Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר הצתה MSD, למי שמכיר ויש לו, המגבר עצמו מתחבר על הכוהל ובנוסף יש לו עוד כמה חוטים לפלוס ומינוס,המגבר עצמו יוצר רעש שנשמע כמו תיקתוק מתמשך, ברגע ההנעה , ברגע שאני מסובב את המפתח, הוא היה נכנס לפעולה ושומעים אותו עושה מין רעש כמו של מנוע סרוו, וברגע ההנעה, הוא מתחיל ברעש של תיקתוק...בכל זמן פעולתו.

בשבוע האחרון שמתי לב שאין יותר את הרעש האופייני לו , כמו כן ברגע ההנעה גם אין את הרעש של כמו מנוע סרוו בתזוזה, כאילו הMSD מנותק או משהו בסגנון, לפעמים באמצע נסיעה באקראית שומעים את הרעש כמו שהיה עד לפני שבוע לפני ההנעה: כלומר לפעמים יוצא ממנו רעש תוך כדיי נסיעה של מנוע סרוו בתזוזה...

אוסיף ואומר, עד היום הייתה לי אזעקה עם קודן שיושבים על הכוהל, ניתוק של כוהל, אולי בגלל זה ברגע שלוחצים את הקוד ומסובבים את הסוויץ , יכול להיות שהמגבר היה מקבל מתח מהכוהל או פקודה מהכוהל וזה היה גורם לו להיכנס לפעולה ובגלל זה הרעש של כמו מנוע סרווה לכמה שניות.

לפני שבוע-שבועיים , החלפתי קודן ברכב וגם אזעקה למשהו יותר מתקדם עם ניתוק של משאבת דלק וסוויץ, על הכוהל אין ניתוק, מאז אני חושב שהמגבר הפסיק לעשות את מה שהוא היה עושה עד עכשיו, קרי: רעש ייחודי בזמן ההנעה + כל זמן שמנוע עובד = רעש של תקתוקים.

בדקתי כבלים \מתח\פיוז , הכל תקין, ברגע שאני מנתק את אחד הקונקטורים שמתחברים אליו , למעשה אין שום שינוי,לא בתגובת המנוע ולא בטורים או משהו...כלום, כאילו הוא לא פועל.

למשהו שמבין בעניין : מה זה יכול להיות? האם זה מצב תקין בעצם? או שה MSD נפח את נשמתו.

c2_1_b.JPG

s.gif

תודה.

פורסם

סובארו,תוכל להסביר בקצרה מה זה MSD? כי בסובארו שאני פותח סוויץ' אני שומע מין רעש כזה ,לפני ההנעה,יכול להיות שמורכב ואני לא יודע,ובמידה ולא מורכב האם מומלץ להרכיב? במה זה עוזר?

היכן לחפש את זה במנוע?

תודה רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

MSD זה השם של החברה, זו מערכת הצתה משופרת שכוללת מגבר הצתה\כוהל\כבלים \מפלג\ ויש עוד כמה תוספות.

הסר דאגה מליבך = אין לך את זה ברכב.

אגב, איזה מין רעש אתה שומע שאתה מסובב סוויץ (לא מניע).

פורסם

לא ברורה לי השאלה - הMSD אמור להיות מגבר הצתה \ שיפור מסויים להצתה

אם אתה לא בטוח שהוא עובד יש דרך מאוד פשוטה לבדוק את זה - האם הביצועים \ צריכת הדלק \ נפגעו?

האם יש דטונציה בפעולת המנוע?

אתה מרגיש משהו בכלל?

לפי מה שאתה מספר - MSD לא תקין אמור לגרום לבעיות בפעולת המנוע,או לפחות לירידה בביצועים

אם אתה לא חש בכל אלה - או שהMSD לא היה מותקן טוב מההתחלה

או שהוא פשוט עובד...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כמה עולה מגבר הצתה כזה ?

האם באמת הוא משפר ביצועים והנעות בבוקר ?

כמה עולה ההרכבה?

תודה רבה...

פורסם

יש לי רעש שאני פותח סוויץ בלבד שהאימבולייזר מנותק רעש של ווו טקטקטק או משהו דומה ,כאילו מנוע קטן כזה,

שאלה נוספת,הלך לי משאבת מים ברכב לפני כחצי שעה,כמה עולה להחליף אותה ואת הרצועות על הדרך?

האם זה בלאי טיבעי? או שמשהו גרם לה לההירס?

מדובר ב סובארו GL 88 אוטו'

תודה רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

זהו, שאני לא יודע אם המצב תקין או לא.

אתה מרגיש בפעולה שלו במיוחד בטורים יותר גבוהים , מעל 3000 סל"ד, ולא בסרק.

מאז ההתקנה שלו, לא היה הבדל בפעולת המנוע גם אם מנתקים אותו, אך בזמן שהוא היה מחובר, הוא היה מרעיש, היו שומעים אותו, זו הייתה האינדיקציה שלי שהעסק עובד, עכשיו שקט כאילו מת.

בנוסף היה לי גם רעש בזמן שאני מסובב סוויץ עד להנעה , עכשיו כלום.

אבל מה,עכשיו לפעמים תוך כדיי נסיעה פתאום שומעים כאילו הוא נכנס לפעולה, הרעש קיים רק במקרים מסויימים.

