Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה ימים, נכנסתי באין כניסה של תחנת דלק ונתנו לי דו'ח.

הסיפור הוא כזה.

אני פונה ימינה באזור התעשיה ראשון לציון ליד טיב טעם, ורוצה לפנות שמאלה לתנחת דלק.

בצד עומדת ניידת שאמרה לי לעצור לשם בדיקת אלכוהול שעשו לכולם.

אני לא רואה את השוטרת מסמנת לי לעצור בצד, ופשוט פונה שמאלה לתנחת דלק, נכנסתי באיו כניסה.

אני בא לתדלק, ופתאום השוטרת באה אלי עם עוד 3-4 שוטרים כאילו אני אחרון העבריינים, היא אמרה לי שהיא אמרה לי לעצור בצד ולא עצרתי.

לבסוף נתנה לי דו'ח על כניסה באין כניסה, המטרה של הניידת הייתה בכלל לבדוק רישיונות ורמת אלכוהול בגוף, שמכובן לא נמצאה אצלי.

רציתי לדעת האם זה חוקי?

השוטר שעמד לידה באותו רגע היה בלי כובע, לה כן היה כובע.

רציתי לדעת מה החוק לגבי תחנת דלק, זה מקום פרטי.

והאם יש פה משהו שאפשר בבית משפט לבטל את הדו'ח.

פורסם

על פניו הכל נראה תקין.

תחנת דלק הוא אולי מקום פרטי, אך הדרך שבו נגישה לכולם.

השוטרים קבלו משימת עבודה, אכיפת חוקי תנועה. גם אם המשימה העקרית הנה שכרות וניירת, מן הסתם כשהם רואים עברת תנועה(לא כל שכן גסה כ"אין כניסה") חובה עליהם לאכפה במידת האפשרות.

כובע, גרביים, תחתונים, קונדום - כל אלו לא משנים מתקינותו של הדו"ח.

הגש בקשה לוועדת התחבורה/תמרור העירונית לגבי חוקיות הצבת התמרור(התמרור ניצב שם מעל 30 שנים לפחות, כך שגם בנושא זה סיכוייך אפסיים, אם בכלל).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני לא הבנתי איפה בידיוק הניידת עמדה, אין שם מקום לסיכה :|

לדעתי זה אבוד... המקסימום שיעשו לשוטרים זה נו נו נו שלא היו מדוגמים, אתה עדיין ביצעת עבירה

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

תראה, אם נכנסת לתחנת דלק באין כניסה, אני מציע לך לשלם את הדוח ולבלוע את הצפרדע, כשאתה ניגש לאיזור הזה שוב, תשים לב שמיד לאחר הפניה יש שלט האוסר פרסה לאורך הרחוב, כמו כן יש פס לבן בסוף האי תנועה.

כלומר, אם תיגש למשפט עלולים להכניס בך עבירה של פס לבן במקרה הטוב, ככה שנראה לי עדיף להסתפק במה שכבר קיבלת.

כמו כן, סיפורים של "לא שמתי לב לשוטרת", זה תספר לגננת שושנה, אני לא מכיר בנאדם במדינת ישראל, שלא שם לב לשוטרים, ולראיה:

כביש מהיר, התנועה מתנהלת באופן סדיר, במהירות של 100 קמ"ש לערך, בשוליים חונה ניידת, התנועה עכשיו מתנהלת על 60-70 קמ"ש לכל היותר.

או לחליפין:

אותו כביש מהיר, אותה המהירות, ניידת אשר נוסעת בכביש, עוקפת רכב, הרכב הנ"ל לוחץ על הברקס.

בשביל מה זה לעזאזל ? למה אנשים ככ נרתעים ממשטרה ?

ולגבי מיקום הניידת:

יש בצד הרחוב הזה, מפרץ חניה (סמוך לחנויות של הח"ח והחשמל), בשעות הלילה המפרץ הזה ריק אם אין אירוע באולמות הסמוכים, אז סביר להניח ששם חנתה הניידת ובצעה ביקורות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני דווקא מאמין שהוא לא ראה את השוטרת כי אם היה יודע שסימנו לו הוא לא היה עוצר לתדלק וממשיך לנסוע.

אלא אם כן אני טועה והיציאה היא גם בצד של הכניסה.

פורסם
בצד עומדת ניידת שאמרה לי לעצור לשם בדיקת אלכוהול שעשו לכולם.

אני לא רואה את השוטרת מסמנת לי לעצור בצד, ופשוט פונה שמאלה לתנחת דלק, נכנסתי באיו כניסה.

לא הבנתי את המשפט שכתבת.

כתבת שאמרו לך לעצור, ובהמשך כתבת שלא ראית.

יכל להיות שבתום לב ראית את הניידת נלחצת וזו הסיבה שנכנסת באין כניסה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אותו כביש מהיר, אותה המהירות, ניידת אשר נוסעת בכביש, עוקפת רכב, הרכב הנ"ל לוחץ על הברקס.

בשביל מה זה לעזאזל ? למה אנשים ככ נרתעים ממשטרה ?

זו כמובן אשמת המשטרה, שמתעסקת בחרא במקום בעיקר.

זה גורם לכל הנהגים להיות פראנואידים על הכביש, ותמיד לדפוק ברקס (לפעמים אגרסיבי) כשהם רואים ניידת בזוית של העין.

