Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשים החלפתי בלמים קדמיים ברכב, ולפני זמן לא רב הם התחילו "לשרוק"

מישהו יודע אם הבעיה באיכות החומר שהבולם עשוי ממנו (הם עלו לי 120 ש"ח) או שזו יכולה להיות בעיה אחרת ואם כן מה האפשרויות?

פורסם

נראה שכן.

כנראה שהרפידות הם מאיכות נמוכה,ועשויות מחומר קשה ולכן השריקות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק מאיזה תוצרת הרפידות ולחזור לכאן עם שמן המלא.

חן, אצלי ברכב יש רפידות אחוריות של Textar והן גם שורקות, זה אומר שהן לא איכותיות? :oops: (שמו לי אותן במוסך מורשה של צ'מפיון לפני שנתיים והן עברו 45000 ק"מ והחלו לשרוק לפני כחצי שנה וכשהלכתי למוסך אמרו שהן תקינות כי העובי שלהן הוא 7 מ"מ ועובי של רפידה חדשה הוא 8 מ"מ).

עוד רפידות שמרעישות בוודאות גם שהן תקינות הן תוצרת Remsa, וגם תוצרת חברות הקש Beser (מנסיון מר, למרות שהיא חברת בת של פרודו) וחברת הקש- Samko (יעשה טובה לעצמו מי שירחיק נפשו מרפידות אלו ומעוד חברות קש).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

שמו לי רפידות לא מקוריות לפני חודשיים, ולא מחברה איכותית אני מניח, אחרי ממש מעט זמן הברקסים התחילו לשרוק ברמה מחרישת אוזניים (עם חלונות פתוחים).

טעות חמורה, הרעש פשוט מטריף אותי.

והייתי שבוע שעבר בטיפול, למרות הרעשים הרפידות במצב טוב, אז זו כנראה האיכות שלהן...

כל זה לא ממש משנה , קיבלתי עכשיו מחו"ל סט דיסקים מחוררים (מאווררים) ורפידות הכי איכותיות מחומר קרמי.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

שלום.

קצת הסבר לגבי שריקות מדיסקיות בלם.

איין ויכוח שדיסקיות זולות שוות לתחת חברה, מתנות יש באגדות קונים בזול משלמים יקר אבל!!!

גם הרגלי נהיגה שגויים עלולים להרוס את הדסקיה הטובה ביותר ולגרום לה גם לשרוק וגם לשיר ואפילו לצאת במחולות {צלחות הבילום כמובן}.

איפה מיסתתר הדוב? ברגל של הנהג, אם נהג נוהג לבלום בעדינות ולאורך דרך ואו זמן ארוך הוא יופי יופי מבשל את הברקסים ואז נוצרת שיכבת גלזורה {כמו לקה} על הדסקיות ואיכות הבלימה נידפקת לגמרי ואז מתחילים הבעיות בלימה ירודה ושריקות מפו עד חוף הים ובחזרה.כמו כן דבר זה גורם לעיוות צלחות הבלימה. הבלימה הנכונה היא ללחוץ על הדוושה טוב {לא כמו משוגע שהנוסעים יחנקו מהחגורות }ולהרפות מהדוושה. במצב כזה הבלמים יתפקדו כמו שצריך ולא יגרם נזק מה עוד שזה יאריך את חיי הדסקיות בצורה משמעותית.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בנוסף לדברים הנבונים של בני רציתי להוסיף דבר מה.

נהג/נהגת שנוהגים בדרך כלל להפעיל לחץ בלימה גבוה בשילוב של רפידות אחוריות רכות, דבר זה עלול לגרום לשריקות ובלאי מהיר של הרפידות האחוריות.

במקרים כאלה ברכבי גולף ניתן להרכיב רפידות קשות יותר ואז הרעש עשוי להעלם ואורך חיי הרפידות יהייה ארוך יותר.

דברים אלו תלויים בסגנון הנהיגה של הנהג.

ניתן לבדוק וגם להרכיב רפידות קשות יותר במוסכי צ'מפיון לרכבי הקונצרן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...