Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי 300 שקל זה כמה שהמגבר שווה אבל הוא לא שווה קנייה

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

99% מהדברים שנמכרים באתרים כאלה הם זבל סיני..

שווה לך לזרוק 300 שקל על דבר שלא תהנה ממנו ורוב הסיכוים שיעשה לך בעיות בעתיד?

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

לא לגעת ! כלל בחיים (ובמ"ע לרכב בפרט :) ) - מה שזול - יוצא יקר בסופו של דבר!

עדיף מלכתחילה לרכוש מגבר טוב שמותאם לסאב שלך, מאשר לקנות זבן טייווני :) , להיתבאס ולקנות מגבר טוב אחר כך... נ"ק למחשבה.

חג שמח.

פורסם

אוקיי תודה על התגובות . כנראה אני באמת יאסוף עוד כמה מאיות ויקנה כבר איזה משהו איכותי במידה מה.

אגב מה אתם אומרים על המגבר הזה-?

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=HTG224&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=388&aff=Zap

נראה כאילו יש לו הגברה טוב ומחיר לא יקר כלל.

תודה וחג שבועות שמח!

:-) just smile
פורסם

ההצהרות של לאנזר הרבה יותר גבוהות ממה שהם באמת , אבל כבר התקדמנו מ R&Y ל LANZAR :)

מה אתה רוצה להגביר איתו? איזה סאב? אולי שווה לך ללכת על 4 ערוצים במקרה ותרצה להגביר איזה זוג קומפוננט נחמד לבמה הקדמית ?:)

פורסם

רוצה להגביר סאב של 200 RMS וקומפננט מורל פולס.

זה לבנתיים אני כנראה יתקדם אחרי זה

:-) just smile
פורסם

אני פועל פה אך ורק לפי ההצהרות.

במידה והסאב שלך הוא אלמנט של 2OHM ( בעל דאבל סליל של 4 אוהם.)אתה יכול להגביר בלי בעיה.

במידה והסאב שלך הוא סאב בעל סליל אחד של 4OHM אז אתה תפרק למגבר הזה תצורה לא כדאי משום שהוא יהיה נציל עד הסוף והוא ייכנס לך הרבה לפרוטקשיין אם אתה רוצה באמת להוציא משהו מהסאב הזה.

הסאב הוא 200 RMS והמגבר הוא 150RMS ב4OHM אז תחשב שאתה צריך FULL GAIN כדי לנצל 150 RMS מהסאב.שזה יגמור להרבה פרוטקשיינים.

בברכה,

אמיר

פורסם

מה הקשר?

אתה יודע בכלל אם המגבר הזה מסוגל לעבוד ב2 אוהם?

בטח שלא בגישור! כשהוא ינסה להרים עליו סאב ב2אוהם ולא יבין למה המגבר נשרף לו...

אם המגבר הזה הוא באמת 150 RMS בגישור ואתה רוצה להרים איתו סאב של 200 RMS - סה"כ הוא ירים אותו ואתה תקבל תוצאות - אבל זאת הגברה לא נכונה, המגבר לא ירים את הסאב בצורה יציבה, קליפינג ועוד מחלות...

תחסוך עוד קצת כסף באמת ותקנה משהו סביר - אולי אפילו שני מגברים של שני ערוצים במקום מגבר אחד של 4 - מגבר אחד 2 ערוצים שיהיה חזק דיו בגישור כדי להרים לך את הסאב ועוד מגבר אחד 2 ערוצים שיתאים לסט הקדמי.

כדאי לך לבדוק יד שניה בנושא הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מה הקשר?

אתה יודע בכלל אם המגבר הזה מסוגל לעבוד ב2 אוהם?

בטח שלא בגישור! כשהוא ינסה להרים עליו סאב ב2אוהם ולא יבין למה המגבר נשרף לו...

אם המגבר הזה הוא באמת 150 RMS בגישור ואתה רוצה להרים איתו סאב של 200 RMS - סה"כ הוא ירים אותו ואתה תקבל תוצאות - אבל זאת הגברה לא נכונה, המגבר לא ירים את הסאב בצורה יציבה, קליפינג ועוד מחלות...

תחסוך עוד קצת כסף באמת ותקנה משהו סביר - אולי אפילו שני מגברים של שני ערוצים במקום מגבר אחד של 4 - מגבר אחד 2 ערוצים שיהיה חזק דיו בגישור כדי להרים לך את הסאב ועוד מגבר אחד 2 ערוצים שיתאים לסט הקדמי.

כדאי לך לבדוק יד שניה בנושא הזה.

אבל באתר של פומפה מוצהר שהוא עובד ב2OHM!

בברכה,

אמיר

פורסם

לפותח הת'רד - אני מבין שיש לך סאב 200 RMS...

כמה רמקולים יש לך ברכב - איזה רמקולים? מה הנתונים שלהם?

מה התקציב שלך למגבר?

לגבי הסאב - תחפש מגבר שבגישור נותן לך לפחות את ה220 RMS בשביל הסאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...