Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריצה על חול רך גם כן אינה מומלצת. הבעיה היא שהצעדים והדריכה של הרגל על המשטח, אינן אחידים ואפשר בקלות להחמיר פציעה, לעקם קרסול ועוד.

כל דבר לעשות במידה.

מקום אידיאלי לריצה הוא בים על קו המים. אם באמת מתחשק לך לגוון קצת, בשביל קושי ותרגול, מדי פעם קטעים קצרים על החול הרך.

המקום האופטמיאלי לריצה הוא מסלול מסודר (מסלול אולימפי).

לאיזה גיבוש אתה הולך?

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

עוד טיפה "לא מומלצים"...

לא מומלץ לרוץ בתחום עירוני, כל אותם אילו שעושים ג'וגיגנג בעיר מזיקים לעצמם פי כמה ממה שהם מועילים... למה?

הריאות ניפתחות וקולטות יותר אוויר, האוויר העיר מזוהם, ולכן הראות מיזדהמות יותר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

redbaron

חבל שבעיריית רחובות לא הקשיבו לך כשהחליטו שהטיילת ומסלול הריצה של העיר יהיה על המדרכה של הכביש העוקף....

6 קילומטר של עשן אגזוזים, מדרכה קשה וסבתות עם כלבים...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
יש כמה שאלות בקשר לשחיה ( יונצי אל תכעס :|).

איזה סוג שחיה הכי מועדפת על מנת לשרוף קלוריות?

האם שחייה עדיפה על ריצה? ( המטרה - שריפת קלוריות )

תודה.

אין ספק (לדעתי לפחות) שריצה שורפת יותר קלוריות, אבל יבואו אלה שיחלקו כמובן.

שחיה מטרתה בעיקר לבנות סיבולת לב-ריאה. אני זוכר שהייתה לי תקופה לפני כמה שנים, ששחיתי כל החופש הגדול כמעט כל יום משהו כמו חצי קילומטר-קילומטר, ואחריו השלתי משהו כמו 2 דקות מריצת 2 ק"מ.

אני אישית מסתייג מריצה בכלליות, זה שוחק את הגוף, וגם לא ממש כיף.

אלעד (הבטלן)

פורסם

אז ככה....

כמו שהחברה' אמרו, תשתדל כמה שפחות לרוץ על מדרכה/ כביש, אני שאני רץ אני משתדל לרוץ על חול שקה/ כורכר ושיגיע הקיץ ממש, אני מתכוון גם מדי לחתוך לריצה על חוף הים, הכי כייף. תצתייד בנעלי ריצה טובות! זה דבר לא פחות חשוב! על תשכח לעשות מתיחות וחימום לפני ואחרי האימון. ולעשות את זה בצורה נכונה, מומלץ מתיחה לכל שריר בין10-15ש'.בנוסף, אתה רצריך לעבוד גם על סיבולת, זה חשוב לגיבוש, תבצע גם סטים של כפיפות בטן ושכיבות שמיכה. וכמו שאמרו, שחייה זה מאוד טוב והכי בריא לשרירים ולגוף. שחייה גם נותנת סיבולת לב ריאה ממש טובה (זה מה שאני דואג לפתח לעצמי), מומלץ לשחות חצי שעה 40 דק' בשביל אימון טוב. אני הייתי שוחה כל פעם חזה וגב בקצב מהיר במשך חצי שעה ואני מתכוון לחזור לזה שוב בקרוב. אופניים זה גם דבר טוב ומהנה לא פחות. זה כושר מצוין והרבה יותר כייף לדעתי מריצה וכמובן שוב, סיבולת לב ריאה...

אני מכיר גם אנשים שכדי להתאמן לצבא רצו עם תיק מלא באבנים, לא ניסיתי עדיין, אבל אתה מוזמן לנסות:-)

והכי חשוב לגיבוש!! זה כוח רצון, אם אין כוח רצון, אתה אבוד!!!! אומרים שכוח רצון זה 80% מהמטרה!!! זכור את זה! ועל תהיה סאציומט, גם שקשה לך, תעזור לשאר החברה' ותראה נכונות ורצון והתנדבות, שיראו שאתה בחור רציני. גם אם תהיה בכושר מטורף, אבל לא תהיה בןאדם שאכפת לו מאחרים, אתה לא תעבור ת'גיבוש!!

בקיצור, שהיה לך בהצלחה בגיבוש (ועוד לא אמרתה למה הגיבוש) ובשירות. ותזכור, גם אם תהיה בכושר, אבל לא כושר מטורף, אתה תעבור את הגיבוש אם יהיה לך כוח רצון ולא תהיה סציומט!

לוטן

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

• תוכן חדש...