Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברג מיוחד לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיקר ראיתי את הברגים האלו ברנו קליאו, נתקלתי בהם גם בפיאט פונטו שלי.

ברוב הצרפתיות זה TORX (כוכב) מידה 20. בברגים הגדולים יותר (שתופסים בד"כ את הידית בדלתות וכד') זה מידה 30. בנקודות מסויימות (בעיקר סביב ללוח שעונים והמסגרת שלו) הם לעיתים אוהבים לתקוע כמה ברגים קטנים יותר שעבורם צריך מברג TORX במידה 10.

בהום-סנטר/ACE כל מברג עולה 16-17 שח.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק. בכל אופן אני אבדוק גם את האופציה שיונתן אמר עם הסט שעולה 80 ש"ח ומכיל המון סוגים של מברגים ואם אין אותו אז אסתפק בשלושת הגדלים של הTORX 10,20,30 כדי שיהיה על כל צרה שלא תבוא.

פורסם

רק קח בחשבון שעם הראשים האלו אתה תצטרך מגנט חזק - אלא אם אתה נהנה לחפש ראשי הברגה בתוך המנוע...

פורסם

אני מצטער שאני מתעלק על השרשור,אבל יש לי שאלה בקשר לכלי אחר(ונראה לי שהבחור קיבל תשובות:-P )

בכל מקרה בטיפול האחרון שעשיתי ישבתי קרוב לשעה על מנת לפרק את הפילטר שמן שלי,מאחר והיה לי מפתח חגורה והוא לא התאים.מוסכניק אמר לי שלרכבים כאלו יש לו כוס עם מאריך שמתלבשת על הפילטר מלמעלה ממש עליו,וחוץ מזה ניסה לשכנע אותי לעבור לפילטרים חדשים וקטנים יותר אשר בקצה שלהם מרותח אום ואיתו עובדים עם רצ'ט רגיל(אני לא יודע אם זה חדש בשוק אבל נשמע לי גאוני)בכל מקרה,יש מישהו שיודע איפה משיגים את ה"כוס" הזאת?(קורודבה SX)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

יש אותה בכל חנות רצינית לכלי עבודה. זו שאני ראיתי עלתה 140 ש"ח, אבל היא הייתה אצל מישהו שידוע בכך שהוא "מרביץ". קח בחשבון גם שהיא עובדת עם דרייב 1/2.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כשיילך לך בורג ותצטרך לפרק בשבילו מנוע בגלל כלי מחורבן - אז נראה איך לא יהיה אכפת לך.

יילך לי בורג?? לפרק מנוע???

תגיד... שמת לב לתופעה אצלך?... אתה נוטה, בכל פעם - להגיע למצבים הכי קיצוניים!

תאמין לי, שאם הייתי מתעסק עם המנוע - אלה לא היו הכלים שהייתי עובד איתם!

ויותר מזה - רוב הסט הזה אפילו לא יתאים לרוב חלקי המנוע! הוא יותר מיועד לתיקונים קטנים או התעסקות במערכות הסאונד.... לא יותר מזה.

ואם כבר בכלל ללכת לקיצוני: מי אמר לך שאני מתעסק בתיקוני מנוע בחניה ליד הבית או בטח ובטח שבכביש??? בשביל זה יש מוסכים, וחברים, וכלים מקצועיים, ומחשבים עם שקע דיאגנוזה!

אז אומנם אתה וותיק בפורום, ואין לי שום בעיה אישית איתך, אבל אין שום צורך להתנשא... אתה לא צריך לספר לי על כלים לא מקצועיים... יש לי מספיק נסיון מר איתם... והסט הזה נקנה רק לצורך תיקוני חירום קטנים, שאפשר לפתור בהברגה קטנה לפה או לשם...

מקווה שתבין את ההערה שלי בכיוון הנכון... (אני לא מחפש ריבים על נושאים שאני רואה בהם תחביב ואהבה מבחינתי).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...