Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבדת אלקטרוניקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני צריך להחליף קבלים על הבורד,

מישהו יודע על מעבדה מקצועית באיזור השרון (עדיפות בהרצליה) ?

תודה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

כימעט לכל מכשיר אלקטרוני יש בורד (מעגל מודפס) באיזה מכשיר אלקטרוני מדובר?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
כימעט לכל מכשיר אלקטרוני יש בורד (מעגל מודפס) באיזה מכשיר אלקטרוני מדובר?

שלו.

לוח אם של מחשב...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בדרך כלל כשהקבלים בלוח אם הולכים (מתנפחים) , להחליף אותם לא ממש יעזור.

במידה והמחשב יחסית חדש, להחליף לוח אם זה עניין של גרושים.

קשה לי להאמין שיהיה כדאי לשלם למישהו להתעסק עם זה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במידה והמחשב יחסית חדש, להחליף לוח אם זה עניין של גרושים.

קשה לי להאמין שיהיה כדאי לשלם למישהו להתעסק עם זה.

מחשב חדש = אחריות

פורסם

באיזה לוח אם מדובר? (פנטיום4? פנטיום3? דואל? משהו מיוחד למארז לא שגרתי?)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ניראה לי עדיף שתחליף בזהו

אלא אם מישהו יתקן אותי הקבלים נימצאים שם כדי לייצב, קבל טעון משמש כקצר ולא מקבל עליו קפיצות מתח

בזמן שקבל הרוס (כאשר המחסום הדיאלקטרי פרוץ) שוב משמש כקצר אבל מקבל עליו קפיצות מתח.

אז נכון עכשיו אתה יודע שצריך להחליף קבלים אבל אתה לא יודע מה המתח הלא מיוצב ''לקח'' איתו, ואולי אחרי שתתקן (אם מישהו יסכים לזה, אני מאמיןש כל מעבדה תגיד לך להחליף וזהו) יצוצו תקלות נוספות שניגרמו ביגלל הקבל ה''דפוק'' בזמנו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

למה לא יעזור? זרוק לי איפשהו בחדר לוח אם של פנטיום 4 שהפסיק לעבוד בגלל הסיבה הזאת.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם הלוח אם עדיין עובד אבל אתה רואה שיש קבלים נפוחים אז החלפתם בהחלט תמנע בעיות עתידיות.

במידה והלוח כבר לא עובד החלפת הקבלים לא בטוח תעזור כי יכול להיות שהקבל הפגום גרם נזק לחלקים אחרים בלוח.

בכל מקרה כל הבעיות עם הקבלים זה בגלל שקנית לוח אם זול באיכות ירודה, בלוחות של חברות מוכרות יש קבלים איכותיים יותר.

ה100 שקל שחסכת בקניית לוח לא איכותי יחזרו אליך עם ריבית בהחלפת הקבלים.

פורסם
אם הלוח אם עדיין עובד אבל אתה רואה שיש קבלים נפוחים אז החלפתם בהחלט תמנע בעיות עתידיות.

במידה והלוח כבר לא עובד החלפת הקבלים לא בטוח תעזור כי יכול להיות שהקבל הפגום גרם נזק לחלקים אחרים בלוח.

בכל מקרה כל הבעיות עם הקבלים זה בגלל שקנית לוח אם זול באיכות ירודה, בלוחות של חברות מוכרות יש קבלים איכותיים יותר.

ה100 שקל שחסכת בקניית לוח לא איכותי יחזרו אליך עם ריבית בהחלפת הקבלים.

מסכים בהחלט עם המשפט האחרון לגבי קניית לוח אם איכותי.

הבעיה היא שלא רק לוחות של יצרני זבל אוכלים בעיות של קבלים, אלא אם כן אתה מחשיב את IBM כיצרן זבל (סדרות שלמות של לוחות עם קבלים מתפוצצים, בעיקר פנטיום-3-ים אבל לא רק)

אם מדובר בלוח אם רגיל למעבד אחד של פי-סי סטנדרטי - לדעתי אין מה להתעסק עם זה, קונים לוח חדש ב-84$ וסוגרים עניין.

אם מדובר באיזה שרת עם 2 מעבדים או משהו מיוחד (ויקר להחלפה) אחר - אז אולי אפשר לנסות.

יש בעיה שהלוחות האלו בד"כ רב-שכבתיים וההלחמות בעייתיות, יש לי כאן במשרד מחשב 1U של אייסר ש-3 מעבדות ניסו לתקן (הח' קבלים מפוצצים) ולא הצליחו להגיע למצב שהמחשב תקין.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
למה לא יעזור? זרוק לי איפשהו בחדר לוח אם של פנטיום 4 שהפסיק לעבוד בגלל הסיבה הזאת.
נו, ומה אמרתי ?

כשאני אומר מחשב יחסית חדש, אני מתכוון למשהו כמו פנטיום 4, שרץ משהו כמו 4 שנים,

ועדיין ניתן למצוא לוחות מתאימים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם למחשבים ישנים יותר (פנטיום 1/2/3 למשל) אפשר (לנסות) להשיג לוחות תחליפיים מיד שניה

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...