Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גדול, אבל למה הם חנונים? חתכו אותך - שבור לו ת'עצמות! מה אתה דוחף כמו כמו איזה מאכזב הורים?

[לפני שיהיו פה תגובות כמו "בגלל אנשים כמוך..." - הנ"ל נכתב בהומור]

פורסם

ידוע שיש לדברים האלה נטייה לעלות עם הגלגלים אחד על השני, לא חשבו להוסיף להם מסגרת קטנה רק לגלגלים?

אולי זה מוסיף משקל וכ"ו אבל זה ימנע הרבה תאונות שרובן בסרטון היו בגלל הבעיה הזאת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המסלול הוא מסלול פתוח, כלומר בלי גבולות של המסלול שהם קירות ותוך כדי הפניות אתה תפגע בהם כמו שבארץ...

אני הייתי בארץ רק במגה קארטינג הרבה פעמים וכל מקצה שלי היו כמה פעמים שהשתפשפתי עם הקיר... שם המסלול הוא מסלול שונה בלי שיש לך גבולות שהם קירות או עמודים וכו'

בעצם כמו שבפורמולה אין לך הגנה סביב הגלגלים מאותה סיבה גם שם אין לך...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ההבדל הוא שרוב הסינגל האלה זה מכוניות יותר כבדות וגדולות וכנראה שהמודעות שם לשיפשופי גלגלים יותר גדולה והם לא מגיעים למצבים כמו בקרטינג כי התוצאות יהיו הרסניות יותר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לכל אלה שסבורים שקארטינג לא יכול להיות מסוכן

יום שישי, מפגש מועדון אלפא רומיאו בקארטינג חיפה, בחור אחד עושה ספין אחרי הישורת, בחור שני נכנס בוא, הראשון פורק את הכתף

פורסם

דווקא לי זה עושה חשק להתחרות שוב.

מתי יש מפגש קארטינג?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יום שישי, מפגש מועדון אלפא רומיאו בקארטינג חיפה, בחור אחד עושה ספין אחרי הישורת, בחור שני נכנס בוא, הראשון פורק את הכתף

הבחור השני יושב עכשיו,עם ברך כואבת יושב עכשיו,ומקליד הודעה..

מתנצל שוב!רפואה שלמה..ובאמת היה אחלה מפגש.

פורסם

דרך אגב, שתבדילו משמעותית, פעם ביררתי את זה,

כמה שזכור לי***

קארטינג אינדורס (indoors - בשטח בנוי) מנועי 200סמ"ק רובכם בטח יודעים, הכלים האלה במסלולים עושים ככה 40 קמ"ש במקסימום.. +-

קארטינג אווטדורס(outdoors - בשטח פתוח) מנועי 400סמ"ק, כמה שזכור לי מגיעים לאיזה 80 קמ"ש.

אז, שתבינו זה כלים הרבה יותר חזקים ומהירים, וצריך מאוד להזהר,

אני לא אתפלא אם בטיחות היא הסיבה שדברים כאלו לא הגיעו לארץ, עם הישראלים הנפוצים,

הם יתעסקו יותר זמן עם הביטוחים מאשר במכירות.

דרך אגב, חבר שלי שבר יד בקארטינג בתוך מבנה (לא נגיד איזה קארטינג..) בגלל התנגשות כמה שזכור לי.

---

דרך אגב, עכשיו שראיתי את הסרטון שמתי לב למשהו,

הם בלי חגורות.. עכשיו אני לא ממש מבין באוטדורס אבל משום מה זה לא נראה לי לנהוג לנסוע בלי חגורות, ואם כבר אז זה מירוץ אמיתי או משהו כזה ברמה גבוה...

לדעתי אחת הפציעות הראשונות הכי מפחידות, שהוא מתהפך ושהקארט מוערך אותו מלמעה והוא עם הראש על האספלט..

פורסם

מרגע שאתה יוצא מהמיטה החיים מתחילים להיות מסוכנים והופכים ליותר ויותר מסוכנים ככל שאתה נע יותר מהר. מכוניות (כולל מירוץ), אופניים, סירות מנוע, אפילו סקי וסנובורד, כולם נמנים על הרוצחים גלובאליים.

שבו בבית. זוזו לאט. יותר עדיף

לגבי הטענה שצריך חגורות בטיחות בקארט, מה הטעם להיות רתום לכלי שמשאיר אותך חשוף לפגיעות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דרך אגב, עכשיו שראיתי את הסרטון שמתי לב למשהו, הם בלי חגורות.. עכשיו אני לא ממש מבין באוטדורס אבל משום מה זה לא נראה לי לנהוג לנסוע בלי חגורות...

לדעתי אחת הפציעות הראשונות הכי מפחידות, שהוא מתהפך ושהקארט מוערך אותו מלמעה והוא עם הראש על האספלט..

והנה נתת בעצמך את הסיבה מדוע הם בלי חגורות. כנראה שבמהירויות הנמוכות-יחסית בהן מדובר עדיף להזרק מהקארט מאשר להשאר מתחתיו במקרה התהפכות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...