Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תואי המסלול ב- MDC#4 מחר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה מסלול פשוט, מהיר, ולא ממש טכני...

צודק מסלול מאוד מאוד מהיר חזרתי משם עכשיו מהאימון והמסלול ממש ישר והמכוניות החזקות יהנו מיתרון ענק (בקטגוריה שלהם)...

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
צודק מסלול מאוד מאוד מהיר חזרתי משם עכשיו מהאימון והמסלול ממש ישר והמכוניות החזקות יהנו מיתרון ענק (בקטגוריה שלהם)...
מי שיהנה מיתרון ענק בסיטואציה שתיארת זה לא רק המכוניות החזקות אלא כל מי שעשה את האימון...

אבל קשה לי להאמין שהאימון היה על אותו מסלול של התחרות מחר אחרת זה, איך לומר בעדינות, קצת מפספס את הנקודה...

בכלל, לא ברור לי למה פרסמו את התוואי, זה לוקח עוד חלק מהדברים הקטנים שעושים את ההבדל בשטח בין הנהגים (סה"כ מדובר על סיבוב אחד של דקה ולא בתחרות ארוכה שעוד הבדלים יכולים לבוא לידי ביטוי) אבל לא נורא, כבר התרגלנו להפתעות בליגה הזאת.

ניר

פורסם

נראה לי מסלול משעמם ומאוד מהיר ולא טכני.

אני ממש שמח שלא נרשמתי, למרות שאני אוהב את עצם הנהיגה עצמה, בתחרות גם כיף להתחרות ובכזה מסלול אין ממש סיכוי לרכבים חלשים יחסית. הסיבה שמראש לא נרשמתי היא השמועה שזה אכן יהיה מסלול מהיר מאוד ולא טכני.

קשה לי להבין למה במקום העיקרי שמקיים תחרויות שכאלו לא מנסים לעשות תחרות יותר טכנית, כזאת שתגדיש יותר את הנהג ופחות את הרכב. הרי זה גם אמור להיות האינטרס שלכם, שהנהג המיומן יותר יצליח יותר ...

חבל

מקווה שה MDC הבא יהיה טכני כמו שצריך...

פורסם

האימון היום זה לא המסלול של מחר! האימון בסך הכל אימון.

מחר המסלול יהיה פתוח ויפתחו מהיריות מאוד גבוהות בישורת , בלימה החלטית חזקה U TURN ובחזה בישורת.

SENDA אתה אפילו מוותר מראש לדעת אם אתה המהיר בקטגוריה שלך.

אתה שם לב שתמיד יש לך תלונות? לא רוצה, אל תבוא. אבל ראבאק, חסוך מאיתנו את הקוטריות.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

תשמע אריק,

אני בהחלט יכול להבין אנשים שבאים בשביל התחרות עצמה, אני ואחי לדוגמא תחרותיים מאוד

העניין הוא שלרכבים חלשים יותר כמו המיאטה אין סיכוי להגיע לפודיום במסלול מהיר נגד רכבים כמו

הקליאו ספורט, הS2000 או אפילו המיאטה החדשה.

ראינו כבר שנהג עם רכב כמו הS2000 במסלול מהיר בעל יתרון עצום מהשאר, למרות שיכולות

הנהיגה שלו עצמו פחות טובות מהנהגים האחרים.

אז נכון, יש כאלו שיבואו ויפרגנו לא משנה מה המסלול, האירגון, הזמנים העיקר שמישהו מארגן תחרות

ויש כאלה שיבואו ויגידו, סליחה לי חשוב התחרות עצמה, אני בא בשביל האנדרנלין של זמנים צמודים

וחוסר ידיעה מוחלט מי באמת ינצח בסוף, לא שווה לי להוציא 140 שקל על תחרות שבמקרה הטוב אני יגיע למקום 5...

באופן אישי הפעם העניין הזה פחות מפריע לי בגלל שאני מגיע עם הקליאו ואני יודע שהיא תיתן לי יתרון

גדול על רכבים חלשים יותר, לדוגמא אני ייקח את גל עם ה306 XSI שהוא באמת אחלה של נהג!

חוץ מזה שאם לא יהיה "קוטריות" לא יהיה שום שיפור בארגון המסלולים ולזה אנחנו לא שואפים

נתראה מחר ;-)

רוני, אל תבוא.... :lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

באופן אישי הפעם העניין הזה פחות מפריע לי בגלל שאני מגיע עם הקליאו ואני יודע שהיא תיתן לי יתרון

גדול על רכבים חלשים יותר, לדוגמא אני ייקח את גל עם ה306 XSI שהוא באמת אחלה של נהג!

רוני, אל תבוא.... :lol:

מה חלש? מי חלש?

טוב נו, אני...:bigcry: .

רוני, אל תבוא :lol:.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
נראה לי מסלול משעמם ומאוד מהיר ולא טכני.

