Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה היא מערכת הגז,

שרגישה למצב הפלאגים.

הייתי רוצה לשפר את ההצתה במנוע,

איך עושים ולמה.

תודה!

פורסם
מערכת LSD?

למה שלא תתחיל בכבלי הצתה איכותיים...

אצל רני ויואב מלמד בחיפה ראיתי סט חוטים שמגבירים את הניצוץ.

איך זה עובד - אין לי מושג. אבל מספרים שזה שווה בדיקה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ניקוי מזרקים אין צורך, אני לא משתמש בהם.

אז מדובר בסט חוטים, ופלאגים אני מבין.

איך אני מתאים פלאגים נכונים לרכב? קסנטיה 2000 97.

ואיפה קונים סט חוטים איכותי, וכמה אמור להיות המחיר, בערך.

תודה על כל התגובות בינתיים... :-)

פורסם
הסיבה היא מערכת הגז,

שרגישה למצב הפלאגים.

הייתי רוצה לשפר את ההצתה במנוע,

איך עושים ולמה.

תודה!

מה אתה אומר..מה זאת אומרת רגישה למצב הפלאגים?

אנחנו כבר יודעים שההספק של המנוע מעט נמוך יותר כשהיא מופעלת ע"י הגז, זאת הסיבה?

העניין הוא שכשאתה משתמש בדלק במקום הגז (ודרך אגב, איפה אתה ממלא?) התצרוכת תהיה גדולה יותר עקב שיפור ההצתה, לא?

בריאות לכולם!

פורסם

כשהתקנתי את מערכת הגז, אני חושב ש5 שנים מהחיים שלי התקצרו עד שגיליתי שהפלאגים לא היו תקינים, (הקרדיט לZVI.DOC) צריכת גז גבוהה מאוד, לא עקבית, וצריכת הבנזין עמדה על 1:14 בנסיעה טובה, (אני לא מסוגל לנסוע חסכוני, זה כואב ברגל), ההפרש בצריכה בין גז לבנזין עמד על כ-50 אחוז יותר בגז.

לא הצלחנו לפתור את הבעיה עד שיום אחד בחור בשם צבי שם משתמש ZVI.DOC שנעלם מפה משום מה, בחור שהתעסק עם מערכות גז ובנוסף רופא סיטרואנים כמו שהגדיר אותו ארנון, הציע להחליף פלאגים, כשהחלפתי פלאגים גיליתי שפלאג אחד היה עם חיבור שרוף ומנותק, החוט יצא בלי המחבר , ופלאג אחד היה מוברג חצי דרך, אחרי תיקון העניין הזה, הבעיה נפתרה, צריכת הבנזין עלתה (עם שיפור בנסיעה כמובן), וצריכת הגז ירדה, ובכלל, יותר קשה להצית גז מאשר בנזין אם אני לא טועה, מכאן ההגיון לשפר את ההצתה.

זה לא דיעה מוסמכת, אני פשוט רוצה לנסות לבדוק מה קורה בגז כשההצתה יותר טובה.

פורסם
תחליף לסט חוטים מקורי ופלאגים מקוריים (EYQUEM) וסגור ת'פינה.

איציק

שימו רגע בצד את העניין של הצתת בנזין, השאלה היא, האם למשל פלאג בעל שתי אלקטרודות וחוטים יותר עבים לא יתרמו להצתת גז יותר בזריזות?

פורסם

מה שייש במלמד

זה כבל הזנה לדיסטריביוטור מהכוייל בעל סיכוך אשר מתחבר לשילדה.

מגביר ניצוץ=כן בתנאי מעבדה. במיוחד אם המכשיר שייש להם "שמוכיח" לך שזה עובד

בפועל לא עושה כלום(מניסיון) דרך יפה לזרוק 150 ש"ח סתם.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם
שימו רגע בצד את העניין של הצתת בנזין, השאלה היא, האם למשל פלאג בעל שתי אלקטרודות וחוטים יותר עבים לא יתרמו להצתת גז יותר בזריזות?

אתה לא צריך חוטים עבים... אתה לא הולך להעביר שם כמות מטורפת של זרם, נכון ?

לחוטים המקוריים יש התנגדות נמוכה ובידוד טוב - וזה מה שאתה (והאוטו בעיקר) צריך.

שוב לעניין המצתים מרובי האלקטרודות:

אני חוזר ומדגיש שלטענת NGK אין שום תועלת או יתרון בפלאגים מרובי אלקטרודות במנועים שלא תוכננו לכך. לטענתם אופי הניצוץ המתקבל הפלאג מרובה אלקטרודות שונה מפלאג בעל אלקטרודה אחת (וזה נכון - בפלאג עם אלקטרודה אחת הניצוץ הוא אנכי ואילו במרובה אלקטרודות הוא אופקי/רוחבי) ואין בכך שום תועלת במנוע שמתוכנן לעבוד עם מצת בעל אלקטרודה אחת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...