Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חל שינוי קטן,לא בטוח מגיעים.

מקווה שנצליח להגיע...

Fuck... Me too..... :?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אפסים זה מה שאתם, איפה רוח הקרב.... אני הודעתי שאני לא מגיע ל2 בריתות, בר מצווה וגירוש רוחות, ואתם דופקים ברז, לפחות תעשו את זה בסטייל, ז"א בלי להודיע.

haters will hate

פורסם
מתקבל בברכה בתנאי שהוא אוהב נקניקיות.

:roll::shock: You wanna tell us something??:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתה מתחיל להדאיג אותי

אח'שלו, אתה רוצה נוקנוקיה?!

ביום רביעי חזרתי מהעבודה, נסיעה של 2 דקות על איילון דרום גרמה לסקאלת חום מנוע לצרוח. וזה בכלל לא אמור לקרות כי היה לילה, ומהירות נסיעה של 110 קמ"ש בממוצע. אם המחוג עובר את החצי אז אני צריך לצלם את זה כי זה בכלל אירוע משמח.

אז אתמול שטפתי טוב טוב את הרדיאטור ומעברי הקירור, כנראה שהייתה שם סתימה ולכלוך שלאט לאט יצא מתוך המערכת. פירקתי את כל הצינורות הרלוונטים (ילדים - זכרו לשמור על הבנדים. הם יקרים מפז!), לקחתי צינור מים בלחץ גבוה, והתחלתי ללחוץ.

אחרי חצי שעה, כוויה וחתך (ככה זה שעובדים על פורד - נפצעים. אבל לפחות זה אומר שהפורד שלי נורמלית לחלוטין והכל תקין) המעברים היו נקיים, הרדיאטור גם, חיברתי מחדש את כל הצינורות ושפכתי מיכל וחצי של נוזל קירור עד הmax.

יצאתי לבדוק האם הבעיה חוזרת על עצמה, אחרי נסיעת סיבלות ארוכה וקשוחה, בהילוך נמוך וסל"ד גבוה בנס ההרים הקטן שלי - הסופרלנד, ועמידה בפקק ממושך בדרום ת"א, הסקאלה הגיעה רק לחצי ולא עברה אותה (ומדובר על 40 דקות של נסיעה, מתוכן כמעט 25 בעמידה בפקק).

אז חבר'ה, אם אני מסוגל להגיע - כל אחד יכול.

תבואו היום, ותתחילו לתת בגז, כי אין לנו ברירה אחרת*.

עידן.

* בעצם יש. למה אני נשמע רגשני?! :shock:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

כבר אין לי פורד, אבל אני מקווה להגיע עם האלפאסוד (באיחור קל).

חשיפה ראשונה לעיני הציבור, אבל היא עוד די מפורקת...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...