Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הוא בעייתי כמו זה בלנסר?

האם הייתם קונים לנטרה שמורה ב-3-4K פחות מהמחירון (עלות הגיר)? (בהנחה ואתם מחפשים רכב אוטומטי, עגלתי, משעמם ועם אחזקה סבירה לאמא :)).

פורסם

הגיר בלנטרה גם כשהוא תקין מעצבן בצורה לא ברורה.

לנטרה היא 1600 אוטומטית חלשה וצרחנית ובנוסף יש לה צריכת דלק מצמררת.

לפי דעתי לא נראה הגיוני גיר ב- 3000/4000 ש"ח, ואם כבר כשקונים אוטו תקין מורידים במחיר אז ברור שבאוטו לא תקין גם.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

מניסון, אני רכשתי את הרכב בהנחה משמעותית מהמחירון, עקב גיר תקול, ואחרי זה נכנסתי לתיקונים על הגיר שהתסכמו בכמעט 10K, ככה שאם מצאת אקזמפלר במצב טוב אך הגיר בעייתי וגם המוכר ישר מסכים להוריד אני הייתי מוותר.

סה"כ יודנאי לנטרה, מכונית נפוצה וקלה להשגה.

פורסם

לא אמין. שמעתי על כמה שנדפקו לא הרבה אחרי מאה-אלף. בדומה ללנסר.

וגם לגבי המחיר אני חייב לציין שמניסיוני הרע עם מחירי יונדאי, אין סיכוי שזה ייגמר בזול. פנס קדמי עלה 1000, החלפת סעפת סדוקה (מחלה ידועה) הרבה יותר, וסתם סליל הצתה (שוב, נוטה ללכת) יותר מ- 700. אה, וגם כבלי הצתה מאד יקרים. בקיצור, יונדאי - לא מה שחשבת.

פורסם

לגבי הגיר- הייתי צריך לשפץ אחרי 11 שנה... הוא אף פעם לא התנהג כמו גיר של בוקסטר אם לזה הכוונה- ההתנהגות סבירה לגיר של רכב ברמתו.

מה שכן, לא חייבים להחליף. מכון לגירים אוטומטיים יכול לשפץ ולעשות עבודה מצויינת.

אני באופן כללי מת על הלנטרה שלי, אני מתחזק אותה ברמה גבוהה והיא מחזירה לי באמינות ובצריכת דלק לא בשמיים (1:11 בנסיעה משולבת) והכי חשוב- מעופפת!

**עריכה** eyalzo: 700 שקל לסליל הצתה?? בדוק זאת שוב, אני לפני כמה שבועות שילמתי 170. איפה טיפלת?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

אז תאר מה הבעיות כי ממה שכתוב בשרשור הנ"ל: מכון גירים פישל, ותיקן הטעות. יכול לקרות בכל מקום ולכל אחד- מה הקשר ליונדאי לנטרה?

האם אתה ממליץ לבחור לא לקנות לנטרה כי מכון גירים טעה?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

**עריכה** eyalzo: 700 שקל לסליל הצתה?? בדוק זאת שוב, אני לפני כמה שבועות שילמתי 170. איפה טיפלת?

אצל היבואן במוסך רשמי. זה המחיר לפני מעמ. התקשר וברר.

דרך אגב, זהו סליל כפול, כלומר סליל אחד לכל זוג מצתים.

אמינות ברצפה. היבואן בעצמו מסתייג מאד מלתת אחריות לחלק הזה.

שנה אחרי שנה החלפתי סלילים וכבלים.

הם גם בנויים בצורה שלא מאפשרת לשחק ולפרק בקלות את הסט. לא הסלילים ולא הכבלים. לכן נאלצתי לקנות שוב את הסט. זה כבר ממש חוצפה. ומי יכול להכריח את היבואן לקחת מחיר נורמלי? בחלקים שיש לו בלעדיות נבחנת ההגינות שלו. הרי מגבים לא ימכרו לך בקמור במאתיים שקל, כי אתה יכול לקנות אחרים, אבל חתיכת פנס מפלסטיק, שמצהיבה תוך חמש שנים בשמש, עולה אלף.

פורסם

תשמע אני מחזיק בלנטרה 1800 98 אוטומט,כאשר מתחזקים את האוטו הזה הוא מחזיר באמינות גבוהה,ביצועים מצויינים הרכב מהיר מאוד(128 כ"ס אם אני לא טועה),ה1800 קצת בעייתי בדלק 1=8 בעיר ו1=10 משולב.

בנוגע לגיר אני לא הייתי ממליץ לך לקנות לנטרה שצריכה לעבור שיפוץ גיר,חפש לנטרה שמורה(לא חסר כאלה)כך אותה לבדיקה ותתחדש.

פורסם

יש ברשותי לנטרה 1600 שנת 98 114 כ''ס האוטו סוחב כמו משוגע..

משולב= 12.5 לליטר בין עירוני=לא מדדתי .

המחיר מצוין למה שאתה מקבל.

ויש שוק די טוב תראה שהמחירון נופל בשנים האלה של הרכב ממש מאט.

פורסם
יש ברשותי לנטרה 1600 שנת 98 114 כ''ס האוטו סוחב כמו משוגע..

משולב= 12.5 לליטר בין עירוני=לא מדדתי .

המחיר מצוין למה שאתה מקבל.

ויש שוק די טוב תראה שהמחירון נופל בשנים האלה של הרכב ממש מאט.

היו לי שתיים מודל 99, שעל כל אחת עשיתי עשרות אלפי קילומטרים. דגם ידני. אכן הרכב חזק מאד, אבל אני חולק על צריכת הדלק שלך. רוב הנסיעות שלי היו בין-עירוניות, ואף פעם בתדלוק לא יצא לי טוב יותר מ- 11.5 לליטר. היום עם סי5 כבדה , אוטומטית וחזקה יותר אני נוסע באותן הדרכים ושותה אותו הדבר. בקיצור, תבדוק את החישובים שלך. או שאתה נהג מאד רגוע, נוסע רק עם הרוח וכו'. ודרך אגב, באלנטרה המצב גרוע עוד יותר. שותה כמעט כמו גטס.

• תוכן חדש...