Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא צריכה לסחוב טוב בעליות,חשבתי על יאריס ספורט והמליצו לי על פאביה 100 כ"ס

האם למישהו יש ניסיון אם המכוניות הנ"ל??

וגם לגבי שרות במוסכים טיפולים ואחזקה

תודה

פורסם

סופר מיני חזקה....יש דיי הרבה...

נתחיל עם מה שהמליצו לך, ונמשיך...

1. טויוטה יאריס ספורט (1500 סמ"ק, 105 כוח)

2. סקודה פאביה 16 שסתומים (1400 סמ"ק, 100 כוח)

3. פולקסוואגן פולו 16 שסתומים (1400 סמ"ק, 100 כוח)

4. פולקסוואגן פולו ג'י.טי.איי (1600 סמ"ק, 125 כוח)

5. רנו קליאו ספורט (2000 סמ"ק, 172 כוח)

6. סיאט איביזה טורבו (1800 סמ"ק, 156 כוח)

7. סיאט איביזה קופרה (2000 סמ"ק, 150 כוח)

8. פיג'ו 106 ג'י.טי.איי (1600 סמ"ק, 120 כוח)

9. פיג'ו 306 S16 או XSI או GTI (מנועי 2000 סמ"ק, הספק נע בין 138 כוח ב-XSI ל-167 כוח ב-GTI)

10 פיג'ו 206 ג'י.טי.איי (2000 סמ"ק, 138 כוח)

11. סיטרואן סקסו VTR או VTS (הראשונה בעלת מנוע 1400 סמ"ק ו-90 כוח, השניה בעלת מנוע 1600 סמ"ק ו-120 כוח)

12. הונדה סיויק "טייפ-אר" (2000 סמ"ק, 200 כוח)

13. פיאט פונטו HGT (מנוע 1800 סמ"ק, 130 כוח)

14. פיאט פונטו טורבו (1400 סמ"ק, לא ידוע ההספק)

יש לציין שברשימה לא כל המכוניות מוגדרות כסופר מיני, אם כי חלקן מתקרבות להגדרה זאת.

אלה כל המכוניות שעלו לי בראש,

אם יש למישהו מה להוסיף או לתקן- אז בשמחה.

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אם חשוב לך עלויות אחזקה ,אמינות ובנוסף שיהיה גם חזק תוסיף לרשימה גולף TDI ידנית בת שנתיים

לא סופרמיני אבל מנוע עם הרבה מומנט בטוח תעלה לירושלים הרבה יותר מהר מכל סופר מיני אחרת שקיימת , אמינה , צריכת דלק נמוכה והנוחות די טובה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

לפביה יש אמינות נהדרת, יעיד אוראל (RS). בכללי האוטו מאוד טוב.

לגבי היאריס, אני נוטה לחשוב שהאמינות מצויינת. אבל, כשמשהו כן מתקלקל זה עסק יקר.

לגבי ה HGT, לי יש אחת מזה יומיים, אז אני לא יכול להעיד לגבי אמינות ואחזקה..

מה שכן, אני לא יודע עד כמה קרובה הפונטו הרגילה, אבל הקודמת שלי הייתה אצלי שנתיים, והעלויות אחזקה וטיפולים מאוד זולות. היא ביקרה פעמיים במוסך. הראשונה לניקויי מצערת. השניה לטיפול 80 אלף.

בסופו של דבר, הכל תלוי באיך תטפל ברכב..

!AWDSOME

פורסם

אני מבטיח לך ששלושת המכוניות שהזכרת יעלו בכיף את עליות ירושלים, בלי הרבה מאמץ וזיעה..

אם אחזקה חשובה לך כנראה שהיאריס זה הרכב, בעיקר בגלל האמינות הגבוהה והמנוע היחסית חסכוני..

הHGT כנראה תהיה הכי קשה להחזקה, בגלל האמינות. וסיבה נוספת להוריד אותה מהרשימה זה

האי יכולת שלה לקחת סיבובים במהירויות "ספורטיביות" (קרו לא מעט מקרים שהם גמרו על הגב).

לפי דעתי ההתלבטות צריכה להתמקד בפאביה וביאריס..מכאן זה כבר החלטה שלך, אני הייתי הולך על

היאריס (אמניות, כיף וצורה עדיפה)

1.8T 8)

פורסם

כ"ס, שכחת גם את הלוטוס אליז, את האופל ספידסטר, את הפורשה בוקסטר [היא אמנם גדולה אבל מכילה רק שני נוסעים]

ואם כבר אתה מביא רשימה כל כך מופרכת, אני חושב שראוי להוסיף את המיני קופר S [לקופר הרגילה אין מספיק כוח]

וגם הרנו 5 טורבו II והדייהטסו שרייד טורבו של 84 לא בוחשת בשוקו.

או במילים אחרות - מה הקשר בין להקריץ את כל המכוניות שיש להן יותר מ-100 כ"ס וגודלן אינו עולה על מזדה לאנטיס והשאלה של הבחור???

אתה באמת רואה מכנה משותף בין פאביה 1400 לפולו GTI?

הבחור שאל שאלה, הניסוח קצת לוקה, כי כנראה הוא מבין במכוניות פחות ממך, אבל לזרוק לו סתם שמות של מכוניות קטנות וחמות זה מיותר, זה מפזר אותו לכל הכיוונים ולא עוזר לו.

הוא צריך אוטו שיסחוב לו את העליות לירושלים, לדעתי, כל מכונית מודרנית היום לא רואה את העליות לירושלים כבעיה מטרידה, מבין אלה שהוזכרו, הפאביה באמת יכולה להשקל כ-הכי קוסט אפקטיב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הנסיך אחינו,מה לוקה בשאלה ששאלתי?

הצגתי שתי מכוניות,יאריס ופאביה וביקשתי המלצות מבעלי ניסיון עליהן,פשוט

תקרא טוב ותראה למה התכוון המשורר

• תוכן חדש...