Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בלילה נסעתי וכנראה שעליתי על בורג ממש רע...

שמעתי שיש לי משהו תקוע באחד מהצמיגים ואז ראיתי את הבורג למזלי זה קרה ליד הבית החניתי את הרכב ובבוקר נעלם כבר האוויר, החלפתי לגלגל רזרבי בנתיים והלכתי לשאול על תיקון

אמרו לי שהצמיג גמור ואי אפשר לתקן אותו

והצמיג הקדמי השני גם יבש וקרוע כזה בצדדדים

הציעו לי צמיגים של TIGER ב500 ש"ח זה ההצעה הכי טובה שקיבלתי

האם כדי להחליף לזוג הזה או שיש לי הצעה לגלגל משומש ב100 ולא מאותה חברה MATDOR

הרכב זה פולו 16V

185/75/14 עם אני לא טועה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

(1)הצמיג נקרא TIGAR(צמיג צ'כי כמדומני, המתיימר להיות מ"בית מישליין"), זהו צמיג מדרג איכות רביעית-חמישית.

(2)אתה בטוח לגבי מידת הצמיג, 14" בפולו זה 185/55, מידה אחרת שאפשרית היא - 175/65R13.

(3)במשומש לא הייתי נוגע אפילו עם מקל ממרחק של 5 מטרים.

(4)חפש לך תוצרת קצת יותר ידועה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קנה זוג צמיגים חדשים וסבירים. הצמיג הוא הקשר שלך לכביש ולא שווה לחסוך 200 ש"ח ולשלם בחיים.

לך על חברה ידועה ותחליף זוג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אף פעם לא מחליפים רק צמיג אחד, ועוד בטח שאתה אומר שגם הצמיג המקביל לסרן לא במצב מזהיר.

כנס לעוד כמה פנצ'ריות ושאל שם.

אני יכול להמליץ לך על פנצ'ריה עם בעל מקצוע מעולה ביהוד, צמיגי יוליאן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני צריך עזרה על צמיגים, יש לי חתך נמוך וצמיג רחב ואני צריך להחליף עכשיו 4 צמיגים.

שמעתי איזה מוסכניך אמר לי על דגם טייפון של הצמיג, האם אתם מכירים אותו? והאם הוא צמיג באיכות טובה? הרכב שלי זה גולף 2.0.

תודה על העזרה.

פורסם

המידה היא 185/55/14.

תשקיע ותקנה צמיגים איכותיים, אל תתקרב לכל צמיגי הזבל'ה האלה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בקיצור עכשיו חזרתי ממנו...

שם לי שתי צמיגים אמר לי של דנלופ אני מסתכל עליהם לא רשום דלנופ

הוא אומר לי WANLI זה חברה שלהם...

אמרתי לו יאללה שים (התייאשתי כבר)

נתן לי אותם ב500 זוג

בזמן שהוא מרכיב ושם לי משקולות כאלה לאיזון אני שואל אותו בהתלהבות...

"אז מה... זה יותר טוב מהטיגר הא.."

הוא עונה לי.. "הטיגר זה אירופאי... " הבנתי שאכלתי אותה...

היה עדיף ללכת על הטיגר ב500 או זה?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לפי מה שאני יודע WANLI זה חברה בד של דאנלופ מסקנה אחרונה חרא של צמיג!! בעיקר אם הוא סיני!!

לא מומלץ

פורסם

אז על מה אתם ממליצים, שמעתי על צמיג גודייר האם זה צמיג ספורטיבי עם איכות טובה? או שאתם ממליצים לי על צמיג אחר שיהיה מתאים לגולף 2.0 חתך נמוך עם צמיג רחב.

פורסם

גודייר תלוי מאיפה הצמיג אם זה USA או גרמניה זה טוב אם לא לא שווה!! תראה פה בתמונה יש לך איפה זה מיוצר ומה התאריך שלו כמו שלי 1904 שזה אומר 19 שבועות מתחילת 2004

רכב-2_20060226160142.jpg

פורסם

ראשית בתור חולה הגהה אתה צריך לכתוב עם סימני פיסוק.

שנית מהיכן ההמלצה על גודייר שיוצר מארה"ב או בגרמניה, האם גודייר שיוצר בסין פחות טוב (וכאן אני שואל ברצינות)?

שלישית אין דבר כזה שמעתי שגודייר זה ספורטיבי לגודייר יש דגמים, לכל יצרן ישנם מספר סוגי דגמים.

לשאול אם גודייר חברה ספורטיבית זה אותו הדבר כמו לשאול פיאט חברה ספורטיבית? הרי ברור שאין מקום להשוות בין פיאט אונו לבין פיאט קופה, כנ"ל לא ניתן להשוות בין דגמי צמיגים ללא מתן פרטים על דגם הצמיג.

זה שצמיג הוא אירופי לא אומר כלום, דאצ'יה גם אירופית, וגם לאדה 9 אירופית, אז?

ROOONEEYY

פורסם

למה אתם מתפתים לשים זבל עופות דווקא במקום שאסור, אבל אסור בשום פנים ואופן לחסוך !!!

יש חברות מוכרות ואיכותיות, החל ממישלן, פירלי, דנלופ, קונטיננטל ועוד ועוד, למה ללכת ולזרוק את הכסף ואולי החיים על שטויות שמאכילים אותכם ??

קחו לינק של TIRERACK, תיכנסו גם לקטגוריות יותר שפויות מאולטרא היי פרפורמנס, אבל תקפידו על צמיגי קייץ או ALL SEASON כי אנחנו בישראל ולא באלסקה, כנ"ל להתרחק מצמיגי M+S

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=UHP

הנה דוגמא למבחן ולגרפים של 4 צמיגי MAX PERFORMANCE (אני בחרתי את הקונטי ספורט קונטקט 2 ממבחן זה לרכב שלי)

http://www.tirerack.com/tires/tests/max_perf_summer_c.jsp

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
ראשית בתור חולה הגהה אתה צריך לכתוב עם סימני פיסוק.

שנית מהיכן ההמלצה על גודייר שיוצר מארה"ב או בגרמניה, האם גודייר שיוצר בסין פחות טוב (וכאן אני שואל ברצינות)?

שלישית אין דבר כזה שמעתי שגודייר זה ספורטיבי לגודייר יש דגמים, לכל יצרן ישנם מספר סוגי דגמים.

לשאול אם גודייר חברה ספורטיבית זה אותו הדבר כמו לשאול פיאט חברה ספורטיבית? הרי ברור שאין מקום להשוות בין פיאט אונו לבין פיאט קופה, כנ"ל לא ניתן להשוות בין דגמי צמיגים ללא מתן פרטים על דגם הצמיג.

זה שצמיג הוא אירופי לא אומר כלום, דאצ'יה גם אירופית, וגם לאדה 9 אירופית, אז?

למה כי עבדתי בפאנציריה פעם אז אני מכיר קצת את הצמיגים!!

• תוכן חדש...