Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברכבי מותקנת הזעקת ביפר של רב בריח הכוללת גלאי זעזועים.

בזמן האחרון התחלתי לחשוב על הוספת בגלאי שטח, מה המחיר? ואיך עובד בדיוק?

:king:

פורסם
אתה מתכוון לגלאי נפח?

גלאי שכל שינוי בנפח הפנימי של הרכב גורם להפעלת האזעקה.

גל הכוונה הייתה לגלאי שטח.

פורסם

כן - הבנתי כעת :)

LOL

בכל מקרה, לדעתי כדאי להתקשר למתקין הקרוב אליך לברר.

2-3 שיחות ואתה יודע בממוצע מה המחיר...

אולי דני זומרשטיין יכול להאיר את עינינו?

פורסם

גלאי שטח זה אחד הדברים הטפשיים להתקין במערכת אזעקה לרכב.

כל חתול, כל פיפס שיעבור ליד הרכב יפעיל את האזעקה.

ואתם לא ממש רוצים של שניה לקפוץ מהבית\פאב\מועדון\חברה\לימודים\עבודה בגלל שחתול שהיה קר לו, החליט לשבת לכם מתחת למנוע...

מה שכן קיים באזעקות, זה גלאי שטח שכאשר הוא מזהה התקרבות לרכב הוא מתריע על כך באופן ווקאלי, כלומר הוא פשוט נותן הודעת אזהרה ע"י ספיקרים שמותקנים בתא המנוע ומתחת לבאגאז', שמתריעים בפני המתקרב שיש אזעקה והיא עומדת לפעול אם הוא לא יתרחק.

אני מכיר את האזעקות הללו מחבר שלי בצפון שהייתה לו שברולט קאמרו, ובאזעקה המקורית הייתה לו מן הודעה כזאת על כל התקרבות .

הבעיה היחידה שיש עם האזעקות הללו, שילדים קטנים אוהבים את הרעיון של "לשחק" אם אותו קול מפחיד מהרכב:wink: , פשוט מתקרבים,מתרחקים וכך הם יכולים לעשות שעות!, תאמינו לי ראינו את זה קורה!.

והתוצאה היא שכאשר אתה מגיע לרכב, אתה מגלה שנגמר המצבר ואתה צריך להתחיל לחפש מישהו עם כבלים לעזרה.:x

under construction..

פורסם

רציתי להגיב על הגלאי הזה כמוך גרין, אבל העדפתי שלא.

אני מתאר לעצמי שמי שמברר על זה - מכיר את הסחורה.

אבל כן - זו בעיה גדולה עם גלאים מסוג זה, וגם אני ראיתי "משחקים" עם גלאים אלו.

פורסם

המחיר הוא 110-150 שח (לי עלה 120 ) אבל לא לכל אזעקה יש יציאה נוספת לגלאי נוסף.

אז תצטרך לתחמן קצת את האזעקה ולהוסיף אותו לגלאי זעזועים .

יש לו פוטנציאומטר שבערתו אפשר להגדיר רגישות . והוא לדעתי לא רגיש כמו גלאי נפח ...(נגיד וחלון נשאר פתוח הגלאי לא יפעל ,אבל אם תעביר יד מעל הרכיב אז הוא יפעל )

פורסם

אני מכיר את העניין של החתול שקר לו , אני סובל מזה מספיק.

אולי באמת אני אוותר על הענין של הגלאי שטח.

פורסם

יש לו פוטנציאומטר שבערתו אפשר להגדיר רגישות . והוא לדעתי לא רגיש כמו גלאי נפח ...(נגיד וחלון נשאר פתוח הגלאי לא יפעל ,אבל אם תעביר יד מעל הרכיב אז הוא יפעל )

אתה מדבר על גלאי נפח, ואנחנו מדברים על גלאי שטח.

under construction..

פורסם

אני מדבר על גלאי שטח .

יש גם גלאי MICRO WAVE/ PROXIMITY זה גלאי שמבוסס על התקרבות של גוף זר לרכב...אולי לזה התכוונתם.

פורסם

נכון מאוד,

קצת הארה,

יש גלאי נפח, יש גלאי שטח, ויש גלאי שטח דו איזורי.

גלאי נפח כולם מכירים.

גלאי שטח, הוא כגודל קופסת סגריות יותר דק , גם יותר קטן, וממקמים אותו "על השטיח של הרכב במרכזו בחלקו הקדמי, כאילו מתחת לרדיו אבל על רצפת הרכב.

הגלאי הזה פחות רגיש מגלאי הנפח, אם חלון פתוח למשל והוא מכוון נכון שלא יהיו אזעקות שווא, אז הוא יצפצף רק בחדירת יד קרוב אליו.

זה גלאי טוב נגד כניסה לרכב במידה וגלאי פתיחת דלת כשל ולא פעל.

גלאי נפח איכותי ומכוון כראוי עדיף לדעתי.

יש גלאי דו איזורי, אזור אחד פועל כגלאי שטח הרגיל לפנים הרכב בלבד, אבל יש לו פונקציה נוספת של גלאי חיצוני (בעצם שני גלאים בגלאי אחד), במקרה זה גם אם יש מישהו מחוץ לאוטו, ממש קרוב, (מס' סמ") הוא ישמיע ביפים ולא סירנה מלאה.

גם כאן יש כמה סוגים, שחלקם לאחר שמגרים אותם 3 פעמים יפעילו את האזעקה מלא, וחלקם רק יעשו ביפים קטנים.

ויש גם את מה שציינו כאן שהסירנה מדברת באנגלית!!!

ואומרת alarm will sound if u dont back away .... אם מתרחקים היא מפסיקה אם לא היא ממשיכה ולאחר שלוש פעמים היא אומרת

last warning, alarm will sound if u dont back away ואם לא מתרחקים היא מפעילה את עצמה בכל כוחה. (מבית קליפורד מימים ימימה לפני 10 שנים...-- עכשיו מבינים למה לא מוכר...?)

אבל נראה לי שניתן להשיג אותם בארהב, ודרך אגב זה פועל רק עם חיבור לאזעקת קליפורד מקורית כי יש שם איזה פטנט מיושן כאילו DATA של פעם שניתן לחקות אותו בקומבינות, ולחבר לאזעקה אחרת,

אם מישהו רוצה דוגמאות שאביא לראות (ואני לא מוכר אותם אבל נשארו לי, אני יכול להראות) שיתקשר אלי ביום שישי בסביבות 11.00 ושלא יסכים לרדת לי מהקו עד שהוא קולט ששמתי באוטו, אחרת אין סיכוי שאזכור..

בברכה

דני 054-4299999

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הדפקט באזעקה הזאת של קליפורד , בזמן שהיא מזהירה 3 פעמים ורק בפעם הרביעית מזעיקה הגנב כבר ניטרל אותה וזה דבר שהוכיחו כאן בארץ כאשר הביאו אותה לארץ לפני כמה שנים ואז הפסיקו למכור אותה .

פורסם

אז איך עושים את הקומבינה? אני רוצה להוסיף את הגלאי לאזעקה שלי אבל אין שם יציאה נוספת לגאליים, חוץ מ SHOK SENSOR. האזעקה היא של GUARD.

תודה!

• תוכן חדש...