Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אני רוצה להתחיל לחפש מגבר 4 ערוצים איכותי לרכב

המגבר מיועד לשבת על סט של מורל אלייט 3 כיוונים, ועל מורל פולס 9*6.

התקציב שאני מעמיד לראשות המוצר הוא עד 5 אלף ש"ח.

אני מבקש המלצות מנסיונכם האישי למגברים ברמה ואיכות.

התכנון הוא מינימום של חודשיים חקירה ממצא על המגברים והשוואות ביניהם לפני החלטה סופית.

המגבר חייב להיות חדש ואם אחריות.

בתודה מראש

ושבת שלום

elate.jpg

pulse 6-9.jpg

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קצת מבולבל מההמלצה שאתה רוצה לקבל למגבר כי כתבת שאתה רוצה להגביר איתו גם סט 3 חלקים וגם את ה 6*9 או שעל ה 4 ערוצים ישבו רק ה 3 חלקים וה 6*9 יהיה מוגבר בנפרד, אם כך העיניין אז אני ממליץ לך ללכת על ההליקס A4 או על הג'נסיס שכחתי את הדגם , אפשרות אחרונה היא ה A6 של הליקס אבל במגבר הזה אין קרוסים בכלל ולכן בשבילו תצטרך קרוס מלא אחר, חיצוני או של HU

פורסם

הכוונה שלי הייתה האם אתה רוצה להקדיש ל 6*9 2 ערוצים מהמגבר המבוקש או שיש לך כבר מגבר אחר בשביל הקואקסיאליים?

פורסם

אם זה המקרה אז לפי דעתי האישית בלבד חבל לך לבזבז 2 ערוצים ממגבר שהוא כל כך איכותי ויחסית יקר מאוד על רמקולים קואקסיאליים , עדיף לך בהרבה לחבר את הסט 3 חלקים בביאמפ למגבר 4 ערוצים ואז תקבל שיפור ניכר מאוד בסאונד, כמו שחלק מהאנשים עשו פה את המעבר מחיבור רגיל לביאמפ,היה על העיניין הזה מספר רב של דיונים, ואת הקואקסיאליים תחבר למגבר אחר

פורסם

לי באוטו יש ELATE 2 WAY ואני מגביר ואתו עם KICKER 650.4 בהגברה רגילה ולא בביאמפינג

ואני שומע מדהים.

הקיקר מגבר פצצה-לי אישית עוד לא יצא לשמוע מגבר יותר טוב ממנו ושמעתי לא מעט.

פורסם

אני יש לי את הרוקפורד טי 8004 והוא פיצוץ של מגברררררררר

אני ממליץ עליו בחוםםםם ודרך אגב יש לי עוד חבר שהזמין אותו מחו"ל איתי והוא התחרט היה לו יקר מדי חח והוא רוצה למכור אותו חדש בקופסא

ודרך אגב בדף של הבדיקות שאתה מקבל עם המגברים של רוקפורד רשום עליו שהוא 154 אר אמ אס לכל יציאה נראה לי ב2 אום

ויש לו אני מתאר לעצמי גם ירידה לאום 1 אחלה מגבר פיצוץ בהמלצה!!!!!!

עוז

יום יבוא והשמש תזרח והקב"ן בעזרת השםם יוציא אותי מהצבאאא!!!!!!!!!

פורסם

אני בהחלט לא שולל את האפשרות של שליטה, דרך הקרוסים בחיבור BI AMP, על המיד ועל הטוויטר.

לכן גם מבקש המלצה למגבר 4 ערוצים ולא 2.

לגבי הקיקר 650.4, עברתי עליו אבל לפי דעתי בסכום הזה ניתן למצוא רמת איכות יותר טובה וגבוהה.

פורסם

אם אני לא טועה אייל (מנהל הפורום) עדיין מוכר 2 מגברי GENESIS DUAL MONO , במחיר שציינת תוכל לקנות ממנו את שתיהם . תחשוב על זה .

זה נכון

פורסם

אני ממליץ לך אישית על Precision Power - DCX1000.4 יש לי אותו כבר קרוב לשנה ואני מרוצה ממנו לגמרי הוא יכול להתמודד עם כל סט קומפוננט וסאב איכותיים

פורסם

אין את ה-JL הנ"ל בארץ יש את ה-300.4,למרות שאני יודע שחברות

שעובדות עם JL יוכלו להזמין לך את המגבר עם תחפוץ בו מה שכן המחיר לא יהיה נמוך

ויעבור את התקציב שלך,גם אני בזמנו שקלתי להביא את המגבר הזה ומפה הידע,

מה שכן לטעמי שווה להתאמץ כדי להביא אחד כזה(450.4).

מצטרף גם להמלצה החמה על ה-PPI מגבר מטורף,אחד החזקים שאני נתקלתי בהם

ומבלי להתפשר על איכות.

• תוכן חדש...