Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

הכרכרה המשפחתית דורשת החלפת שמן, זה החלק הפשוט.

הסיבוך מתחיל כאן, בספר רכב וגם בהיינס מומלץ 15W-50 או 20W-50, בעוד שההמלצות שקיבלתי מהמוסכים באזור נעו מ-15W-40 מינרלי עד ל-10W-40 חצי סינטטי, ושניהם הזהירו מנזק בלתי הפיך שיכול להיגרם מהמלצת היצרן.

WTF?!!!

*כמו-כן, אודה למי שיוכל להפנות אותי לחנות שמחזיקה שמנים איכותיים באזור חולון והסביבה.

תודה ענקית מראש

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

כי בארץ הפרטצ' כל אחד חושב שהוא מבין.

אם כי במקרה שלך, בגדול, שמן 10W40 חצי סינטטי הוא בעל תכונות טובות יותר מאשר 20W50 מינרלי, ולא נראה לי שקיים רכב אחד שתהיה לו בעייה עם שימוש בשמן בצמיגות כזו.

כמו כן בגלל שישראל היא מדינה בעלת אקלים "חם" בו "בינוני-חם" הצמיגות המומלצת לשימוש כאן קצת שונה מאירופה לדוגמה.

אני אתן לך עוד דוגמה.

בספר רכב המקורי באנגלית רשום: צמיגות מומלצת 10W30. בעברית רשום: 15W40. במוסך שמים 10W40...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...