פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
קיבלתם דו"ח לא מוצדק? הייתם מעורבים בתאונה שלא באשמתכם? חושבים לתבוע את הביטוח על נזקי רכוש או גוף? נתפסתם נוהגים בשכרות, או במהירות מופרזת? בואו להתייעץ איתנו ונעזור לכם בכל נושא חוקי-תעבורתי.
כללי הפורום המשפטי
כדי שכולנו נוכל ליהנות מהפורום ולהפיק ממנו את המיטב, מצאנו לנכון להדגיש מס' כללים רלוונטיים לפורום המשפטי שמתווספים לכללי האתר.
רגע לפני שאתם מקישים על המקלדת ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים:
1. הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים של האתר ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי. פשוט קחו רגע ותקראו את הכללים.
2. האמור בפורום המשפטי לרבות האמור על ידי הצוות המקצועי שלו אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין. האמור בפורום המשפטי בא רק כדי לסייע ולתמוך במקרה או בבעיה כלשהי אך לא לתת פתרון מלא לבעיה משפטית.
3. כאשר זכיתם בדו"ח ואתם מבקשים ייעוץ בנוגע למה כדאי לעשות בנדון, יש לסרוק את הדו"ח ולצרף את הסריקה לשאלתכם.
פעמים רבות כלל לא ניתן לענות לעניין בהיעדר הדו"ח, וקצת נמאס לחזור בכל פעם מחדש על הפזמון "תעלה לכאן סריקה של הדו'ח".
אם האנונימיות חשובה לכם, כמובן שאפשר לצנזר את הפרטים המזהים בסריקה טרם העלאתה לכאן.
הדבר נכון גם לגבי שאר חומר החקירה שמצוי בידיכם - ככל שיש יותר ממנו, כך התשובות תהיינה מדוייקות יותר.4. אם אתם לא יודעים - אל תגיבו! עצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לגרום לנזק. אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם באמת מושג במה מדובר - אל תגיבו!
5. אסור לעורכי דין לפרסם עצמם בפורום זה ללא קבלת אישור בכתב ממנהל הפורום המשפטי. עורכי הדין היחידים הרשאים לדבר בפורום המשפטי בתוספת התואר המקצועי - עו"ד, הינם הספונסרים של הפורום הזה ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
עם זאת, אם את/ה עו"ד ורוצה לרשום הודעה בפורום, זה כמובן אפשרי, בשמכם המלא או בכינוי או איך שתרצו אך לא תחת השם המקצועי שלכם לדוג': עו"ד יוסף יוסף או משרד עו"ד יוסף יוסף - זה מהווה פרסומת אסורה בקארספורום. כאמור, היחידים שיכולים "לדבר" כעו"ד בפורום זה הינם הספונסרים ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
6. אם אתם עורכי דין ואינכם מתאפקים ומרגישים חייבים לבקר את מי מאנשי הצוות או מנהל הפורום המשפטי – הנכם נדרשים לעשות זאת בהודעה פרטית בלבד למנהל הפורום או למנהל האתר ולא על גבי הפורום. כאמור הפורום הזה איננו המקום לדיונים משפטיים והתפלפלויות בין עורכי דין אלא המקום לקבל סיוע ראשוני או הכוונה לגולשי האתר וחברי קהילת קארספורם.
7. כותרת להודעה, או "איך לרשום כותרת" הכותרת צריכה להכיל:
1. מהות הבעיה - או מהות העניין: למשל תעבורה/נזקי גוף/ביטוח
2. סוג הבקשה - המלצה/הבהרה או שאלה וכו'.
3. אין להשתמש בכותרת ובשרשור עצמו בסימנים מיותרים כמו ... או ??? וכיו"ב.
4. שאלה כללית - יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין.
8. המידע בפורום המשפטי ובכלל בפורום:
1. כל הנאמר בפורום הינו בגדר המלצה ו/או חוות דעת פרטית ואינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין
2. השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
3. הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
4. הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.
כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.
זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.הודעות שיחרגו מהכלל הזה, ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר, תימחקנה.
משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.
הערה: הצוות המקצועי של פורום זה, הינו בעל ניסיון והרבה רצון טוב לתרום לקהילת קארספורום. מי שרוצה ייעוץ אישי מוזמן לפנות לספונסרים של הפורום או למנהל הפורום ישירות במייל או בהודעה פרטית. פניות כאלה לא יפורסמו בפורום והצוות המקצועי יעשה כל שביכולתו לחזור אל הפונים בהקדם.
10,148 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
הבת של דוד שלי קנתה לפני כשבועיים שברולט אבאו שנת 05 יד ראשונה. הרכב נקנה מסוחר רכב. כמובן שהיא לקחה את הרכב לבדיקה ולשמחתה הרבה אחרי שעברה מספר רב של רכבים ובדיקות ותוצאות מחירדות השברולט הזו יצאה "בריאה", קומפריסה מצוינת וכול שאר המכלולים תקינים לגמרי, היא הרגישה כאילו קנתה רכב חדש מהחברה! באחת הנסיעות הקבועות שלה לעבודה השבוע נדלקה נורת שמן, היא עצרה בצד, מילאה , אך ללא הועיל. היא גררה את הרכב ליו אמ אי בראשון, שם טענו שצריך להחליף את היוניט שמן והיא הסיכמה (400 שח' בסך הכול) העבדה בצועה והיא נסעה הביתה שמחה בחלקה, אבל זמן קצר אחרי שוב קרה המקרה, והיא חזרה אליהם עם הרכב, לטענתם המנוע הלך. היום לראשונה ראיתי את הרכב וכשפתחנו את הפקק של השמן ראיתי שבאמת במנוע י…
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני שנה הרכבתי נוסע ורכב פגע בנו. דיווחתי לביטוח. הנוסע שהרכבתי רוצה לתבוע, ואני מעדיף שלא כדי שלא יהיו לי תביעות ואני אקבל ביטוח זול על אוטו שהביטוח שלו יקר. אם הוא תובע ואני לא, יש השפעה על הפרמיה שלי? אני לא אהיה יותר בסטאטוס בלי תביעות?
הודעה אחרונה מאת רוכש טעמים, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, גם אני נפלתי קורבן לידה הקלה של המשטרה לדוחות לא חיוניים ולא הכרחיים לקיומה של תרבות נהיגה תקינה. בשעה 20:15 בערב במוצאי שבת כשאני נוסע לכיוון כרמיאל,נסעה לידי ניידת ללא אורות והסתכלה לכיוון הרכב שלי. מייד שמעתי בכריזה לעצור בצד. נעצרתי בשולי הכביש:יש לציין שוליים צרים-עם סיכון גבוהה שרכב יכנס בי ובניידת שעמדה מאחורי. יוצא אלי שוטר לאחר שכיביתי את המנוע ואומר לי למה כיבית?! אני בתמיהה שואל מדוע לא? והוא עונה לי אתה יודע שזה לא חוקי לנהוג את המסך פתוח. אני:אבל אדוני השוטר לא צפיתי בסרט שוטר:זה לא משנה עצם כך שהמסך פתוח(מצב קבוע אצל הDVD עם פתיחתו). אני:איך אתה מסביר את כל הרכבים החדשים שמגיעים עם מערכת מובנית? שוטר:זו מערכת מובנית ושלך נשלפת…
הודעה אחרונה מאת laxviking, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 9 אלף צפיות
עשיתי פנית פרסה בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון בקו מקווקו , קטנוע שלא שמר מרחק בא לעקוף אותי וברגע שהתחלתי את הפרסה שהרכב היה ב45 מעלות הקטנוע נכנס בי בכנף שמאל הקדמית ... מי אשם מה אשם והאם שווה ללכת למשפט על זה? (ההשתתפות עצמית שלי מטורפת ! - רכב עבודה 3500 ש"ח)