זה סכנת נפשות, אבל רוב האנשים מעדיפים לעשות תאונה מאשר לקבל דו"ח מהירות אידיוטי, בגלל משטרה עבריינית שבעצמה מתעלמת לחלוטין מההגבלה לכאורה שקיימת בישראל, כולם כולל כולם יודעים שאף אחד לא מתייחס להגבלה הזאת בשום מצב ובשום שלב, ועדיין משקיעים מיליונים ומשאבים רבים דווקא בשביל לתפוס את "עברייני המהירות" מתוך כל העבירות האחרות הקיימות בעולם.

פורסם

היי היי, תוציא אותי מהכללה של כולם כולל כולם, אני נוסע בעיר 50 קמ"ש, במקומות צפופים ומאוכלסים גם 40 קמ"ש

בכבישים מהירים אני נוסע 90 קמ"ש ביום ו100 קמ"ש בלילה.

לא בגלל המשטרה, אלא בגלל שהחיים שלי שווים מעט יותר מ5 דקות שאני אחסוך בנסיעה מהירה, מאידך אם תהיה לי הפתעה על הכביש, יתכן ובגלל המהירות הגבוהה לא אצליח להגיב להפתעה.

אז אני נוסע לאט ובסבבה, חוסך דלק ונהנה מהמוזיקה.

וכמובן שבנסיבות אלו, גם לא ממש אכפת לי אם אני רואה ניידת על הכביש.

(עכשיו אני בגמילה מחלונות שחורים, משמע הכל חוקי הכל צודק, ב100% ולא ב90%)

פורסם

+2 לאור.

ואני מוסיף - בלי האצות ובלימות חדות. יש לכך שני יתרונות - חסכון בדלק ובבלאי לרכב, ופחות הפתעות למי שנוסע מאחורי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זו כמובן אשמת המשטרה, שמתעסקת בחרא במקום בעיקר.

זה גורם לכל הנהגים להיות פראנואידים על הכביש, ותמיד לדפוק ברקס (לפעמים אגרסיבי) כשהם רואים ניידת בזוית של העין.

זה סכנת נפשות,

הפתרון הוא כמובן לאסור על ניידות משטרה לנסוע, ועל שוטרים להראות בציבור.

בגלל משטרה עבריינית שבעצמה מתעלמת לחלוטין מההגבלה לכאורה שקיימת בישראל, כולם כולל כולם יודעים שאף אחד לא מתייחס להגבלה הזאת בשום מצב ובשום שלב.

לרכב ביטחון מותר לעבור על המהירות המותרת, לשם כך הוא מצויד בגשר תאורה וסירנה!!!

(והשטות הזאת ששוטר מפעיל אמצעים מתי שבא לו פשוט לא נכונה)

ועדיין משקיעים מיליונים ומשאבים רבים דווקא בשביל לתפוס את "עברייני המהירות" מתוך כל העבירות האחרות הקיימות בעולם.

1) זה לאו דווקא נכון.

2) אתה לא יכול להחליט שהעבירה שביצעת לא חשובה. את החוק יש לאכוף גם אם זה לא נראה לך.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

לא ברור מה קשור רכבי ביטחון. ניידות בנסיעה מנהלתית לחלוטין בלי סירנה ובלי כלום ואפילו בלי אורות לפעמים, פשוט זורמת עם התנועה באותה מהירות. מהירות שהיא מין הסתם גבוהה מהמהירות החוקית.

אור, אם אתה נוסע 90 קמ"ש בכביש בין עירוני אתה מהווה סכנה לציבור, מכיוון שאתה נוסע במהירות הרבה מתחת למהירות הממוצעת בכביש. העובדה שאתה עושה את זה במודע, וחושב שאתה פועל בצורה נכונה, היא ממש עצובה ומראה על חוסר הבנה בסיסי. מילא אם היית עושה את זה לצורך הימנעות מדוחות, תוך כדי ידיעה ברורה שזה מסוכן...

פורסם

1. אני מניח שהבחור נוהג ב-90 קמ"ש במקומות בהם המהירות המותרת היא 80-90 קמ"ש, לא באזורי 110.

2. יתכן שהבחור סוחב על גבו נקודות ולא רוצה לצבור עוד.

3. אם הוא נוהג במהירות גבוהה בתוך תנועה זורמת - אני מניח שיקשה על המשטרה ללכוד אותו שכן יהיה קשה להפריד בינו לבין כלי הרכב שסביבו.

מכל מקום - צריך להבחין בין נהיגה רגועה במהירות סבירה לבין זחילה בלתי סבירה, במיוחד בנתיב השמאלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי, אני נוסע 90 גם בכביש ירושלים למשל.

יש 3 נתיבים, אל תסעו מאחורי, מעבר לזה הרכב שלי מתאמצ, ומי שיש לו בעיה, יש לו בעיה כי הכביש הוא מקום ציבורי.

ולגבי הסיבות:

אז כן, אני סוחב איתי תיק תעבורה די מסובך, זה דבר ראשון.

דבר שני, מאז שהפנמתי את הרעיון של נהיגה חוקית, אני הרבה יותר רגוע על הכביש, גם מבחינת התנהגות וגם מבחינה נפשית, העיניים שלי מרוכזות בדרך, ולא בחיפוש ניידות, וכמו שאמרתי, אני גם חוסך כסף כי 95% מהזמן אני במהירות אחידה ללא עקיפות.

שבת שלום :)

• תוכן חדש...