המגבר הזה מקבל פקודה ישירות מהכוהל.

צרוף מקרים מוזר, לפני שבועיים האימובילייזר הישן שהיה לי היה מנתק על הכוהל, חיברנו את החוט של הכוהל כפי שהיה מלפני ללא כל ניתוק, עכשיו יש ניתוק על סטארטר , כלומר אם אני מסובב סוויץ בלי קוד באימובילייזר, הסטארטר לא זז וכאילו אין חשמל ברכב,מת, המוזר הוא שמאז בעצם החלה הבעייה אם מדובר בבעיה בכלל.

פורסם

התמונה היא מEBAY והיא להמחשה בלבד.

תשים לב לציור של המצלמה בצד ימין למטה, שזה למעשה הסימן הכר של המוצרים בEBAY.

haters will hate

פורסם

לבחור עם הסובארו ללא ה MSD הרעש נורמלי...אם אני לא טועה בסובארו הנ"ל יש משאבת דלק חשמלית שמתקתקת בהנעה.

לדעתי ה MSD חייב להשפיע כאשר הוא לא עובד, אם אין השפעה על סיבובי המנוע = לא עובד.

שים אבן ( או קרש או אפילו חתיכת פלסטיק בין המעצור של המצערת לבין המצערת על הקרבורטור ) על דוושת הגז שתביא את הטורים למצב קבוע מעל 3000 עכשיו נתק את הMSD.

אם אין השפעה הוא לא עובד.

כמו שבכלים שיש בהם הכל כפול ( בקהיי = מצנח עם מנוע ) למניעת תקלות בודקים לפני כל טיסה את תקינות המערכות.

מנתקים דינמו אחד מתוך ה 2 ויש הוראות יצרן לכמה סיבובי המנוע צריכים לרדת, זה לא הרבה סל"ד לכן צריך שזה יהיה מדוייק ולא רגל אדם על הגז.

פורסם

האם ה-MSD הזה באמת משפר את ההצתה וכך גם משפר את הביצועים?

הוא מיוצר ספציפית לכל רכב ורכב? או שזה אוניברסלי?

אני רואה בתמונה שיש שם כויל בנפרד

אצלי באוטו הכויל נמצא בתוך המפלג,

האם יש אפשרות לחבר אחד כזה אצלי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
האם ה-MSD הזה באמת משפר את ההצתה וכך גם משפר את הביצועים?

הוא מיוצר ספציפית לכל רכב ורכב? או שזה אוניברסלי?

אני רואה בתמונה שיש שם כויל בנפרד

אצלי באוטו הכויל נמצא בתוך המפלג,

האם יש אפשרות לחבר אחד כזה אצלי?

הMSD הוא חרטא ברטה, והוא עבודה בעינים, והוא לא משפר שום דבר, לא בשלושת אלפים סלד ולא באפס!

הוא אוניברסלי, ומותאם לרוב /כל סוגי הרכב בעלי הצתה עם פלטינות,ומפרנס יפה את יצרניו ,על ידי

אנשים תמימים שמאמינים בשיפור פסיכולוגי( ראה אוקטן 99, תוסף 44K, (ראה חבק מגנטי המורכב על צינור הדלק, לחיסכון של 20 אחוז בדלק) כל דור והממצאים שלו , והתמימים ההולכים שבי אחר ניסים ונפלאות!!

אני יודע שפתחתי עכשו תיבת פנדורה , וויכוחים עד אין סוף, ואני מוכן לזה ומקבל זאת בהבנה!

ולרן בעל הסובארו, הרעש התיקתוקים שאת שומע הוא הרעש של משאבת הדלק החשמלית, כמו שכתב לךKD!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אהבתי את המשפט הזה:

" אני יודע שפתחתי עכשו תיבת פנדורה , וויכוחים עד אין סוף, ואני מוכן לזה ומקבל זאת בהבנה! "

לפחות אתה מקבל את זה בהבנה...זה טוב.

נראה לי נדפק המגבר הצתה.

האם זה יכול להזיק להשאירו מחובר או שרצוי לנתק אותו?

פורסם
אהבתי את המשפט הזה:

" אני יודע שפתחתי עכשו תיבת פנדורה , וויכוחים עד אין סוף, ואני מוכן לזה ומקבל זאת בהבנה! "

לפחות אתה מקבל את זה בהבנה...זה טוב.

נראה לי נדפק המגבר הצתה.

האם זה יכול להזיק להשאירו מחובר או שרצוי לנתק אותו?[/quote](מומלץ שתפרקו, ותדווח ,באם חל שינוי לרעה, אם בכלל...)

סובארו חשבתי שתרד עלי רצח, ותתחיל לקנטר אותי בגלל תיבת הפנדורה שפתחתי בגללך, אך אני רואה שקיבלת את דעתי האישית בהבנה, סחטיין עליך!

עובדה לקביעתי אמרת הרגע, לדעתך הוא הפסיק לעבוד אך לא הבחנת בשום שינוי לרעה, אני מוכן להמר שגם אם תפרקו לגמרי, ותאחסנו בתא המטען, לא תרגיש שום שינוי לרעה(אולי פסיכולוגי), ואנא עדכן בנידון!

ד.א -האם המפלג בסובארו שלך הוא עם פלטינות?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...