Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי רכב שאני מעוניינת לקנות לבדיקה. הרכב הוא דייהטסו סירריון אוטומט 1300.שנת 2001

בין כל הסעיפים שתמיד יוצאים בטופס הבדיקה, יש את הסעיף הבא:

"רעש מערכת תיזמון חזק לפנות למוסך, לחץ שמן נמוך מנורה דולקת לפנות למוסך"

בגדול, נאמר לי שהרכב מומלץ לקניה למעט הסעיף הנוכחי שלגביו המליץ לי הבודק לבדוק במוסך מורשה של דייהטסו את הסיבה.

האם תוכלו להסביר לי מה יכולים להיות הגורמים לרעש וללחץ השמן הנמוך?

פורסם

מערכת תזמון=טיימינג ( בשפת ההמון ) => בעברית פשוטה מקור לבעיות => הרבה כסף

לחץ שמן נמוך יכול להיות מסיבה פשוטה שחסר שמן במנוע , או שהמוכר הכניס שמן סמיך במיוחד ( סוחרי רכב עושים את זה כדי שהמנוע יעבוד "חלק" בזמן הבדיקה וזה דבר שמזיק מאוד לאורך זמן או הסיבה השלישית וההכי גרועה , המנוע כנראה מתקרב לסוף חייו => הרבה כסף ( לא נראה סביר ברכב שנת 2001!! )

ובעברית פשוטה - תתרחקי מהרכב הזה!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

לא יכול להיות גם בעיה במשאבת השמן?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
כן , וגם פילטר שמן סתום .

שלום.

כאשר לא יודעים אז סייג לחכמה שתיקה.

אם לא איכפת לך כאשר מסנן שמן סתום הלחץ שמן עולה לא נופל.

בנוסף תמיד יש שסטום עוקף מסנן למקרא שאהבל לא מחליף מסנן שמן.

כאשר נורת לחץ שמן מהבהבת או דולקת יש תקלה ומיד ללכת למוסך אסור לינסוע בצורה כזו כי המנוע ילך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה לכם על התשובות, אם כי הייתי רוצה לדעת האם זו עילה מספקת שלא לרכושאת האוטו, האם אלכסצודק ואכן באופן חד משמעי כדאי לעזוב רכב שסןבל מהבעיות הנ"ל?

אולי כדאי לציין שהרכב עשה 148000 (שזה כידוע לכם המון יחסית לשנתון שלו)

פורסם

סיריון 1300 אוטומטית שנת 2001 עם 150 אלף...אין לך מה לעשות בחיים? לא חסר מכוניות כאלה עם ק"מ שהוא שליש מזה, למה להכניס את הראש למיטה חולה?

• תוכן חדש...