Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ויום טוב,

חבר שלי קנה מערכת חדשה להלן הפרטים:

קומפוננט:אינפיניטי 6.5

סאב:פיוניר 1000W

מגבר:P4004 Rockford

השאלה שלי היא כזאת

אני מעוניין גם לרכוש מערכת כמו המערכת הנ"ל השאלה שלי מה הייתם ממליצים לשפר

האם יהיו הבדלים ביו המגבר jbl מהדיוטי?לבין זה שיש לו?מה יותר חזק?מה יותר איכותי?מה אתם ממליצים

הקומפוננט לפי דעתי מעולים לטראנסים

והבעיה העיקרית היא הסאב שתוחן את המוח יש איזה סאב באותה עוצמה אבל יותר מדוייק ולא מורח צלילים כמו הפיוניר?אם כן איזה?בבקשה באותו סדר גודל של מחיר

כרגע ברכב יש לי זוג רמקולים פשוטים של 240W מקדימה. מאחור יש לי זוג פיוניר 250W

מה אתם ממליצים לעשות?לקנות מגבר ולהשקיע בקומפוננט?לחבר לרמקולים האחורייםאת המגבר?

מדובר על פיאט פונטו רכב דיי קטן....

השקעה מירבית כמה שפחות!רק רוצה יותר עוצמה ויותר בס ממה שיש לי עכשיו!

שומע טראנסים דאנסים ישראלי בקיצור הכל!

פורסם

עקרונית הקומפוננט בסדר

המגבר הספיציפי הזה לא שווה כדאי ה JBL 75.4

לגבי סאב לך על ה קיקר קומפ VR 400RMS יותר מדויק ויותר חזק מהפיוניר שנותן עד 350 RMS

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

הקיקר vr מאוד יקר אני מדבר על השקעה של עד גג 2000 שקל

הסאב רק עולה איזה 800 שבלי תיבה זה שאמרת לי

פורסם

מגבר - הJBL ב200 דולר - זה מחיר מדהים עבורו! תיקח

סאב - רצית מדוייק ומוזיקלי - בסביבות ה1500 ש"ח - אינפיניטי קאפה פרפקט 12 אינטש בתיבה אטומה 28 ליטר - לדעתי, הסאב הכי טוב במחיר הכי נמוך - בכל פעם שיוצא לי לשמוע אותו אני נדהם מחדש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שאתם לא מבינים אותי

אחד לפניך המליץ לי על סאב ב-800 ש"ח

אמרתי לו שאני מתכוון להשקיע במערכת עד 2000 ש"ח סה"כ

אז אתה מציע לי סאב ב-1500 ש"ח?

מגבר 900 ש"ח

נשאר לי עוד 1100 +- על מגבר וקומפוננט

איך האינפיניטי מה ההבדל ביניהם לבין המורל או הליט אודיו

מה הוחלט לגבי הסאב אם הפיוניר תוכן לי את המוח?הקיקר יהיה מספיק חזר?הוא יותא מדוייק

אם כבר קיקר אני מדבר על הדגם comp12 זה שעולה בסביבות 700 שקל עם תיבה

פורסם

תראה, בתקציב שיש לך זה דיי בעייתי להביא לך גם מערכת ברמה וגם מחיר זול, אלא אם אתה מוצא יד שניה.

לי יש פיאט פונטו עם מערכת בסיגנון של מה שאתה מחפש.

המגבר JBL בגישור נותן 284 RMS, בעוד שהקיקר CVR מקבל 400 RMS ל-2 סלילים (200 RMS לסליל) ולא יפתח אותו כמו שצריך.

לעומת זאת הקיקר C12 הוא 150 RMS, נראה לי חבל כשאתה יכול להביא סאב שנותן כמעט כפול RMS.

כל סאב מ-250 עד 300 RMS יהיה טוב בשבילך.

בנוגע לקומפוננט... יש לך תקציב של 1100 לקומפ + סאב. זה קצת, מאוד.

אתה יכול להביא את המורל פולס בסביבות ה450 שקל, אבל אז לא נשאר לך כמעט כלום לסאב.

מורל דוטק עולה 1100 רק בתור קומפוננט.

הצעה שלי - תחכה ותגדיל את התקציב.

לטעמי מבחינת סאבים למגבר הנ"ל תוכל לרכוש את ה:

Helix Deep Blue 12" - 250 RMS - מה שיש לי.

Cerwin Vega HED 12" - 250 RMS (אם אני לא טועה הדגמים החדשים הם 300 RMS)

Pheonix Gold Octane R - 250 RMS - שיש מצב שזו הבחירה הטובה ביותר.

הייתי ממליץ לך לחכות, ולקנות קומפוננט על רמה, סביבות הדוטק, ככה עוד 900 שקל בערך תצטרך להוסיף לתקציב.

יום טוב, רועי.

Car: Fiat Punto HSD 96' ; Head Unit: Stolen ; Amplifier: Stolen ; Component: Morel Pulse 6.5" ; Subwoofer: Stolen.

פורסם

1100 ש"ח אומנם זה לא הרבה , אבל זה תקציב שיכול להספיק לסאב ולסט קומפוננט סבירים לדוגמא :

מורל פולס (500 ש"ח) + קיקר COMP (גם 500 ש"ח + -) יוצא לו בול בתצקיב.

אז נכון שהוא יכול להביא סאב יותר חזק מהקיקר הנ"ל אבל זה התקציב שלו ולדעתי הרכיבים יתנו לו תמורה מלא למחיר !

פורסם

כמי שיש לו תקומפ CVR12 אני יכול להגיד שה-150 שהוא נותן מספיקים ביותר למי שמחפש באס טוב ולא משהו שיפריע לצליל...אצלי הוא מקבל ת 120 ואט ככה משהו כזה והוא נשמע ממש טוב ומורגש מספיק...

