Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה רכב זה ? ?

שנה ?

איפה נמצא ?

ביי

דרור .

Mazda R100 בעלת מנוע Wankel 10A עם שני רוטורים שכל אחד מהם בנפח 491cc, כלומר נפח מנוע 982 סמ"ק.

משקל: 805 ק"ג.

הדגם היה בין השנים 1969-1971.

נראה בראשון-לציון.

פורסם

היום, בחריגה קלה מחולון:

רחוב בלפור 102 בת ים, בדיוק ליד "מרכז הכעכים והעוגיות", אופל קאדט ירוקה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היום בשפרינצק בראשל"צ נצפתה חונה פג'ו 604 בגוון חום בורדו כהה, V6 TI כתוב מאחור, נראית במצב יפה מאוד ובעלת מספר רישוי מיוחד (6 ספרות, 404XXX).

כמו כן אופל מאנטה תכלת נאה נסעה לידי בכביש 443, פנסים מלבניים מקדימה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היום בראשון, בחניה מול ההום-סנטר/קוסמוס (לשעבר, היום רשת אחרת, לא ממש עניין אותי)- חנתה פורד קורטינה MK4 (אמצע-סוף שנות ה-70)לבנה, במצב מאד סביר (לגילה), אני חושב, שיש לה טסט - לא ממש הצלחתי להבין לפי המדבקה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
Mazda R100 בעלת מנוע Wankel 10A עם שני רוטורים שכל אחד מהם בנפח 491cc, כלומר נפח מנוע 982 סמ"ק.

משקל: 805 ק"ג.

הדגם היה בין השנים 1969-1971.

נראה בראשון-לציון.

רכב די נחמד ,

לא ראיתי מימי רכב כזה , ומנוע ונקל ? בטוח ?

מעניין מאוד , קיימים עדיין ?

ל - RO 80 , מתקינים מנוע של סוברו במקום הונקל ומתפקד נפלא :-)

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

דה שבו מלאה בלוגואים של מי עדן נצפתה נוסעת באיילון צפון

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
היום בשפרינצק בראשל"צ נצפתה חונה פג'ו 604 בגוון חום בורדו כהה, V6 TI כתוב מאחור, נראית במצב יפה מאוד ובעלת מספר רישוי מיוחד (6 ספרות, 404XXX).

כמו כן אופל מאנטה תכלת נאה נסעה לידי בכביש 443, פנסים מלבניים מקדימה.

בצבע שחור?
פורסם
שכון ותיקים בחולון, על רחוב העוגן, סובארו FF1 אדומה, עם שלט למכירה (לא רשמתי מספר, מצטער)

אכן למכירה, פרטים בה"פ

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

בירושלים ליד תחנה מרכזית יש מגרש עם כמה מכוניות ישנות

יש שמה מרצדס לימוזינה שנת 82, אלה ששימשו פעם מוניות

ועוד כמה רכבים שרובם משנות ה-80

מי שנוסע באוטובוס לירושלים יכול לראות את המגרש לפני שהאוטובוס נכנס לתחנה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
האם הפיז'ו למכירה לדעתך ?

תודה

אילן

פורסם

ה604 היתה ללא שלט מכירה ונסעה משם מאוחר יותר, כך שאני לא חושב שהיא למכירה באופן מוצהר.

פשוט דיווחתי כי זהו רכב נדיר בארץ ומעניין (נדמה לי ש TI זהו הדגם המוזרק מ 1978-9), היא נראית מפוארת ומרווחת ביותר מבפנים, עד כמה שיכולתי להציץ מבעד לחלון

הצבע שלה כהה אך לא שחור, משהו כמו בורדו חום כהה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...