Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הגעתי להחלטה אני ילך לחנות אני לא רוצה להסתבך עם משומשים וחארטה.

אני מעדיף לשלם עוד כסף.. וללכת לחנות ולראות הכל ולשמוע וכולי..

אז החלטתי להשקיע בסביבותת ה 2000 ש''ח על מערכת:

מגבר שיספק לי לסאב 1000 וואט ולרמקולים אחוריים שכל אחד מהם יהיה וואט גבוה..

שלא יהיו קומפוננט שיהיו 2WAY או אפילו 3WAY ויותר..

סאב 1000 וואט

ורמקולים כמו שאמרתי למעלה..

HO טוב MP3 הכל עד המחיר הנ''ל

אז אני ישמח לקבל תגובות על דגמים וכולי..

תודב רבה לכולם.

ואם הדרשיות שלי גבוהות אז אני יוותר על הסאב לבנתיים ואני ישתמש מה שיש לי ואז אני יחבוך קצת ויקנה משהו טוב..

פורסם

אנשיםם אני מחר הולך לקנות מערכת, בבקשה תייעצו לי איזה דגמים ליקנות מה ליקנות זה יעזור לי מאוד שאני לא יקנה סתם חארטה.

לפי הפירוט שלי למעלה מי שיוכל לעזור לי אני הודה לו מאוד.

תודה רבה!!

פורסם

לא אני רוצה לקנות מגבר, קומפוננט ורדיו דיסק עם צריך עוד כסף אני מוכן להוסיף לא יותר מדי..

פורסם

חיפשתי לך עוד באנטרנט ומצאתי לך את הדברים הבאים..

1.קומפוננט - kit 16.6 peerless 6.5 אינטש.(קטלניים!) היה לי זוג כאלה והם פשוט פצצה!מחיר-150 שקל! אז למה לפני כן קומפוננט שאף אחד לא שמע עליו בשם BZC6 ? ומאמתי לכל הרוחות והשדים פירלס הם פצצה ?!! חוץ מאשר פיצוץ למסכן שצריך לשמוע אותם

עם משלוח הם עולים 180 שקל.

2.מגבר - USC9980 Platinum Audio מחיר = 550 שקל. הדבר היחיד שהבא5ת נורמלי בתגובה הקודמת שלך היה לנזר ועכשיו גם אותו הורדת?!!! או שאולי אחרי שקנית שלושה לעצמך אתה מפחד להמליץ עליו?

אז ככה יוצא - זוג קומפוננט + מגבר = 700 שקל.

נשאר לנו עוד 1100 שקל!.

ב1100 שקל האלה תקנה לך

או

1.פאנל של פיוניר ..זה עם הדולפינים היפה שעולה 1100 שקל בדיוק. ומה קרה לארטק ב600 שקל? מה יש הוא כבר לא טוב מספיק ?

או

2.זוג רמקולים אחרוריים ב300 שקל וסאב ב800 שקל רמקול אחורי ב300 וקומפוננט קדמי ב150 ? נו באמת כמה טפשי זה יכול להגיע?

או

3.סאב KICKER CVR עם תיבה ב900 שקל +-אתה בטוח שהמגבר שהבאת לו יוכל להזיז את הסאב הזה ? ואיזה מהם הלנזר או הפלטינום ?

תגיד אמיר אתה שפוי או הזוי לחלוטין ?!!! אני מצטער שאני לא מנהל כי הייתי חוסם אותך !!!!

דבר ראשון אתה עצמך לא הגיוני קודם מגבר טוב והשאר ח*א ואח"כ אתה מוריד את הדבר הטוב

ועושה יותר גרוע ? וארני יורד עליך כי הבחור חשב לרגע לקנות את הפירלס . ויום אחד אם לא תפסיק מישהו יקנה זבל שבזבלים ויגיד שהמליצו לו על זה בקרספורום .

אז תעשה טובה לעצמך ולכולנו ושתוק כשאין לך משהו טוב לומר

יהודה

בברכה יהודה

פורסם
הגעתי להחלטה אני ילך לחנות אני לא רוצה להסתבך עם משומשים וחארטה.

