Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אחרי התלבטויות קנינו סיריון חדשה לפני מספר ימים ואנחנו מאד מרוצים.

2 שאלות קטנות:

- בינתיים עשינו כ 220-230 ק"מ ונגמר חצי טנק דלק. ציפינו ליחס טוב יותר אבל אני מבין שזה מה יש?

כל הנסיעות היו עירוניות חוץ מנסיעה אחת של חיפה-כרמיאל וחזרה.

- העניין הבעייתי יותר: הקליטה ברדיו נוראית. אני שם לב שיש הרבה הפרעות בקליטה.

האם זה בעיה ברדיו-דיסק המקורי? באנטנה (שהיא כמובן במצב מורם)? יש מה לעשות?

המון תודה מראש !

פורסם

בפעם החמישים ושתיים, לא מודדים ככה צריכת דלק!.

חצי טנק דלק לא אומר כלום (כי אין לי מושג כמה זה טנק מלא בסיריון), וגם מדידה על פי המחוג לא אומרת כלום. תלמדו למדוד בצורה נכונה, שהיא:

מלא טנק מלא. אפס את מד המרחק, סע מרחק X עד אשר תדלק לך נורת הדלק, סע לתחנת הדלק ומלא טנק מלא. חלק את מספר הקילומטרים אשר עברת במספר הליטרים אשר מילאת בתחנת הדלק, ותקבל את צריכת הדלק. כמובן ככל שתעשה יותר את הניסוי הנ"ל ותעשה ממוצע בין כל ניסוי וניסוי תקבל תוצאות מודייקות יותר.

ROOONEEYY

פורסם

בנוסף, באוטו חדש לגמרי צריכת הדלק איננה טובה לאורך כמה אלפי הק"מ הראשונים, לאט לאט זה יתייצב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה אתה צריך לשבור את הראש ?

הרכב חדש ? יש אחריות.

סע למוסך מורשה שיבדוק שהכול בסדר, אני בטוח שאם הקליטה נוראית כמו שאתה אומר, הם יעלו על הבעיה.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

ברדיו לפעמים לוחצים על אופציות כמו AF ,TA, PTY ועוד שלל קיצורים באנגלית שפשוט מאוד משבשים את הקליטה וגורמים לרדיו להשתגע (בחו"ל זה משמש לבחירת סוגי תוכן, קבלת דיווחי תנועה ועוד. בארץ זה עדיין לא שימושי)

תבדוק ששום קיצור כזה לא מופיע לך על המסך. אני די בטוח ב 99% שכרגע כן מופיע לך משהו כזה.

אם הבעייה עדיין לא נפתרת - קפוץ לסוכנות \ מוסך מורשה קרוב ויבדקו מה הבעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואחרי העיצות המועילות הנ"ל, משהו מניסיוני.

כשבצעתי נסיעת מבחן בסיריון החדשה לפני כמה חודשים, התרשמתי לרעה מאיכות קליטת תחנות הרדיו בת"א. לכן גם הזמנתי אותה בתצורת ציי רכב, כלומר ללא הרדיו-דיסק המקורי.

למרות שנאמר לי ע"י היבואן שאין בה מגבר אנטנה והאנטנה מותקנת בגג הרכב מאחור, הקליטה של רדיו חדיש ורגיש שדאגנו להתקין ברכב מעולה, צלולה ונקייה.

הבא בחשבון שאם לא ניתן לשפר את איכות הקליטה של המכשיר המקורי תזדקק לקנות מהחברה מתאם, כדי שתוכל לשתול ברכב רדיו אוניברסלי כלשהו.

אם תזדקק לכמה רעיונות יצירתיים, פנה בה"פ.

יוסי

פורסם

תודה רבה יוסי וכולם. אגב, הקיצור היחיד שמופיע לי זה AF.

חבל מאד שמפשלים בדברים הקטנים הללו, אני סה"כ הייתי מרוצה מרדיו דיסק בסיסי ופשוט כי אני לא צריך יותר אבל הקליטה באמת מרגיזה.

תודה שוב ונחשוב מה לעשות...

פורסם

תבטל את ה AF ותראה איזה קסם...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכי טוב .....לעבוד בשיטת RFTM

כלומר READ THE FUCKEN MANUAL....

ושם מן הסתם ניתן לגלות את תכונותיו של רדיו עם RDS (מחפש תחנות אוטומטי)

ולמה בארץ רשתות הרדיו מחרבנות את התכונות הנפלאות שלו , לדוגמה: אתה נוסע לצפון הארץ ושומע גל"צ, והרדיו לבד מעביר אותך למשדרים הצפוניים ללא התעברותך...בטיחותי.. נוח ..

אבל: RTFM בבקשה...

תבטל את ה AF ותראה איזה קסם...

איתמר.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

כמובן שקראתי את ה MANUAL לפני ששאלתי ! זה לא עזר לי...

את ה AF ביטלתי ועדיין המון הפרעות.

חבל - כנראה שבאמת רדיו גרוע.

• תוכן חדש...