Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי היום בחנות ומצלמה אחת משכה לי את העיניים, פוג'י S5600 חצי מקצועית.

המוכר אינו הסכים להפעיל לי אותה אז אני נאלץ להסתמך על דעתכם בלבד לגבי המצלמה.

כמו כן אשמח לשמוע המלצות על מצלמה חצי מקצועית בכ-2000 ש"ח.

www.dpnet.com.cn/.../ xw050728-s5600-01.jpg

http://www.fujifilm.co.il/site/showProductInfo.asp?product_Id=445

חשוב לי שיהיה פוקוס ידני, שמתי לב שבמצלמה הזאת אין. המלצות יתקבלו בברכה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

מגניב! זה בדיוק אקטואלי בשבילי (אמנם באיחור קל), פשוט עכשיו קניתי מצלמה בדיוק בתקציב הנ"ל דיגיטלית לחברה שלי, כאשר בתקציב כלולים גם אביזרים כמו כרטיס זכרון, יעני קומפלט.

בכל מקרה הרבה זמן התחבטתי ועשיתי סקר עצמי כזה מבין המובילות, אז ככה:

Canon A610 זו המצלמה שבסוף רכשתי (כולל 256MB ותיק) במחיר 1460 ש"ח, הכי טובה לדעתי אם לא מדובר בצלם מקצועי- איכותית מאד, קטנה יחסית למתחרות, נוחה מאד לשימוש, תפעול טוב, איכות מעולה, וידאו לא מוגבל, 5MP אבל רק X4 זום אופטי.

FUJI S5200/S5600 הייתה האופציה השניה, אולי יותר יקרה, אבל זום אופטי X10 ויתרונות נוספים באיכות צילום וכד'. יחסית לתמורה אולי המחיר יותר משתלם ממותגים אחרים- מדיבור עם מישהי שעובדת בתחום היא אמרה לי שלפוג'י מצלמות מאד איכותיות במחיר יותר נמוך מהמותגים המתחרים. אבל מבחינת פרקטיקה- בתור מצלמה ליום-יום היא קצת גדולה למדי ונראה לי שאם אתה לא מקצוען אז עדיף לחסוך את הכסף המיותר ולהשיג משהו יותר נוח וקומפקטי(וחמוג')

MINOLTA Z6 בערך אותו הסיפור כמו הפוג'י רק שלהם שם פחות טוב, אבל מבחינת תפריט נראה כי למצלמה הזו יש הכי הרבה מה להציע.

יש גם COOLPIX מתחרה (לא זוכר דגם)- בכל מקרה כנס לזאפ, יש שם מפרטים, חוות דעת והפניות לאתרים שמוכרים אותם. אישית קניתי באתר camera.co.il עם המחירים הכי טובים, והתגובות הכי טובות מהגולשים- ואכן המצלמה הגיע מהר וכמבוקש ללא בעיות.

בהצלחה בקניה.

• תוכן חדש...