Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברג מיוחד לרכב

BAD GUY
שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כמעט בכל רכב יש את הברגים המיוחדים האלו ששום מברג רגיל או פיליפס לא מצליח לפתוח אותם. השאלה שלי היא היכן אני יכול להשיג מברג שמתאים לפתיחת הברגים האלו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה כנראה מתכוון לברגי כוכב - מברגים מתאימים תוכל למצוא בכל חנות לכלי עבודה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי היה בעיה בנושא, והחלטתי ללכת על ההכי טוב, וקניתי סט של SIGNET ב80 שקל שכולל בתוכו איזה 40 סוגים של מברגים נשלפים:

ראה תמונה מצורפת (זה הסט הירוק שבתוך הארגז)

זאת כמובן אופציה יקרה, אבל אתה גם יכול לקנות סט קטן של כ10 חלקים, שביניהם יהיו 2-3 כוכבים בגדלים שונים... אבל הסט הזה שקניתי פשוט מצויין!

נ.ב. - הסט נקנה בהום סנטר בקניון מלחה בירושלים.

25012006(006).jpg

בברכה!

יונתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סט טוב לא עולה 80 שקל..

יש לי סט בוקסוט קטנים עם רצ'ט שעלה לי 120 שקל עם אחריות

נו בסדר, אז זה דווקא הגיוני שהסט של המברגים יעלה 80 שקל.... עם יש לך גם ראצ'ט, וגם בוקסות, זה אמור לעלות יותר יקר... לכן ההבדל לא גדול ועדיין מעיד על איכות... (מה שכן, אחריות לא קיבלתי על שלי... לא שזה משנה לי כל כך)

בברכה!

יונתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רואה לפי התמונה שה 80 שקל כולל מברגה לא? (כולל הכול)

אצלי הקייס יותר קטן פי 3 ממה שיש לך זה בוקסוט קטנות ובלי מברגה

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רואה לפי התמונה שה 80 שקל כולל מברגה לא? (כולל הכול)

אצלי הקייס יותר קטן פי 3 ממה שיש לך זה בוקסוט קטנות ובלי מברגה

לא! התכוונתי רק לקופסא הקטנה והירוקה של המברגים (עם ההתקן לשליפה/התקנה מהירה)

ראה תמונה מצורפת (זה הסט הירוק שבתוך הארגז)

הסט הגדול (השחור עם הבוקסות והמברגה), נקנה גם כן ב89 שקל במחיר מבצע... והוא בעקרון זבל של סט (שווה בדיוק את הכסף ששולם עליו)... אבל לא כל כך איכפת לי, כי בסה"כ הוא ממלא את המטרות שלו (חוץ מהמקדחה - שאחד המקדחים שלה התעקם לי בזמן הקידוח)

יצא שהקופסא הירוקה הקטנה (עם המברגים) עלתה כמעט כמו כל הסט הגדול!

בברכה!

יונתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שלושה סוגי ראשים, חוץ מבורג רגיל ופיליפס, אלן, כוכב וטורק (ויש רביעי עם חור באמצע לברגים מאובטחים). כמובן שאת כולם ניתן לרכוש בחנויות לכלי עבודה. בדוק לאיזה ברגים אתה זקוק לכלים וקנה

בהתאם.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיגנט כלים מאד מומלצים ומאד אמינים

וכמובן באים עם אחריות לכל החיים (ויש לכך סיבה)

ואני אומר את זה בתוך מכונאי לשעבר

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שלושה סוגי ראשים, חוץ מבורג רגיל ופיליפס, אלן, כוכב וטורק (ויש רביעי עם חור באמצע לברגים מאובטחים). כמובן שאת כולם ניתן לרכוש בחנויות לכלי עבודה. בדוק לאיזה ברגים אתה זקוק לכלים וקנה

בהתאם.

בברכה - רפי לין :-)

TORX , לא טורק (מומנט). למיטב ידיעתי זהו כוכב עם חור באמצע.

יש גם ברגים משולשים (חצי מאלן במספר הצלעות) , ומלבד פיליפס יש גם בורג דומה אך עם שתי שיניים קטנות יותר (פוזידרייב) , וגם כמו אלן אבל מרובע (רוברטסון).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל לא כל כך איכפת לי, כי בסה"כ הוא ממלא את המטרות שלו (חוץ מהמקדחה - שאחד המקדחים שלה התעקם לי בזמן הקידוח)

כשיילך לך בורג ותצטרך לפרק בשבילו מנוע בגלל כלי מחורבן - אז נראה איך לא יהיה אכפת לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם סוג כזה עם מלא מלא שיניים ולא רק 5 שיניים כמו כוכב...

אני לא זוכר איך קוראים לזה אבל אצלינו קוראים לזה אמממממממ שיניים :D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמעט בכל רכב יש את הברגים המיוחדים האלו ששום מברג רגיל או פיליפס לא מצליח לפתוח אותם. השאלה שלי היא היכן אני יכול להשיג מברג שמתאים לפתיחת הברגים האלו?

על איזה רכב ספציפית אתה מדבר ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...