Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליד הבית שלי, ברחוב חד-נס ברמת גן עומדת הילמן סופר מינקס כבר כמה שנים.יש לה מדבקה של מועדון החמש-אבל עד כמה שזכור לי, מאז שאני שם לא ראיתי אותה זזה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואיפה דימה- הוא כבר יודע על השבי הלבנה? - מה שכן - המיקום שלה, איך נגיד, קצת מקשה על פירוקה, המבין יבין...:wink:

דיווחתי עליה בשרשור שבו הוא ביקש תורמת איברים לאנני.

אם אתה רוצה לראות אותה מקרוב - תכין סובארו DL ובוא לסיבוב. הרכב נמצא בשכונת התקווה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
ליד הבית שלי, ברחוב חד-נס ברמת גן עומדת הילמן סופר מינקס כבר כמה שנים.יש לה מדבקה של מועדון החמש-אבל עד כמה שזכור לי, מאז שאני שם לא ראיתי אותה זזה.

לאבי היתה הילמן סופר מינקס שנת 64 אפילו את המספר אני זוכר 211-414 :shock:

אם זה הרכב אני מטיס לשם את "הזקן" שלי הוא החזיק את הרכב 11 שנה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
דיווחתי עליה בשרשור שבו הוא ביקש תורמת איברים לאנני.

אם אתה רוצה לראות אותה מקרוב - תכין סובארו DL ובוא לסיבוב. הרכב נמצא בשכונת התקווה.

ראיתי את שתיהן אתמול. יצאתי במיוחד עם חבר עם טרנספורטר לבדוק עד כמה תרומת חלקים תהיה אקטואלית. ראיתי את הלבנה, מיקום לא משהו. ראיתי את השחורה, מיקום חצי מושלם. ראיתי עוד אחת ליד כפר המכביה, מיקום לא משהו. מחכה לעוד קורבנות פוטנציאליים... ;-)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אומי, תיקון קטן, הם פשוט מסרבים למות...

כמו הפרגוסונים.

או קיי קיבלתי את התיקון .....

למרות שגם הם מתמעטים לאט לאט.

ולדווח מעניין במיוחד:

השמועה (בצורת סוחר ברזל) מספרת על שתי פיאט 600 במושב בית עזרא (ליד אשדוד) למכירה!

התיאור שלו של מה הוא רצה לעשות איתם מעביר צמרמורת ....

"וואלה אני ,הייתי לוקח אותם עושה אותם קבץ' כזה ככה קטן,וישר למשאית "

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לאבי היתה הילמן סופר מינקס שנת 64 אפילו את המספר אני זוכר 211-414 :shock:

אם זה הרכב אני מטיס לשם את "הזקן" שלי הוא החזיק את הרכב 11 שנה.

אני רק יכול לקוות עבורך שמדובר באותו רכב.אני גם אקפוץ בהזדמנות לראות. הרכב בצבע סגול ורוד מזעזע.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

חברה, לא בטוח, שזה היה מישהו מכאן, אבל מי שצילם לי אתמול את המכוניות שלי (קאפרי האדום והוואנדורה)- אנא, לא לפרסם את זה! המכוניות לא למכירה, ולא יהיו!

מדובר בחברה עם הפונטו, אם השכן סיפר לי נכון...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למכירה ג'יפון סוזוקי סמוראי בחדרה 0522948428, 046331811

אין לי קשר לרכב

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

לא אספנות ................. אך נדירה

נצפתה קורדו שנת 91 אדומה למכירה

לכל המעוניין ................ בה"פ

ביי

1991corrado.jpg

toyota celica 93

פורסם

שבת שלום לכולם

היום ראיתי את הג'יפ צ'רוקי משנות ה-70 שפירסמתי לפני שבוע, והבאתי לכם את התמונות.

בדרך למפגש צילמתי סוג של פורד משנות ה70.

07-04-06_1021.jpg

07-04-06_1015.jpg

07-04-06_1018.jpg

07-04-06_1022.jpg

07-04-06_1733.jpg

07-04-06_1731.jpg

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם
בראשל"צ על אחד הגגות

איזה מגניב! רק חבל, שהדבר החמוד הזה כנראה חלק מהאיסוף הברזלים...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למישהו יש פרטים על הרכבים האלה שצילמתי קרוב לבית שלי?

אני יודע שהראשונה זה מוסטאנג והשניה לאנצ'יה אבל מעניין אותי יותר כמה כאלה יש בארץ מכל סוג וכל מה שמסביב. תודה

1.jpg

2.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...