Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני אתה צודק בפרטים הטכנים

למרות זאת - הקליאו שלי (2002) הייתה במצב מעולה וגם זאתי של חבר שהייתה שנת 2001 הייתה שמורה מאוד.

אותה קליאו הייתה ברשותי למשך כמעט שנתיים וחצי לפני שהחלפתי אותה לא מזמן ל WRX שנת 2005. דרך אגב - בבדיקה הרנו יצאה ירוקה לחלוטין.

וממה שאני אישית הצלחתי לחוות, למרות יחס ההספק משקל הדומה לסובארו - אין מה להשוות.

הרגשת הכוח בקליאו נפגעת רבות אולי בשל ההנעה ואולי בשל גורמים אחרים.

האוטו מהיר, מהנה וחזק למשקל שלו, אבל אין את הרגשת הכוח הבשרני שיש למשל בסובארו. תמיד יש הרגשה שהיית רוצה לקבל ממנו עוד... ואין. בשבילי 172 סוסים שנראים חזק על הנייר לא באו לידי ביטוי בכביש.

אבל - אני חוזר ומדגיש: בתור תמורה לכסף - קליאו ספורט זה ה-אוטו.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי מעט ניסיון עם ה- 172 (דור ראשון ודור שני) ואני יכול לומר שביד מיומנת ניתן להוציא ממנו הרבה.

החיים לא מתחילים ולא נגמרים בהספק מנוע, הרשימה היא ארוכה על מנת לקבל חבילת נהיגה טובה ולקליאו מה לעשות יש את החבילה.

אני הייתי ממליץ לפותח התרד שיקח מישהו מקצועי איתו ברכב (מדריך מקצועי ומיומן - און לדוגמא) ואחרי 10 דקות בקרוב הוא יבין לבד שהוא בקושי מביא לידי ביטוי 50% מהיכולת של הרכב בגירסתו הסטנדרטית....

בהצלחה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
תמיד תוכל לעבור ללאון טורבו :roll:

השאלה היא מה עושים איתו.....?

לדעתי אין ספק שהוא מוסיף יופי בחניה.:wink:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אחרי נבירה באתרי קליאו בחו"ל הגעתי למסקנה שהדבר ביחיד שכדאי לעשוץ, כרגע לפחות, זב קיט פילטר אוויר פתוח.

1) האם יש המלצות ספצפיות על הסוג והמין

2) המלצות על מקום טוב ומיומן לשפר את היניקה בו (מוסך)

3) האם השינויי יעבור טסט ??

תודה רבה מראש, עזרתם לי מאוד !!!

פורסם

כמו שאמרתי מקודם, הסטים שהם שמים שם זה לא "פילטר פתוח" חרטה כזה כמו שחצי עם ישראל שם.

זה קיט יניקה שעולה דיי הרבה כסף...

רוצה דוגמה?

http://www.itgairfilters.com/content2.asp?section=maxogen

זה אחד הקיטים שהם קונים עולה מעל 300 פאונד

ואנשים שם אומרים שאחרי צ'יפ הקיט הזה נותן השפעה.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

איפה הנחישות ??

את כל התרד המפואר הזה אתה מסיים בהתעניינות בפילטר פתוח.....

חאליק, איכזבת את הבאבא.

פורסם

כשמדובר בסכומים מטורפים כדי להפיק משהו מהמנוע הזה ( המצויין גם ככה ),

השיפור שנראה טוב ביותר הוא קיט יניקה מלא ! אולי קיט מצערות יבוא בהמשך...

אם אפשר הצעות בנושא הקיט, אשמח.

תודה רבה.

פורסם

שמע לבאבא קליאו, עזוב אותך מהשקעה בכוסות רוח בשלב זה, תשקיע את הכסף בקורס רציני תאמין לי שלא תצטער.

בהצלחה.

פורסם

אין לי שום דבר נגד לעשות קורס נהיגה... למרות שכבר עשיתי אחד, אז אולי תייעצו לי איפה לעשות את הבא...

אבל באותה נשימה עדיין הייתי רוצה להרכיב איזה שהו סוג של שיפור, הפילטר נראה לי

הכי רלוונטי כרגע, לכן הייתי רוצה עצות בנושא, המלצות מנסיון, ואיפה להשיג.

תודה מראש לכולם.

דורון.

פורסם
אין לי שום דבר נגד לעשות קורס נהיגה... למרות שכבר עשיתי אחד, אז אולי תייעצו לי איפה לעשות את הבא...

אבל באותה נשימה עדיין הייתי רוצה להרכיב איזה שהו סוג של שיפור, הפילטר נראה לי

הכי רלוונטי כרגע, לכן הייתי רוצה עצות בנושא, המלצות מנסיון, ואיפה להשיג.

תודה מראש לכולם.

דורון.

פילטר איכותי בתוך קופסת האוויר של הקליאו יעשה עבודה טובה מאד, זכור שמדובר בפילטר גדול בעל שטח פנים גדול והוא סה"כ יעיל מאד.

פורסם

אני מאמין ששטח הפנים של הפילטר ( והוא באמת גדול ) הוא לא הנקודה החשובה, אלא האם אוויר קר נכנס לפילטר או לא. השאיפה היא לאוויר קר, תקן אותי אם אני טועה...

פורסם
אני מאמין ששטח הפנים של הפילטר ( והוא באמת גדול ) הוא לא הנקודה החשובה, אלא האם אוויר קר נכנס לפילטר או לא. השאיפה היא לאוויר קר, תקן אותי אם אני טועה...

הרכב בנוכחי לוקח אויר קר מאיזור בית הגלגל בצד הנהג.

במידה ותחליט לבצע שינויים מאד כדאי שתדאג שהמנוע ישאף אוויר קר.

פורסם

קח בחשבון שאם אתה פוגע באופן התיעול של האויר ויכולת המנוע "למשוך" אויר ולנשום (למשל מאריך את צנרת היניקה) או שלחילופין אתה מעלה את טמפ' האויר שנכנס - האוטו יסחוב פחות טוב. יש כאן איזו התפשרות בין שני הגורמים האלו שנבחנה כבר ע"י מהנדסי רנו ונפתרה בצורה הכי טובה שהם יכלו.

שוב - או שתשקיע ותקנה מערכת אויר יעודית שנוסתה והוכחה על רכב כקליאו ספורט או שסתם תבזבז את כספך במקרה הטוב ללא השפעה ובמקרה הרע רק תגרע.

נתנו לך פה עצות טובות לגבי הקליאו אבל אני חושב שבשורה התחתונה את התשובה כבר הבנת. תשמור את הכסף שלך לדברים אמיתיים!

פורסם
אני לא יכול לחזור אליה בשלב הזה בחיי.

ביינתיים נהנה מהמומנט המוגדש של VW.

איזה יופי... בכל פעם שמישהו פותח ת'רד בו מוזכרת המילה קליאוספורט כל השועלים (כולל ברשד התן..)יוצאים מהמאורות שלהם .:lol:

דודו

אוווווווווווווווווו

(יללה)

• תוכן חדש...