Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה הסיפור:

יום שישי בערב , אנחנו (שתי מכוניות אחת אחרי השנייה) נוסעים על המחלף בצ'ק פוסט (בחיפה , למי שלא מכיר). בסוף המחלף אנחנו מגיעם לצומת בה יש נתיב לישר , נתיב לשמאל ונתיב לעוד יותר שמאל. יש שלט שאוסר פניית פרסה שניתן לראות בבירור. אנחנו מכירים טוב את המקום , ויודעים שאסור לנו לעשות פרסה ולכן באופן קבוע אנחנו לוקחים את הנתיב השמאלי ביותר ואז משתלבים לכביש שנמצא מימין לכביש הנגדי , ככה שבעצם עשינו מעין פניית פרסה רחבה , ובצם חצינו את כל רוחב הכביש והשתלבנו לכביש אחר שמקביל לכביש אליו אסור היה לנו להשתלב.

מיד אחרי הפנייה , ניידת מאחורינו , מפעילה צ'קלקה וקוראת לעצור בצד. כל אחד מהנהגים קיבל דו"ח 250 ש"ח ו-4 נקודות (אני לא בטוח לגבי מספר הנקודות). מעבר לזה שהשוטרים הראו אטימות לגבי מתן דו"ח לשני חיילים תפרנים בסדיר , הם גם ניסו להראות כמה הם בטוחים בבקיאות שלהם בחוק ("זה נטו פרסה , נטו פרסה!!").

בקיצור , כל מי שמכיר את המקום , או הבין על מה אני מדבר , ויכול לתת ייעוץ מבחינת חוקיות הפנייה שתיארתי , מוזמן להגיב כך שאני אבין אם כדאי בכלל להגיש ערעור או שאכלנו אותה.

בתודה רבה מראש , עמרי

וואלאק אתה!!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש שלט שאוסר פניית פרסה שניתן לראות בבירור. אנחנו מכירים טוב את המקום , ויודעים שאסור לנו לעשות פרסה ...בעצם עשינו מעין פניית פרסה ....

....מעבר לזה שהשוטרים הראו אטימות לגבי מתן דו"ח לשני חיילים תפרנים בסדיר ...

בתודה רבה מראש , עמרי

אתה ממש חוצפן. אתה יודע ?

לא זו בלבד שיש לכם שלט מאיר עיניים שאוסר על ביצוע הפנייה , אתם גם מכירים אותו - ובכל זאת החלטתם לשים זין על התמרור. למה לא ?

ועוד יש לך טענות כלפי השוטרים האטומים ? למה ? כי אתה חייל ? אתה חושב שחיילים הורגים אנשים שחצו להם את המסלול בצורה פחות טובה ?

תפסיק להתחכם , אולי תלמד לפעם הבאה.

לא - התחמון שלכם לא "עוקף" את התמרור הנ"ל . אם זה ממש חשוב - אביא לך את הנוסח המדוייק של האישום (למרות שאתה יכול לקרוא אותו בדו"ח שקיבלת).

פורסם

הציטוט "עשינו מעין פרסה" בא להסביר לכם ביתר פשטות איזה סוג של פנייה עשינו.

אני לא מנסה להתחכם ולא לתחמן אף אחד , ואם החוק קורא למה שעשינו פניית פרסה , אז אכלנו אותה ונלמד לפעם הבאה.

ד"א , בהודעה שלי לא היתה שמץ של חוצפה , אלא נסיון להבין אם החוק מאפשר לעשות מה שעשינו או לא. נקודה.

בקרוב אני אעלה תמונה שתוכלו להבין למה בדיוק אני מתכוון

וואלאק אתה!!

