000V) לבנתיים עד המשכורת הבאה שאני אקנה מגבר חדש

רציתי לדעת אולי יש לכם פתרונות או משהו שאני לדעתכם יכול לעשות אני אשמח לקבל עזרה...

פורסם

למה המצבר נגמר?אתה שומע על רכב מכובה?אם לא אז תחליף מצבר אין לאן לברוח,מקסימום תבדוק מים במצבר.

לגבי ההתחממות תבוא למפגש יכוונו לך

פורסם
למה המצבר נגמר?אתה שומע על רכב מכובה?אם לא אז תחליף מצבר אין לאן לברוח,מקסימום תבדוק מים במצבר.

לגבי ההתחממות תבוא למפגש יכוונו לך

את המגבר כיוונו לי בחנות רציתי שיהיה מקצועי ושלא יהיה לי בעיות כל שני וחמישי...יכול להיות שבגלל הכיוון מתחמם לי המגבר??

פורסם
את המגבר כיוונו לי בחנות רציתי שיהיה מקצועי ושלא יהיה לי בעיות כל שני וחמישי...יכול להיות שבגלל הכיוון מתחמם לי המגבר?? כן!!!!

אפילו פלטינום אודיו צריך לקחת סב של 125W רמס ב4 אוהם משהו הם עשו שהרס לך משהו לך למתקין מקצועי אמיתי.

ותהנה ותתחדש בקניה החדשה שלך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אפילו פלטינום אודיו צריך לקחת סב של 125W רמס ב4 אוהם משהו הם עשו שהרס לך משהו לך למתקין מקצועי אמיתי.

ותהנה ותתחדש בקניה החדשה שלך

בברכה יהודה

ואיפה אני יכול למצוא מתקין כזה???

פורסם
ואיפה אני יכול למצוא מתקין כזה???
האמת היא שאני לא מכיר כל כך , אבל מי שאני יודע שיש עליו חוות דעת טובות זה סאונדר ברחובות , הוא נמצא שם ליד המשטרה . וסאונדסטורם בפ"ת אבל הוא כבר מתקין על שיתכן ולא כדאי לך ללכת אליו

אז אני מקווה שיענו לך חברה ותוכל לקבל המלצות

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
האמת היא שאני לא מכיר כל כך , אבל מי שאני יודע שיש עליו חוות דעת טובות זה סאונדר ברחובות , הוא נמצא שם ליד המשטרה . וסאונדסטורם בפ"ת אבל הוא כבר מתקין על שיתכן ולא כדאי לך ללכת אליו

אז אני מקווה שיענו לך חברה ותוכל לקבל המלצות

בברכה יהודה

רחובות ופ"ת קצת רחוק לי למה אני גר בירושלים ולא נראה לי שאני אסע לשם בקרוב... אבל תודה רבה בכל מקרה יהודה אני מקווה להסתדר וללכת למתקין מקצועי באמת שיסדר לי את הכיוון

פורסם

אני לא מכיר, אבל אני חושב שבירושלים יש מישהו שנחשב תותח - " דוקטור סאונד"

אני לא יודע אם הוא נחשב תותח בגלל כמויות שהוא מוכר או בגלל איכות שהוא מוכר, ו/או אולי שילוב של שניהם. שווה בדיקה.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אצל ה"דוקטור" אתה תשלם מחירים של בית מרקחת ותקבל עבודה של התקנת חצר מוואדי גו'ז.

100 מטר מ"דוקטור" בהמשך רחוב האומן יש לך את "קאדנס" ויש לך 10 דקות נסיעה משם את צלילי אורנים שגם הם מומלצים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
אצל ה"דוקטור" אתה תשלם מחירים של בית מרקחת ותקבל עבודה של התקנת חצר מוואדי גו'ז.

100 מטר מ"דוקטור" בהמשך רחוב האומן יש לך את "קאדנס" ויש לך 10 דקות נסיעה משם את צלילי אורנים שגם הם מומלצים.

את ההתקנה ואת הכיוון של המגבר עשיתי בקאדנס

פורסם
את ההתקנה ואת הכיוון של המגבר עשיתי בקאדנס
זה מה שאומרים שלפעמים מזל רע הולך אחרי מישהו , כי גם אני נזכר ששמעתי גם בפורום אחר מחמאות על קדאנס ואזהרות על הדוקטור , אז דווקא לך יוצא מזל רע כזה :shock: מצטער .

מכל מקום אולי תיגש ותסביר שאמרו לך שזה בעיה בהתקנה ותראה מה הם יגידו , לפי המוניטין הם לא יזרקו אותך .

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
זה מה שאומרים שלפעמים מזל רע הולך אחרי מישהו , כי גם אני נזכר ששמעתי גם בפורום אחר מחמאות על קדאנס ואזהרות על הדוקטור , אז דווקא לך יוצא מזל רע כזה :shock: מצטער .

מכל מקום אולי תיגש ותסביר שאמרו לך שזה בעיה בהתקנה ותראה מה הם יגידו , לפי המוניטין הם לא יזרקו אותך .

בברכה והצלחה יהודה

אחלה על העידוד....=\

אני מכיר שם את הבעלים בגלל זה הלכתי לשם לעשות את ההתקנה..... אין מצב שאולי המגבר לא בסדר???

או שאולי בגלל שחם בחוץ אז האוטו מבפנים מתחמם ואז גם המגבר (אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל אני לא ממש מבין ולא ממש יודע מה לעשות)

• תוכן חדש...