Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שמענין התמונה הוא שהכיתוב "לודג'יה " מופיע גם בערבית ולמה???

שתהיה לנו שנה פוריה

אריה

על רגל אחת 60 שניות חסד; את המפעל בתל-אביב הקימו ב-1924 6 יזמים יהודים שעלו לארץ מלודז', מקור שם המפעל.

בית החרושת לודז'יה כמו מפעלי תעשייה רבים אחרים נקלע לקשיים , בין השאר בגלל מדיניותה של ממשלת המנדט הבריטי, שלא היתה מעוניינת לעודד תעשייה עברית בארץ ישראל החשש היה שתעשיות כאלה יהוו תשתית להקמת המדינה היהודית.

מי שהצליח לחולל את התפנית במפעל לודז'יה היה חלוץ תעשיית הטקסטיל העברית בארץ - אריה (לייב) שנקר.

המשימה הראשונה שעמדה בפני שנקר היתה להקים מערכת שיווק לתוצרת המפעל. שנקר החליט לחפש שווקים בחו"ל ובכך סלל את הדרך ליצוא תוצרת הארץ. בהתחלה הוא פנה למדינות שכנות, ומאוחר יותר גם למדינות מרוחקות. מאמצי היצוא שלו כללו נסיעות לביירות, דמשק, קהיר ואלכסנדריה, זה למה!

פורסם

מזל טוב לחברי הוועד הנבחר , במיוחד לחדשים בניהם ,

נראה שכעת ישנה נבחרת חדשה עם רצון ומרץ , כולי תקווה שתעמדו במסימות

ותצעידו את המועדון קדים בגאווה .

לבני וזמי , תודות רבות על העבודה רבת השנים , בני אתה ממשיך לנהל את הפורום

בהצלחה רבה וכן השפעתך בהפקת האובטומוביל תמשיך וודאי כך שאתה נמצא ברקע ובעשיה .

זמי - שנים רבות של עשיה מרובה , אני רואה את המצב כרגע כפסק זמן ,

כל כך בטוח שתשפיע ותהיה מעורב מאחורי הקלעים והניסיון והידע יתרמו הלאה ,

כמי שהיה עשה ותרם גם כחבר וועד , וברור שברקע אני כגם נמצא , כן גם אתה .

שנה מוצלחת ופוריה לכולם !

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

דרור ידידי - בהמשך להצהרותיו של מר הספל מאמש (בדבר הצורך בהיות מנהל הפורום איש ועד) ובמיוחד לאור בחירת האסיפה הכללית שלא לבחור במר הספל מן הראוי הוא שיעשה את הדבר הנכון.....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ולבית דין חברים:

אב בית הדין - עו"ד גידרון שלמה

עו"ד דבורה גיל

סילבר יורם

סליחה , אני רק שאלה...

למה לעזאזל צריך בית דין , חברים או לא - במועדון של אנשים עם תחביב משותף ?

באתם לריב ולהישפט או ליהנות ממכוניות ושאר ירקות עם מנועים ?

פורסם
זאת ההגדרה על-פי משרד המשפטים - רשם העמותות. זאת לא המצאה של מועדון החמש... כל עמותה צריכה מוסדות בתוכה על-פי התקנות.

ליאור.

לי

טעות, זה מוסד בחירה לא חובה.

ושמר

המעט פעמים שבית דין חברים נכנס לפעולה, זו הייתה על פי בחירת החברים המעורבים, האפשרות לפנות לארכאות משפטיות אחרות במקום, קיימת ומוצעת מראש.

אירית

פורסם
זאת ההגדרה על-פי משרד המשפטים - רשם העמותות. זאת לא המצאה של מועדון החמש... כל עמותה צריכה מוסדות בתוכה על-פי התקנות.

ליאור.

הרשה לי לתקן.

לאחר שיחה עם האשה הקטנה:roll: בבית (שגם הייתה מנהלת מחלקת פירוקים ברשם העמותות וגם תחום ההתמחות העיקרי שלה כעו"ד הוא בעמותות) מתברר שחייבים ע"פ חוק להתקיים 3 מוסדות בתוך עמותה והם:

1.אסיפה כללית

2.ועד

3.ועדת ביקורת

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מטל טוב ובהצלחה לכל הנבחרים!!!

היה מהנה, שנה הבאה תערך האסיפה בקאמל קומדי קלאב...
התבלבלת בן. בקאמל תהיה השבעת הממשלה החדשה (שה! נותנים חדשות!!)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ברכות לנבחרים, ובעיקר לליאור רב הפעלים :-) .

ולמשה אזולאי, לא נותר לי אלא לציין שאנשים לא מבינים מה טוב להם. :wink: מאחל לך ולמועדון שתיבחר בפעם הבאה.

פורסם

ברכות לבחירת הוועד החדש,בתיקווה להמשך שיתוף פעולה ופעילות ברוכה של מועדון החמש על כל היבטיו

חג פסח שמח

עופר בן צבי

• תוכן חדש...