Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

ככה...מדובר בפולו 16V שנת 2000 עם 63 אלף קילומטר.

למרות שמדובר ברכב שלא נסע הרבה והוא רק שש שנים על הכביש, נחוצה החלפת קלאץ'(נשמע תמוהה, אבל אמיתי).

כרגע אני מסתדר עם הקלאץ', אבל ההילוכים לא עוברים כ"כ חלק ו"זינוק בעלייה" הוא די גרוע והשילוב לרוורס משמיע רעש לא נחמד.

לקחתי את הרכב למספר גורמים וכולם טענו כי הקלאץ' גמור ואין ברירה, אלא להחליפו.

קיבלתי הצעה ממוסך אמין (נסיון טוב של חבר) שהוא מומחה לרכבים האלו (לא מורשה):

קלאץ' תוצרת חברת זקס (גרמני) בעלות של 1150 ש"ח + עבודה 500 ש"ח = 1650 ש"ח פחות בחשבון הבנק.

בעל המוסך הציע לי את זקס ועוד חברה גרמניה שאני לא זוכר (שניהם אותה רמה וההבדל הוא בסביבות 100 ש"ח) והוא טוען בפני, כי הם מקורים לפולו, "רק" בלי ה-"W".

בנוסף, בעל המוסך המליץ לי לשים רק קלאץ' מקורי לרכב הזה, בטענה שלא מקורי רק יגרום לי צרות ולפי סיפורים שונים, הבנתי שזה נכון.

כאשר ניסיתי לברר (רק טלפוני) מחיר אצל פליקס, התברר לי כי החלפת קלאץ' כרוכה בעלות של 2000 ש"ח.

חשבתי על לקחת את האוטו לבדיקה אצל מוסך מורשה, אבל 150 ש"ח + אין לי כרגע, במיוחד אם אני רוצה להחליף קלאץ'.

בקיצור, אשמח לשמוע את דעתכם על החברה ועל המחיר של הקלאץ' שהוצע לי (אני יודע שהוא מאוד יקר, אבל הבנתי שככה זה בפולקסווגן...)?

תודה לכולם ויום טוב :wink:

פורסם

אצלי בגולף שנת 94 לאחר פירוק של הקלאץ התברר שהוא של LUK(מקורי כמובן), לכן הלכתי איתו לחלקי חילוף וביקשתי אחד זהה, הפלא ופלא הוציאו לי אחד חדש של LUK (זהה אחד לאחד-כולל כל הכתוביות) ההבדל היחיד היה שבישן מוטבע סמל של פולסוואגן-אודי ובחדש אין.

ההבדל במחיר היה 900+ ש"ח(2000 ש"ח בחברה לא כולל מע"מ , ובחלקי חילוף 1100 כולל מע"מ)

המלצה שלי היא שתיקח את הקלאץ המפורק לחלקי חילוף ותבקש אותו הדבר (אותה חברה) בטוח זה יוזיל לך את העלויות.

נכון שיש הבדל של 6 שנים בין הרכבים שלנו אך יכול להיות שגם אצלך יש LUK.

נ.ב. גם לי המליצו להחליף לאותה חברה שמייצרת עבור פולסוואגן(LUK).

בהצלחה.

• תוכן חדש...