אני מעדיף לשלם עוד כסף.. וללכת לחנות ולראות הכל ולשמוע וכולי..

אז החלטתי להשקיע בסביבותת ה 2000 ש''ח על מערכת:

מגבר שיספק לי לסאב 1000 וואט ולרמקולים אחוריים שכל אחד מהם יהיה וואט גבוה..מגבר שיספק לסאב 1000 W אמיתיים בהתנגדות של 2 אוהם יעלה לפחות בין 2500-5000 ש"ח , ותצטרך עוד מגבר שיגביר את הקדמיים והאחוריים

שלא יהיו קומפוננט שיהיו 2WAY או אפילו 3WAY ויותר..

סאב 1000 וואט סאב הכי זול שיכול לקבל 1000 W עולה בסביבות ה2200 ש"ח

ורמקולים כמו שאמרתי למעלה..

HO טוב MP3 הכל עד המחיר הנ''ל

אז אני ישמח לקבל תגובות על דגמים וכולי..

תודב רבה לכולם.

ואם הדרשיות שלי גבוהות אז אני יוותר על הסאב לבנתיים ואני ישתמש מה שיש לי ואז אני יחבוך קצת ויקנה משהו טוב..

מה שרציתי שתבין כאן ש2000 עד 2500 זה מעט כסף למערכת איכותית , ובוודאי לא למערכת שמפוצצת בנינים

תקח את המגבר לנזר שאמיר דיבר עליו VIBE 421 קומפוננט קדמי מורל פולס עולה בסביבות ה500 ש"ח ותראה איזה פיוניר נכנס לך בתקציב כולל התקנה , וכשיהיה לך כסף תתחיל לשדרג , באופן הדרגתי עד שתגיע למערכת מפוצצת . בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לסיכום... נראה לי שמה שידידי בהודעה מעליי ניסה לומר-

You can't make something out of nothing

ובשפה פשוטה בשביל מערכת "קטלנית" צריך להשקיע סכום, אתה לא יכול לצפות לקנות סט אפ שלם המורכב מרכיבים איכותיים, במחיר של רכיב איכותי אחד.

אל תקפצו מעל הפופיק-בתקציב הזה אין מקום לסאב.

לדעתי:

מגבר פלטינום אודיו-550

פולס-500

6*9- 500

HU-פיוניר סדרה 3-4 יד שנייה-450

התקנה-500

יצאנו פה עם 2400 ש"ח, ומערכת חביבה,הדבר היחיד שאני לא סגור לגביו זה המגבר, קח בחשבון שהוא לא איכותי במיוחד. במקומו אתה יכול להביא איזה לאנזאר יד שנייה.

בברכה, שי.

פורסם

אני לא מתכוון למערכת קטלניתת..

אני רוצה שתמליצו לי על מערכת שתיהיה כמה שיותר טובה במחיר הזה כי אם אני ילך אני משער שיעבדו עליי וינסו למכור לי דברים שלא שווים את המחיר..

תודה.

פורסם

טוב בא נראה . רמקולים אחוריים בא נוריד מייד זה 400-500 ש"ח שיש להם שימושים יותר טובים בתקציב מוגבל כמו שלך .

מגבר 1000

https://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=VIBE421&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zapלנזר

או בוס http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=92

רמקולים קדמיים - קומפוננט של פולס או מגנט בסביבות ה 500 ש"ח

ור"ד פיוניר תבדוק בזאפ מה נכנס ב500-600 ש"ח כי אתה צריך להשאיר כסף להתקנה , והנה הגעת למערכת טובה במחיר שבקשת

בברכה ובהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תודה רבה לכל מי שעזר לי..!!

הבנתי מה אני צריך לעשות ובמשך הזמן אני ישפר.

לא כדי שאני יקנה משהו יותר מדיייי כי מיזה אפשר רק לרדת..

• תוכן חדש...