אני ממש שמח שלא נרשמתי,

אני אגיד רק דבר אחד, ואגיד זאת בעדינות הלשון הידועה שלי: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!! :-P:-P:-P

"ממש שמח שלא נרשמתי" - תעשה לי טובה... ממתי מסלול מהיר הוא משעמם? ממתי אנחנו לא משתתפים רק כי לאוטו שלנו יש יחס הספק משקל קצת פחות טוב?

יודע מה, בוא נעשה עסק לאירוע הבא - אם הוא מהיר באותה המידה, נתחלף במכוניות. אני על המיאטה, אתה על הקליאו.

רק תפסיק להתבכיין כשהסיכויים שלך קצת פחות טובים, אה?

תום - אני מציע לך לא להודיע מראש את מי תנצח ומי לא, לך תדע מה יהיה בסוף. אנחנו לא המשתתפים היחידים. יש עוד כמה חבר'ה חזקים עם קליאו וכמה עם CTR ומכוניות אחרות שאין להן במה להתבייש.

ולכל הבכיינים האחרים - נתראה מחר ב-11. :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עד עכשיו זה היה ארוע איטי ואחריו אחד מהיר. אני מאמין שהעקרון ישמר והפעם הבאה תהיה יותר טכנית.

טוב נו רוני, תבוא... :wink:

(תום, תביא פלייר ופטיש 5).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

"ממש שמח שלא נרשמתי" - תעשה לי טובה... ממתי מסלול מהיר הוא משעמם? ממתי אנחנו לא משתתפים רק כי לאוטו שלנו יש יחס הספק משקל קצת פחות טוב?

יודע מה, בוא נעשה עסק לאירוע הבא - אם הוא מהיר באותה המידה, נתחלף במכוניות. אני על המיאטה, אתה על הקליאו.

רק תפסיק להתבכיין כשהסיכויים שלך קצת פחות טובים, אה?

רוני

קודם כל רוני אתה יודע שאני נוהג להשתתף בתחרויות במקומות שונים עם רכבים חזקים ממני וגם רכבים ברמתי, אף פעם לא התביישתי מתחרות ואף פעם לא התאכזבתי מהפסד. להיפך, בתחרות האחרונה ממש שמחתי שיגיעו הרבה אנשים שיודעים לנהוג, ככה יש אתגר ויש יותר כיף בתחרות.

מה שכן אני תמיד שואף לנצח, בגלל זה בתחרויות שאנחנו עושים בדרך כלל אין יתרון חזק לכוח אלא יותר מסלולים טכניים - למרות שעם הרכב המשתתפים יותר מהירות דווקא הייתה מועילה לי באופן אישי.

ב MDC אני משלם 140 ש"ח על 3 דקות של נהיגה, זה יותר ממה שאני משלם שאני נוסע לערד ושם זה כולל ההמבורגר בסוף ו7-8 מקצים, לא 3 ... אז אם אני יודע מראש שאין לי סיכוי להצליח ... חבל לי מראש.

בקשר לקליאו, הקליאו רכב אחלה ואני מת עליו אבל אם הייתי רוצה להתחרות עם הקליאו הייתי לוקח את של תום. פשוט לא בא לי לנהוג על רכב שאני לא מכיר. בטח ובטח אחד עם הנעה קדמית ...

בו נעשה עסק כזה, אני אתבכיין שבא לי שאתה תזיין את השכל שבא לך וככה כולנו נצא בהרגשה הכי טובה. סך הכל הבכי שלי פה רק מגיע בתקווה שבפעם הבאה יהיה שינוי.

ובקשר לבאסה של המהירות - שם לב לתוצאות של ה MDC השני שהיה עם ישורת ארוכה שבא הרכבים זינקו מכמעט אפס למעל מאה קמ"ש:

בקטגוריה הראשונה שכל הרכבים דומים מבחינת כוח ההבדל בין ארבעת הראשונים היה פחות משמונה עשיריות השניה - ועוד הראשון הוא ג'רמי ...

בקטגוריה השניה רואים שהרכבים החזקים יותר השיגו יתרון עצום אסף ששון עם 1:14.75 (ופסילה), אמיר בקשי עם 1:16.85 (בסיבוב יחסית חלש) ודן אמודי 1:15.57 כאשר גם אני וגם תום השתרכנו מעל 1:18 ... יכול להיות ששניינו נהגים פחות טובים מכל השאר. אבל לפי דעתי רכבים שעושים מהר יותר את הישורת הארוכה קיבלו יתרון של כמה שניות. וזה מבאס להיות בתחרות ולהרגיש שאתה לא ממש בתחרות ... נ.ב אני אפילו עליתי במזל לאחר שקליאו אחת טעתה בדרך ואיבדה 5 שניות, דבר שגרם לה להגיע כמה עשיריות אחרי ...

אשמח להגיע ולהשתתף בתחרויות כאלו כמו שאני כבר משתתף אבל - בתחרויות של מהירות, עם מסלול לא טכני ובעל ישורות ארוכות, אני אתן לכם את העונג ...

• תוכן חדש...