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 7 אלף צפיות
היי, לפני כחודש מכרתי את רכבי. ביצעתי העברת בעלות, קבלתי כסף במזומן והכל היה נראה טוב. אותו אדם ביקש ממני אם אוכל להשאיר אצלו את ביטוח החובה על מנת שיוכל להגיע הביתה. נראה לי לגיטימי לגמרי(טעות!) השארתי אצלו את הביטוח וביקשתי ממנו לשלוח אותו אלי בדואר או לחברת הביטוח בבוקר שלמחרת על מנת שאוכל לבטל אותו. מאז הוא נעלם כלא היה... לא עונה לטלפונים לא לטקסטים, שום דבר, הבן אדם התאדה. דברתי עם חברת הביטוח אך הם לא מוכנים לבטל את הביטוח בטענה שהם חייבים את טופס המקורי של הביטוח או צילום של ביטוח חובה חדש של הרכב ע"י בעל הרכב החדש. שתי האפשרויות האלו לא אפשריות כרגע מכיוון שהבן אדם נעלם. מה אני יכול לעשות? הרי אני חייב להיות מוגן פה איפהשהו? זה לא ית…
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 3 תגובות
- 14.3 אלף צפיות
אני מדבר על נקודות ולא על עבירות שמיד שוללים. 12 או 31?
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
- 3 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שמעתי שיש דבר כזה ביטוח לכמה ימים (שבוע או 4ימים) עכשיו יש לי כמה שאלות 1.איפה אפשר לעשות את הביטוח הזה? בכל ביטוח? עם אמא שלי מבוטחת במקום שאיאפשר אפשר לעשות את זה בביטוח אחר? 2.כמה זה עולה? 3.זה כולל צד ג'? 4.זה כמו ביטוח של שנה רק ל4 ימים או שזה משהו אחר? (הגבלות וכו')
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. בן דוד שלי רוצה לדעת מבחינת החוק.כמה כלי רכב יכול אדם בשנה קלנדרית אחת לירשום על שמו ולהעביר יד נוספת? יותר פשוט אם אדם במהלך שנה שלימה קנה 7 כלי רכב שנירשמו על שמו,ולאחר זמן קצר נימכרו והועברו שוב יד..זו הכוונה בכל האתרים חיפשתי ותשובה לא מצאתי
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאור ויכוח שיש לי עם בוחן תנועה, אשמח לקבל את עזרתכם. נהג נוסע בכביש דו מסלולי עם אי תנועה באמצע. מגיע למקום שמותר לעשות בו פרסה. הוא מתחיל לבצע את הפרסה, אבל במקום להשלים את הפרסה במלואה, הוא עולה על מעבר חציה, לאחר מכן עולה על המדרכה (כשמשני צידי מעבר החציה, על המדרכה, יש עמודים נמוכים, שאמורים למנוע עליה על המדרכה.), נכנס למגרש החניה ונותן לחיצה בריאה על הגז, רק בשביל להרשים את חבר שלו שנמצא כבר במגרש החניה. (בציור משורטט מסלול הנסיעה שלו באדום. המפה מגוגל מפות.) הטענה שלי: יש כאן 3 עבירות תנועה: 1. נסיעה כנגד כיוון התנועה. 2. עליה על מדרכה במקום שאסור. 3. נהיגה בקלות ראש. בהתחלה הוא הראה לי את התקנה שמאפשרת לעלות על מדרכה בכדי להיכנס לחצרות.…
הודעה אחרונה מאת blackice, -
האם לכל המצלמות (מהירות ומעבר באור אדום) שעובדת, חייב להיות פלאש? או שיכולה להיות מצלמה אשר עובדת, ואין לה פלאש?. תודה מראש.
