Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין לבד את הרדיו דיסק החדש, פשוט להחליף בחוטים.

כדאי? כי יש את הקטע של להעביר חיווט דרך הסוויצ' למתח וזה טיפה בעייתי.

כמה עולה התקנה זולה עם אחריות?

פורסם

מאד קל לבנאדם לא מקצועי לקצר את המערכת ואפילו לגרום לנזק למערכת החשמל של האוטו

לכן אני ממליץ לנתק את הפלוס מהסוללה

אם אין לך קונקטור לקחת את הפלוס של המערכת (החוט האדום) לעטוף אותו באיזולירבנד ולחבר אותו אחרון

פורסם
אני רוצה להתקין לבד את הרדיו דיסק החדש, פשוט להחליף בחוטים.

כדאי? כי יש את הקטע של להעביר חיווט דרך הסוויצ' למתח וזה טיפה בעייתי.

כמה עולה התקנה זולה עם אחריות?

אתה באמת חושב שהמתקין מבין יותר ממך?

מתקינים לבד מהסיבה שמעבירים הילוכים לבד.

אם אתה אוהב אוטומט,תיתן למתקין.

כמו שאמרו:אם אתה מתקין לבד תנתק את המצבר או לפחות את הפיוזים.

אייל

פורסם

אין שום דבר מסובך בלהתקין רדיו דיסק לבד

במקרה שיש לך רדיו מותקן כבר באוטו

אתה צריך לשלוף אותו בעזרת שני שולפנים (אל תנסה עם כלים אחרים כמו מברג או משהו דק אחר כי זה סתם ישרוט את הקונסולה ויכער שם הכול)

ויש לך באתר של אוטוסאונד הסבר מפורט על איך עושים את זה

הרגשת סיפוק יותר טובה שזה בא ממך לא?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
אתה באמת חושב שהמתקין מבין יותר ממך? כן, זה העבודה שלו, כנראה שיצא לו להתקין איזה 2 אולי 4....מכשירים...ביום!.

מתקינים לבד מהסיבה שמעבירים הילוכים לבד. שטות מוחלטת!, עושים דברים לבד שיודעים מה עושים ולא ש"חושבים" שיודעים מה לעשות.

אם אתה אוהב אוטומט,תיתן למתקין., תיקון קטן, אם אין לך מושג ואתה לא מבין בזה-תן את זה למתקין, שלם לו 80 ש"ח עבור העבודה וסע לשלום,הדיסק כבר בפנים.

כמו שאמרו:אם אתה מתקין לבד תנתק את המצבר או לפחות את הפיוזים.

אני מאוד מעודד אנשים לעשות לבד כמעט הכל, אבל שלא מבינים במשהו הולכים לבעל מקצוע, משלמים עבור העבודה, צופים ושואלים את השאלות הנכונות, בפעם הבאה כבר תוכלו לעשות זאת בעצמכם, אני חושב שלשלם 80 ש"ח עבור "שיעור" זה הגיוני.

לא שזה תורה מסיני והמתקין הוא בעל דיפלומות בהנדסת חשמל, אבל יש לו את הנסיון ואם לכם אין אותו, אח"כ אנשים מתפלאים למה נשרפו להם יציאות של RCA, למה אי אפשר להעביר FADER קדימה ואחורה, למה רק צד אחד מנגן, למה נשבר פלסטיק כזה או אחר בקונסולה, ובקיצור עוד הרבה "תופעות" של אנשים ש"חושבים" שהם יודעים להתקין.

under construction..

• תוכן חדש...