Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

שלום.

היום נסעתי לעשות קניות לשבת, היה פקק קטן, אז לקחתי ימינה לסימטה מוכרת (בין 500 ל-700 מטר פחות או יותר),שאני תמיד נוסע בסימטה הזו בימי שישי (כשיש שם פקק, כמעט כל פעם).

אני נוסע בסימטה במהירות סבירה ביותר 55-50 שהכביש ריק ממכוניות נוסעות, פתאום קופצת מזדה 323 הדגם הישן מהחנייה שלה לנתיב שלי, אני כמובן סטיתי שמאלה כדי לא להיתנגש בה.

עכשיו בדיוק הגעתי לפנייה שמאלה שאני צריך לפנות בה והייתי באמצע הכביש (החד סיטרי כמובן).

ואז קפצה מכונית משטרה מהפנייה הזאת, ראתה שאני באמצע הנתיב,כמובן שהיא לא הספיקה לראות את המיקרה, וגם לא הספיקה לעשות שום דבר, כי פניתי שמאלה מיד לאחר מכן ונכנסתי לחנייה של המקום.

עכשיו רציתי לדעת, אם הוא היה עושה פרסה מהר ותופס אותי, האם הוא יכל להביא לי דו"ח?

יש מצב שיגיע אליי דו"ח הביתה?

תודה רבה.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

• תוכן חדש...