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עשיתי תאונה עם קטנוע 125 סמק ביטוח רישיונות הכול בתוקף מי שמכיר את הסינימה סיטי בראשון לציון נסעתי שם בחניון אחרי מאזדה 6 יצאתי לעקיפה הבנאדם לא איתת והא החליט שהוא לוקח שמאלה הבנאדם פנה ובום נינכסתי לו בדלת האחורית לפי דעתי אני לא אשם אבל הביטוח אומר שאני אשם מה אתם אומרים על זה אפשר לעשות משהו בעיניין?
הודעה אחרונה מאת BMW520I, -
- 13 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני כמה ימים, נכנסתי באין כניסה של תחנת דלק ונתנו לי דו'ח. הסיפור הוא כזה. אני פונה ימינה באזור התעשיה ראשון לציון ליד טיב טעם, ורוצה לפנות שמאלה לתנחת דלק. בצד עומדת ניידת שאמרה לי לעצור לשם בדיקת אלכוהול שעשו לכולם. אני לא רואה את השוטרת מסמנת לי לעצור בצד, ופשוט פונה שמאלה לתנחת דלק, נכנסתי באיו כניסה. אני בא לתדלק, ופתאום השוטרת באה אלי עם עוד 3-4 שוטרים כאילו אני אחרון העבריינים, היא אמרה לי שהיא אמרה לי לעצור בצד ולא עצרתי. לבסוף נתנה לי דו'ח על כניסה באין כניסה, המטרה של הניידת הייתה בכלל לבדוק רישיונות ורמת אלכוהול בגוף, שמכובן לא נמצאה אצלי. רציתי לדעת האם זה חוקי? השוטר שעמד לידה באותו רגע היה בלי כובע, לה כן היה כובע. רציתי לדעת…
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אתמול עליתי על גשר גלילות ונכנסתי כמו מטומטם במעקה הבטיחות. התאונה קשה, הרכב הלך, אבל אני בסדר למעט כמה כאבים. אז קודם כל אני מאחל לכולם שלא יקרו לכם דברים כאלה, ושתתייחסו לכל נסיעה כאילו זאת הפעם הראשונה, לא משנה כמה אתם מנוסים, כי אני נסעתי שם כמעט כל יום, לא הייתי שתוי, עייף, ממהר או כל דבר אחר, סתם מטומטם. עכשיו, שלחתי לשמאי את רישיון הרכב והוא אמר שבתחילת השבוע הוא יתחיל לעבוד על זה. אני מבוטח בביטוח ישיר. הרכב שווה 14,800. מה הולך להיות מעכשיו מבחינת הפרוצדורה? כמה אני הולך לקבל? כל מיני אנשים "מייעצים" לי לתבוע את החובה ולהתלונן על כאבים כאלה ואחרים. לי היה חשוב לומר לרופאים את האמת ושיגידו לי שהכל בסדר, אבל באיזה מקרים באמת כדאי להפעיל את החובה ומה ההשלכות…
הודעה אחרונה מאת alexbb, -
מצלמת מהירות
מאת kletsman- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לשאול מה מצלמת מצלמת המהירות? רק את מספר הרכב והמהירות או שיש תמונה של הנהג?
