Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא מודע במיוחד למבנה המשק הישראלי, לא? כמעט כל גוף כלכלי בינוני נמצא בבעלות של גוף גדול ממנו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין הרבה חדש בכתבה הזאת. את מה שמפורט בחוזר, עושים במוסכים כבר שנים בשם החיסכון.

אני לא רוצה לנקוב בשמות, אבל מעדות אישית זה נעשה במוסכים מורשים מרכזיים !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

נושא הכתבה הזו עצוב כשלעצמו, אבל מה שנראה לי לא פחות עצוב, זה שאתם חושבים שאם קניתם רכב מאדם פרטי, או יותר חמור, גברת, שיש להם קבלות על כל הטיפולים במוסך מורשה, אז זה אומר שהרכב באמת עבר את הטיפולים האלה.

יחי הנאיביות. :?

פורסם

אתה לא מודע במיוחד למבנה המשק הישראלי, לא? כמעט כל גוף כלכלי בינוני נמצא בבעלות של גוף גדול ממנו.

לזה אני מתכוון. שחברת הליסינג שעליה מודבר ככול הנראה בבעלות של חברה גדולה יותר, שאו שיש לה שליטה בעיתון, או שהיא מפרסמת בעיתון, והעיתון לא מוכן לאבד את הכסף הזה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כל מי שקונה רכב מחברות השכרה\ליסינג\חברות בתחפושת כגון אוטו סנטר ודומיו, צריך לקחת בחשבון שמה שהוא קונה זה חתול בשק,רכב שיש לו הסטוריה ארוכה,רכב שעבר מסכת התעללויות, רכב ששיחקו לו בק"מ,רכב שלא עבר טיפולים בזמן אם בכלל,רכב שבחיים לא יספרו לכם את כל האמת עליו, רכב בעייתי.

לא כל מה שוורוד מבחוץ הוא אכן כך, ושלא יעבדו עליכם.

המיידע הנ"ל נלקח ממקור ראשוני ממקור שמעורה בתחום כבר קרוב לעשור.

פורסם

אם לא שמתם לב עד היום, לידיעות אחרונות אין כתבים, יש להם סופרים, ידיעות אחרונות כבר מזמן עוסקים בכתיבת סיפורים, לא חייב שדווקא הסיפור הזה מומצא, אבל לרוב, אם תסתכלו טוב בעיתון, פתאם הכל יתגלה לעיניכם, ערימות של כתבות מפוברקות, ותבינו, אין ברירה, חייבים למלא פינות בעיתון, אי אפשר להשאיר דף חלק.

אז................. צאו מזה.

פורסם

ארז - מה הקשר? אני משוכנע שבני ברק לא ממציא את זה. בדברים כאלו אין עניין של המצאות. בשאר החדשות והכתבות - מי יודע (אני תמיד עובד לפי ההנחה ש-50% ממה שכתוב בעיתון יומי זה שטויות :wink: ).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבל רוני... אמרתי שלאו דווקא הסיפור הזה מומצא, אבל, על מנת שיבינו את רוח הדברים ושלא יקבלו הכל כמובן מאליו...

פורסם
אם לא שמתם לב עד היום, לידיעות אחרונות אין כתבים, יש להם סופרים, ידיעות אחרונות כבר מזמן עוסקים בכתיבת סיפורים, לא חייב שדווקא הסיפור הזה מומצא, אבל לרוב, אם תסתכלו טוב בעיתון, פתאם הכל יתגלה לעיניכם, ערימות של כתבות מפוברקות, ותבינו, אין ברירה, חייבים למלא פינות בעיתון, אי אפשר להשאיר דף חלק.

אז................. צאו מזה.

אתה צריך להבין שמה שקורה במציאות הוא מעבר לכל דמיון בתחום הזה, אז זה נכון שלא לקחת הכל מובן מאיליו כי את הכתבה הזאת יכלו לכתוב עם דברים הרבה יותר גרועים שקורים במקומות כאלה.

בוא נגיד שזה על קצה המזלג....

פורסם

יש חברת ליסינג שהיא בבעלות אחת מיבואניות הרכב..

היבואנית, היא יבואנית של כמה וכמה חברות שמפרסומת בידיעות אחרונות ושאר המגזינים בהפצתה בצורה די עיקרית.

אתם מוזמנים לחשוב על זה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כל מי שקונה רכב מחברות השכרה\ליסינג\חברות בתחפושת כגון אוטו סנטר ודומיו, צריך לקחת בחשבון שמה שהוא קונה זה חתול בשק,רכב שיש לו הסטוריה ארוכה,רכב שעבר מסכת התעללויות, רכב ששיחקו לו בק"מ,רכב שלא עבר טיפולים בזמן אם בכלל,רכב שבחיים לא יספרו לכם את כל האמת עליו, רכב בעייתי.

לא כל מה שוורוד מבחוץ הוא אכן כך, ושלא יעבדו עליכם.

המיידע הנ"ל נלקח ממקור ראשוני ממקור שמעורה בתחום כבר קרוב לעשור.

זה לא מדוייק ואתה מכליל. חתול בשק אתה יכול לקנות דרך השוק הפרטי על ידי סוחר במסווה או סתם מישהו שמרמה אותך.

יש חברות השכרה שהן מקפידות לתת את כל המידע הדרוש. לנו במשפחה היו שתי אלמרות מהשכרה. המידע היה שקוף, הרכבים היו מתוחזקים כמו שצריך. החברות הן אלדן ואויס. שוב, האלמרות היו מהשכרה רגילה, לא מליסינג.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...