פורסם

אני מאמין שאם תחפש ביד שניה תמצא דברים ליקלעו לתקציב שלך, למרות שהוא באמת מוגבל.

בקשר לCVR12 הסאב דופק יפה מאוד ואני ממליץ לשמוע בכל מקרה כמה שיותר דגמים לפני הקניה...

בשיפוצים

פורסם
כמי שיש לו תקומפ CVR12 אני יכול להגיד שה-150 שהוא נותן מספיקים ביותר למי שמחפש באס טוב ולא משהו שיפריע לצליל...אצלי הוא מקבל ת 120 ואט ככה משהו כזה והוא נשמע ממש טוב ומורגש מספיק...

אתה כניראה מדבר על ה COMP שהוא 150 RMS , ה CVR הוא 400 RMS ...

לגבי ה CVR הוא באמת סאב מעולה אבל אין לך למה לקנות אותו כי המגבר מפיק בגישור 2 ערוצים 250 RMS

והסאב לא ינוצל כמו שצריך ...

וגם זה לא נכנס בתקציב ...

פורסם

קודם כל תודה על התגובות!

המלצתם לי חוץ מהמגבר לקנות מהדיוטי לרכוש רמקולים קומפוננט של חברת מורל פולס (500 ש"ח)

השאלה שלי היא אני שמעתי את האינפיניטי בפעולה(6.5 אינץ)האם המורל פולס ישמעו אותו דבר?יותר טוב

כי מבחינת הקומפוננט ששמעתי אצל חבר שלי הם פשוט מעולים!!!מה ההבדלים בין מורל לבין אינפיניטי?

אז הבנתי לרכוש מגבר jbl ביוטי 900 ש"ח נשאר לי עוד 1100 +-

השאלה שלי היא מה יקרה אם אני קונה את הקיקר comp 12 שהוא 150w הוא ישרף?אני לא ינצל את המגבר?איך זה יתבטא בצליל?אז אני צריך סאב של 250-300w?הפוניקס הזה טוב או.......?

הקומפוננט של מורל ושל אינפיניטי הם אותו סדר גודל אז אני ישמע ויחליט כלומר נשאר לי עוד 600 שקל לסאב מוכן להשקיע אפילו עוד אם תהיה איכות!

כמה תעלה לי התקנה+כבלים בערך הערכת מחיר

תודה רבה על העזרה יוסי

פורסם

לדעתי 2 הסאבים שיעבדו הכי טוב בגישור של 2 ערוצים של ה JBL הם ה P2 וה VMAX - ואף אחד מהם לא בתקציב שלך !

לדעתי אם התקציב שלך הוא 600 ש"ח לא תמצא סאב יותר מוצלח מה COMP במחיר הזה.

יש כמה סטים שח אינפינטי - אם אתה מדבר על הכי פשוט שלהם שעולה 700 ש"ח + - הוא גם לטעמי יותר מוצלח מהפולס

אבל שוב עולה יותר ממנו ולא ניראה לי שהוא יכנס לך בתקציב - גם הפולס סט לא רע בכלל ושוב ב 500 ש"ח לא תמצא סט

שנותנן תמורה גדולה יותר למחיר.

התקנה של מגבר + קומפוננט + סאב תעלה לך בסביבות ה 300 ש"ח + -

חייוט - קיט פשוט של 8 גיג יספיק עולה 100 ש"ח + -

פורסם

שלום לכולם שוב,(סליחה על השעה המאוחרת)

מחר יוצא לי להגיע בשנית למתקין בצפון ויש לי שאלה

לאחר התלבטויות רבות הוחלט לבסוף עקב חוסר יכולת לרכוש מהדיוטי מגבר(אף אחד לא נוסע)

לרכוש את המערכת הבאה אשמח לשמוע תגובות!

מגבר:orion 4004 4x75

קומפוננט:מורל פולס

סאב:פיוניר 306 או קיקר comp12

מאחור(קיימים כבר):פיוניר 250W

קודם כל מה אתם אומרים?

ישפר לי את האיכות ממה שיש לי כרגע באוטו פיוניר מקדימה סתם רגילים ומאחור-מה שצינתי 250w ?

שוב אני חוזר אין לי אפשרות לרכוש jbl או אינפיניטי!האם האוריון נופל מאיכותם?איך הוא בהשוואה אליהם?

כמה לפי דעתכם צריכה לעלות העיסקה עם התקנה כבלים חוטים והציוד עצמו-הכל ביחד כמה צריך?

והכי חשוב איזה מחיר שווה המערכת כאילו אם הוא מציע לי מחיר מה נקרא מחיר טוב/זול למערכת זו?

תודה מראש

יוסי

נ.ב

לחוץ בזמן יוצא מחר מהבית בשעה 11 ככה שככל שיהיו יותר תגובות ככה יותר יעזור לי

שוב תודה רבה לכולכם!

פורסם

לגבי הסאב: רשמת פיוניר 306 או קיקר קומפ. פיוניר 400RMS וקיקר 150... איפה ההשוואה פה?

פורסם

יש מצב תעיתי בדגם של הפיוניר

בקיצור זה קיקר מול סאב פיוניר מהפשוטים 1000 וואט

הכל מקרה תתנות לי מחיר כמה להולציא ממנו וכמה זה המחיר בשוק עם התקנה ועם הכל!

איזה סאב לקחת?

האם המגבר 4x50 יפתח את המורל ובגישור את הסאב(אחד משניהם)?

צריך תשובה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה

יש המשך בעמוד 2 נא להסתכל!!!!!!!!!!!!

• תוכן חדש...