הודעה אחרונה מאת elili, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום. יש לי כמה שאלות, אם תוכלו לענות לי: 1. אחרי כמה נקודות צריך לעשות קורס נהיגה מונעת 2. אחרי כמה נקודות נשלל הרישיון 3.מהי תקופת ההתיישנות על עבירות תנועה בכלל ומהירות בפרט. תודה
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. מישהו יודע איך הנוסח של הצהרת הנהג צריך להיות על מנת להסב עבירת מהירות מחברת השכרה לנהג פרטי. תודה
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחר יש לי משפט תעבורה בפ"ת וחבר שלי אמר שלי ששם יהיו אנשים שלומדים עריכת דין ויוכלו לייצג אותי בחינם במשפט או שבמשפט עצמו אני יוכל לבקש מהשופט עו"ד מהמדינה בחינם והמשפט יידחה. האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום התקשרתי לביטוח ישיר על מנת לקבל איזושהיא אינדיקציה לגבי הוצאות הביטוח חובה+ג' שייעלה לי שאלתי לגבי HONDA ESI אמרו לי שהם לא מבטחים שאלתי לגבי 106 RALLYE אמרו לי שהם לא מבטחים מיותר לציין שהנציגה לא הסכימה לתת לי הצעה ליותר מ2 רכבים. מה זה אומר בת'כלס? התוצאות יהיו דומות ב AIG וכל חברותיהן? הנציגה הסבירה לי שהיה עבר בעייתי עם רכבים אלו ושהם לא ברי ביטוח האם המסקנה היא שרק חברות הזויות יסכימו לבטח את הרכבים ושהביטוח יהייה יקר משמעותית מביטוח סטנדרטי לרכב רגיל? למה אני יכול לצפות? שאלתי סתם לגבי רכב מנהלים 2 ליטר היא אמרה לי חובה 1633 וג' 860. אשמח לשמוע מבעלי רכבי ספורט מובהקים על המחירים שהם משלמים ג וחובה.
הודעה אחרונה מאת B.D.B., -
חנייה ואוטובוס
מאת rich79- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ההוי נשים אמיצות וגברים גם, אבי החנה את האוטובוס בניגוד לשלט כללי בכניסה לעיר האומר איפה ניתן להחנות האוטובוס. המשפט מחר. בחודשים שחלפו שונה השלט בכניסה לעיר ועכשיו איפה שחנה חוקי. חשבתי להשתמש בסעיף 4 לחוק העונשין. מה דעתכן/ם??? אוהד
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עמדתי ברמזור , מימיני שורת מכוניות חונה. אופנוען ניסה לעקוף אותי מימין ולהשתחל ביני לבין שורת מכוניות חונות. בדיוק באותו הרגע פתחתי את דלת רכבי והאופנוע פגע בה . מי אשם ? הוספתי שרטוט ואני מתנצל על איכותו .
הודעה אחרונה מאת KOOKE, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן לכולם. נסעתי 99 קמ''ש בדרך עירונית, מהירות מותרת 50 קמ''ש ! ניתפסתי דרך ממל''ז. מהירות לאחר הפחתה - 94 קמ''ש כמה עובדות : * הכביש נימצא בסמוך לעיר ונותן תחושה שאפשר לנסוע לפחות 70 * כביש חשוך * בכניסה לכביש התמרור ''להזכירך המהירות המותרת 50 קמ''ש'' יחסית קטן בגודלו. *אין לי עברות קודמות * יש לי רישיון 3 שנים בערך אני בן 24 (לא נהג חדש ולא נהג צעיר ) * קיבלתי שלילה ל 30 יום ( כבר ניגמר ) -שווה לקחת עורך דין לבית משפט ? בברכה ותודה לכל העוזרים !
