Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יכול לחזור אליה בשלב הזה בחיי.

ביינתיים נהנה מהמומנט המוגדש של VW.

איזה יופי... בכל פעם שמישהו פותח ת'רד בו מוזכרת המילה קליאוספורט כל השועלים (כולל ברשד התן..)יוצאים מהמאורות שלהם .:lol:

דודו

א. תיקונים, לא ברשד התן אלא ברשד החולדה.:shock:

ב. על איזה מומנט מוגדש של VW אתה מדבר? פעם אחרונה נראה היה שיש לך תפוחי אדמה במערכת פליטה לפי הסחיבה.:lol:

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מיותר ...תלוי למי.

אני לא חושב שזה מיותר, כמה שיותר ,כך יותר טוב.

מיותר כי אי אפשר לנצל אותו במגבלות האחיזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בוא נגיד ככה בפורום בחו"ל (cliosport.net) המליצו על צ'יפ פלוס איזה קיט יניקה שאמרו ששילוב של שינהם נותן הבדל מורגש... אבל הקיט הזה עולה בין 300-600 פאונד בלי צ'יפ! :shock:

טיפ קטן - לזכור את בדיקת הזיהום החדשה בטסט, ולא להוריד ממיר.

חבל סתם להיזקק לקומבינות.

הממיר בקליאו ספורט הוא ממילא HIGH-FLOW (שני אלמנטים במקביל) ולא חונק את הרכב יותר מדי.

משום מה אמרו גם בפורום להעיל שלמרות שכביכול הוא הייפלו מורגש ההבדל כאשר מורידים אותו ושמים פשוט צינור במקום.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

אולי אפשר להתאגד פה למטרה הזאת.

אם מישהו פה כבר הוריד/מוריד ממיר אז הוא יכול לעשות טובה ועבור סכום סימלי להשכיר אותו ליום מסויים בשנה...

אני בפנים אם למישהו יש :smile:

(אני אגב לא ממש הרגשתי הבדל אבל זה גם בגלל שנסעתי קצת לפני זה עם ממיר גוסס אז זה בעייתי להשוות)

ניר

פורסם
אמת, ה-17" אומנם מסרסים את הרכב... אבל, בהנחה שאינני מעוניין לשנות את החיצוניות של הרכב

( אני מת על הגלגלים האלה :) דורון.

שרשור שלישי היום שאני רואה מישהו מגדיל קוטר של גלגלים, בוכה על סחיבה וחוסר כח, וזורק עד כמה אלפי שקלים רק כדי לחזור לסחיבה שהיתה לו במקור, לא יותר פשוט להישאר עם גלגלי ה 15 ? ועם עוד איזה 15,000 ש"ח בחשבון הבנק ?

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כ"כ קשה עבדו ברנו להוציא מהקליאו ספורט האטמוספרית 172 סוסים (קטנים). אני לא חושב שבתקציב מצומצם אפשר לשפר הרבה. להיפך - כל דבר שתשנה בצורה לא חכמה רק תהרוס ותוריד מההספק.

להחליף לחישוקים 17'' זו טעות. זה גורם לאיבוד כוח ויוצר זיוף בקריאת המהירות והקילומטרז.

אני לא מציע לך לבנות בצורה ידנית מערכת ליניקת אויר מהחזית. זה בהחלט יהרוס.

או שתשקיע, אבל תשקיע הרבה - מה שהופך את כל העניין ללא כדאי.

או שתשאיר את המבנה המקורי כולל גלגלי ה 15''.

ועוד דבר - כבעלים לשעבר של קליאו ספורט MK2, הרכב גם ככה לא מרגיש כמו 172 סוסים ולא משנה מה תעשה. תשמור את הכסף שלך למטרות אחרות או שתחליף רכב.

פורסם

אני דווקא חושב אחרת ממך לגבי ההרגשה...

MK1 מרגישה 172 כ"ס בהחלט...

וזה ידוע שהMK2 פחות מוצלחת ולכן הוציאו את הCUP כדי שתהייה יותר קלה עם ביצועים טובים כמו של הMK1.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

לא נכנס לוויכוח על הרגשות. נהגתי המון גם על MK1 .

קליאו ספורט אוטו מעולה ומומלץ! אבל אני עדיין חושב שהוא מרגיש טיפה חלש ל 172 סוסים.

פורסם
תמיד תוכל לעבור ללאון טורבו :roll:
אם כבר העלת את עניין הלאון!!!

אז בתור סטנדרט היא חלשה בהרבה מהקליאו,ועם צי'פ היא עדיין מאחור אך לא בהרבה.

אני מאד מצטער לנפץ לך את הבועה:-) .

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
לא נכנס לוויכוח על הרגשות. נהגתי המון גם על MK1 .

קליאו ספורט אוטו מעולה ומומלץ! אבל אני עדיין חושב שהוא מרגיש טיפה חלש ל 172 סוסים.

על פי מה אתה קובע שהוא חלש ל-172 סוסים? על פי השוואה למכוניות אחרות? כמו מה למשל?

אתה צריך לזכור שצריך להשוות יחס הספק משקל (בעצם, צריך להשוות המון פרמטרים, אבל יחס ההספק משקל נותן קירוב מספיק טוב לצורך הדיון). לקליאו יחס של 166 כ"ס לטון. זה שווה לוולוו עם 250 כ"ס ומשקל של 1.5 טון. זה גם דומה לאימפרזה WRX עם 225 כ"ס ומשקל של 1.4 טון. שתיהן תהיינה מהירות יותר מהקליאו במהירות גבוהה, מכיוון שבמהירות גבוהה ההספק משמעותי יותר מהמשקל. אבל ברוב מהירויות הביניים ההבדלים יהיו קטנים מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...