Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם המקצועית ומה התקלה בראש מנוע שבתמונות.

הסיבה שפירקתי אותו היא בריחת קומפרסיה למע' קירור וגרימת לחץ במע' קירור וכמובן העלמות נוזל קירור.

נזילה לא היתה נבדק כמה פעמים.

האם ניתן בכלל לשפצו.

מבקש להתייחס ברצינות

תודה מראש

מיכאל

d 090 (Large).jpg

d 091 (Large).jpg

d 092 (Large).jpg

DROZD

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשובה מקצועית רצינית:

הראש במצב טוב יחסית, מלוי מעברי מים וישור קל של הראש, ואטם חדש יפתרו את בעייתך, וכך תימנע ממעבר דחיסה למים, שנוובע ממעברי מים אכולים.

המלצה עבור למי קירור האיכותים ביותר שיש, וכך תוכל הגיע עם הרכב, לאפשרות להפוך אותו לאספנות, לאחר 30 שנה.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה על הדעתך המקצועית. החלק השני של הסיפור ששלחת את הראש למחרטה והם אמרו לי שהראש גמור ואי אפשר לרתך את המעברים וכנרא שאיאפשר לעשות עם הראש הזה כלום.

יש מצב שהם עובדים עליי?

עוד שאלה על איזה אטם ראש מנוע עדיף ללכת? יש המלצות?

DROZD

פורסם

חפש חרט אחר, וברר איתו לגבי עומק ההשחזה, במקרה של הורדה גגדולה, יתכן ותזדקק , לאטם עבה יותר!

לגבי איכות , טיב וסוגי יצרן, ראשית תתפלל שתמצא אטמים לרכב הנ"ל שבספק באם הם נמצאים עוד, בחנות חלקי חלוף לרכב!

בהצלחה

צביקה

פורסם

יש בוודאות ולא חסר אטמים. ומה זה אטם עבה זה משהו מיוחד?

ובקשר לחרט אני אמץ את דעתך !

DROZD

פורסם

שלום.

נתחיל בהתחלה . קודם כול אני מוכרך לציין שהנוזל קרור שהיה תיפקד מצוין!

דבר שני החרט הוא חרטטה ברטה כי! הראש במצב מעולה ובר תיקון הוא סתם בן-זונה ,למעת אם עבר בדיקת לחץ וקבע שהוא סדוק אבל אני לא מאמין שבוצעה בדיקה כזות.

נמשיך הראש יש לא גובה מצוין וניתן להשחזה!!! לא צריך מילוי כלל וכלל.

מה שקרה לדעתי עשו ראש ולא ביצעו חיזוק ראש חוזר אחרי 800 ק"מ.

האתם דלף משלושה צילנדרים כי הברגים היו משוחררים אני גם מהמר שכאשר פרקתה את ברגי הראש לא היו מחוזקים חזק.

מה צריך לעשות! ישור שטח ולהרכיב אטם ראש.

בהצלחה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני אתה צודק היו ברגים בצד אחד שפתחתי די בקלות והיו כאלה שהיתי צריך קצת להתאמץ לפתוח אותם!!!!!

רק שאלה קטנה איך ראיתה שיש בשר ושאפשר לעשות ישור שטח???

DROZD

פורסם

שלום.

רוצה סודות מיקצוע הא?

שים לב! תיסתקל על הראש באזור הקרוב למכסה שסטומים .

במרכז ביין השסטומים של צילינדר מס' 2 וה 3 בצמוד לכיוון המיכסה שסטומים יש מעיין קדח בעומק של X מ"מ. כול פעם שמשחיזים ראש עומק הקדח קטן. אסור שיעלם ברגע שהוא נעלם הראש ירד מהגובה המותר והוא ניפסל.

בברכה בני ל.

פורסם

בני איך אתה רואה שהאטם דלף משלושה צילנרים?

איך "קוראים " את הסימנים?

איפה הקדח הקטן שדיברת עליו ? בהתייחס לתמונה? למעלה למטה?

מעניין אותי לדעת איך מסתכלים על ראש מנוע.

ומהם הסימנים.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

צטרף להמלצה לחרט אחר. אחרי שתרכיב אותו האוטו יסחוב הרבה יותר טוב כי היתה לך בריחת קומפרסיה בין 2 צילנדרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בני איך אתה רואה שהאטם דלף משלושה צילנרים?

איך "קוראים " את הסימנים?

איפה הקדח הקטן שדיברת עליו ? בהתייחס לתמונה? למעלה למטה?

מעניין אותי לדעת איך מסתכלים על ראש מנוע.

ומהם הסימנים.

שים לב לחלודה , במיקום האטם בין צילנדר מספר 2+3, מהשמעיד על מעבר מי קירור לצילנדרים, בגלל ברגי ראש שלא היו מהודקים היטב במרכז הראש, וכן שים לב לסימן של חצי עיגול , בקטע העליון של הראש היכן שהאטם ראש לא מגיע, קרוב למכסה השסתומים, שמעל לראש המנוע, המסמן את הגובה המקסימלי שניתן לחרוט את הראש מנוע, מעל הסימן יש להשבית את הראש.

שים לב גם לסימני החלודה בשסתומים של צילנדרים, המרכזים 2+3, המעידים על חדירת מים, לעומת פיח סביר ושחור בצילנדר 1+4!

בברכה

צביקה

פורסם

שלום.

הסבר אייך להיסתקל ועל מה.

שלושת הקוים האדומים מצבעים על קדח יצרן הקובע עד כמה מותר להשחיז את שטח הראש. ברגע שהקדח "נימחק" הראש נמוך ופסול או דורש מילוי יסודי מלא ויקר.

הפס הכחול מראה מהיכן דלפה דחיסה איין סימני אטימה של האטם ראש אמור להיות פס עגול לבן יפה היכן שטבעת המתכת באטם ראש לחצה ואטמה.

הפס הכתום מצביעה גם על עיות בראש {הראש עקום כי הברגי הראש לא היו מחוזקים} נכון לאכשו יש לראש בטן.

בברכה בני ל.

ראש רנו.jpg

• תוכן חדש...