הודעה אחרונה מאת Enc0der, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום לכולם לפני מספר ימים קיבל אבי בדואר קנס (מצ"ב) מפתיע ממשטרת איטליה על מה שנראה כמו תנועה במקום אסור Circulating in restricted traffic zone eithout authorisation אבא שלי (בניגוד אלי ...) הנהג הכי זהיר שאני מכיר - אין לו עבירת תנועה אחת (בארץ) עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות (באיטליה) האם יש למישהו נסיון עם קנס מסוג זה? אשמח לקבל המלצותיכם לטיפול בנושא תודה רבה Untitled page.pdf
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
בעקבות תאונה פסלו לי ת רשיון הנהיגה (רשיון B) לחודשיים, האם בזמן הפסילה אני יכול להוציא טופס ירוק לרשיו על קטנוע ולהתחיל ללמוג נהיגה על קטנוע? תודה מראש לעוזרים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה, ביום ראשון עשיתי תאונה קטנה. נכנסתי עם הסוזוקי אלטו ב-5 קמ"ש בסובארו שנת 84 מאחורה. בגדול הנזק של הרכב שלי הוא שולי, יש קצת שברים באיזור של המספר רכב מקדימה, לא משהו שרואים בעין אלא אם כן ממש מתעמקים. בוא נגיד שזה לא משהו שיפגע במחיר מחירון של הרכב ולא נראה לעין. ככה שאין לי צורך לטפל בזה. יש לי גם תמונה של הסובארו וגם שם אין נזק גדול, ואולי התעקם קצת הפגוש האחורי. בגלל שזאת התאונה הראשונה שלי (ומזל שהיא ממש קטנה) הייתי קצת המום בהתחלה ולא ידעתי יותר מדי לעשות. מה שגם הנהגת נכנסה ללחץ בגלל שהרכב שלה נכבה ופחדה שהוא לא יתניע לה (איזה שטויות..) ורק הלחיצה אותי עוד יותר, הנהגת לקחה ממני את כל הפרטים ואני לא ביקשתי ממנה כלום, ככה שכרגע נותרתי…
הודעה אחרונה מאת Yotamz, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 11 אלף צפיות
שלום לכולם חזרתי לפניי שעה מכביש 431 מכיוון ראשון לכיוון חולון ת"א נסעתי באיזור 140-145 לא הרבצתי או משהו הכביש היה ריק לגמריי זה כביש בעל 3 נתיבים ואני בנתיב הכי רחוק פתאום אני עובר מחלף ורואה פלאש. הייתה ניידה ג'טה כסופה שעמדה במכלף השאלה שלי איך הולך הדוח כמה מותר לי לנסוע שם? האם הם מפחיתים מהמהירות וכמה? אני כבר 5 שנים ללא עברה בכלל. לפי המשטרה כמה מעל המותר נסעתי שם? תודה לעוזרים
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני 13 חודשים עשיתי תאונה כשאני רוכב על קטנוע. דיווחתי לביטוח על תאונה אבל עוד לא תבעתי. אני עומד לקנות מאזדה מיאטה, אז אני חושב לא לתבוע בכלל על מנת שיהיה לי רקורד נקי ואני אוכל לקבל פרמיה זולה. אפשר לבטל את הדיווח על התאונה? צריך לבטל? שאלת בונוס: אני בן 23, איך אני משיג ביטוח זול למיאטה?
הודעה אחרונה מאת Enc0der, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אצלנו בעיר יש פרוייקט נקיון. ואצלי בשכונה יש בעיית חנייה יש לנו רכב חונה מכוסה שלא זז למעט סופי שבוע. האם לפקח מותר להזיז את הכיסוי כדי ל"אתר" את לוחית הרישוי ולירשום דוח?
- 5 תגובות
- 4 אלף צפיות
רכשתי פנסים קדמיים "אנג'ל אייז" בעלי תו תקן אירופאי שמוטבע על הפנס והעסק הראה לי גם אישור יבוא והפצה של משרד התחבורה. האם זה אומר שאני יכול להרכיב ולנסוע איתם בראש שקט או שצפויות בעיות עם החוק?
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם,לאחר תאונה חזיתית,הרכב הוגדר כטוטל לוסט חברת הביטוח אמרה כי יש לאחר הפחתות הרכב ירד מ40 אלף,ל27 וזה מה שיקבלו.{רכב השכרה-השתתפות עצמית-בלה בלה בלה} אני רוצה לתקן בעצמי את הרכב {מדובר על מכסה צמנוע ופגוש} איך ניתן להגיע לעמק השווה שאני אקבל סכום X מחברת הביטוח ואתקן בעצמי ולא אתן להם את הרכב ואקבל 27 אלף שקל {והרכב יחזור לכביש,הרי ברור שזה מה שהם עושים} לתשובתיכם אודה.
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חלק אומרים לי שלא וחלק שכן... הבנתי שלא מאשרים לייבא אותו ,משל כמה סיבות..אני ישמח לדעת תודה.
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,499 אורחים (הצג רשימה מלאה)