פורסם

לדעתי זאת פרסה לכל עניין. למה יש תמרור אסור לעשות פרסה? כי בדר"כ כשיש לך אור ירוק לנסוע ישר, אז גם מי שבא ממול יש לו אור ירוק, וכן אם תעשה פרסה מי שבא מהצד הנגדי יכנס בך. וזה לא משנה לאיזה נתיב עברת בזמן הפרסה, אתה סוגר למי שנוסע בכיוון ההפוך להכנס בך

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא הראתי את זה בציור אבל כשיש אור ירוק לפנייה שמאלה אתה גם ככה חוצה את כל הכביש ככה שפניית הפרסה שעשינו לא מסכנת מישהו מעבר לפנייה רגילה שמאלה. (לתוך התחנה המרכזית של אגד , למי שמכיר)

וואלאק אתה!!

פורסם

^^

לא מדויק..

האיסור פרסה אם תשים לב, הוא באמת בגלל שאמרת שאולי הוא יפריע לרכב שמותר לו לנסוע, זאת אומרת שהוא פונה מצד שמאל של עומרי (לפני הפנייה) ימינה, ובכך אם עומרי היה עושה פרסה, היה נכנס בו.

מה שהוא עשה זה, לעבור את אותו "מכשול" מצדו הימני, אני לא בטוח בכלל שהוא סיכן את התנועה, אך ההגדרה נשארה אותו הדבר.

עומרי, ביצעת פרסה, למרות שכיביכול עקפת את המכשול, ובעצם בגללו יש איסור פרסה.. עדיין אסור לך לעשות זאת מבחינת החוק.

אם אני מבין נכון, פעם הבאה פשוט תמשיך לכיוון נשר ותעשה פרסה אחרי 100 מטר.. (אם הבנתי נכון את הכיוון שלך)

עריכה: כן הבנתי מצוין, פשוט אל תפנה שמאלה לקריות, תמשיך ישר לנשר ואחרי 100 מטר בערך יש לך פרסה..

או שאם כבר נסעת לשם.. תעשה פרסה בלב המפרץ.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

הפנייה הכי שמאלית שלך זה להכנס לתוך מתחם התחנה המרכזית

אסור לך לעשות את הפרסה הזו, בדיוק בגלל הסיבה שציינתי למעלה

מה אתה עצלן, כנס לתחנה המרכזית וצא ממנה חזרה.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם
ד"א , בהודעה שלי לא היתה שמץ של חוצפה , אלא נסיון להבין אם החוק מאפשר לעשות מה שעשינו או לא. נקודה.

החוצפה שלך מתבטאת בזה שאתה קורא לשוטרים אטומים בגלל שהם לא הסכימו לוותר על הדו"ח בשל העובדה שאתה חייל.

להזכירך - לצבא מגייסים בני 18 , לא בני 3. זה שאתה תפרן לא פוטר אותך מציות לחוק ו/או לתמרורים.

פורסם
מה אתה עצלן, כנס לתחנה המרכזית וצא ממנה חזרה.

אם אני לא טועה , לרכב פרטי אסור להיכנס לתחנת אוטובוסים , אלא אם מדובר שם במקרה ספציפי :idea:

פורסם

ברגע שפנית שמאלה ולא נכנסת לנתיב השמאלי ביותר ביצעת פרסה,מבחינת החוק כל השטח השמאלי שמעבר לנתיב השמאלי ביותר הוא "פרסה" ,לא משנה אם נכנסת לנתיב הנגדי או לדרך עפר כלשהיא.

פורסם
החוצפה שלך מתבטאת בזה שאתה קורא לשוטרים אטומים בגלל שהם לא הסכימו לוותר על הדו"ח בשל העובדה שאתה חייל.

להזכירך - לצבא מגייסים בני 18 , לא בני 3. זה שאתה תפרן לא פוטר אותך מציות לחוק ו/או לתמרורים.

האטימות שלהם התבטאה בזה שהם לא ניסו אפילו להקשיב לטיעונים שלנו והדבר היחיד שהיה להם להגיד היה: "זה פרסה נטו , פרסה נטו!!" , ושהם התייחסו אלינו כאל פושעים נמלטים שכרגע נמלטו משוד בנק , כשהם רואים שמדובר בחיילים צעירים שכל מה שרצו זה קצת לבלות. גם לתת דו"ח יש כל מיני דרכים.

וואלאק אתה!!

• תוכן חדש...