Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ורך מדי זה אף פעם לא טוב....

אני מרגיד מין נדנדה בחלק האחורי, בנוסף גיליתי שכשעוצרים, החלק האחורי עולה מעט וכשמשחררים את הברקס (בעמידה) החלק האחורי יורד הרבה יותר ממה שהוא צריך.

לי זה נראה לא תקין, מה דעתכם?

נראה לי שאנחנו צריכים למצוא מכונאי סיטרואן או לפחות אחד שמתמחה בסיטרואן שיעלה לפורום ויעזור קצת...:)

בריאות לכולם!

פורסם

אני חושב שכדאי לאחד את התרד הזה עם התרד הקודם שלך "מזל טוב קניתי קסנטיה..."

התרדים שקשורים לקסנטיות מאד ארוכים ולפני שהם מסתיימים יש בעיה חדשה עם הרכב ואז רוצים לפתוח עוד תרד .... חבל.....

יום טוב ממוסך הדקל מדקלם מתוך שינה פרוצדורות טיפול ותחזוקה של קסנטיה דבר איתו הוא אלוף.

המלצתי להנהלה לפתוח תרד קבוע ודביק שיקרא "קסנטיה"

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

התרדים שקשורים לקסנטיות מאד ארוכים ולפני שהם מסתיימים יש בעיה חדשה עם הרכב ואז רוצים לפתוח עוד תרד .... חבל.....

יום טוב ממוסך הדקל מדקלם מתוך שינה פרוצדורות טיפול ותחזוקה של קסנטיה דבר איתו הוא אלוף.

אם אין לך מה להגיד , למה אתה מבזבז את הזמן שלך בכתיבת תגובות מיותרות ? לא חבל ?

פורסם
אם אין לך מה להגיד , למה אתה מבזבז את הזמן שלך בכתיבת תגובות מיותרות ? לא חבל ?

אתה מוזמן לקרוא שוב מה הוא כתב

"יום טוב ממוסך.............."

פורסם

אפשר לחתוך את החלק האחורי של קסנטיה ולהדביק במקומו חלק של רכב נורמלי ???

ועכשיו ברצינות, ההתנהגות של שקיעה או עליה של החלק האחורי בעזיבת הבלם מוכרת ממכוניות עם זרוע עוקבת ומתלה ארוך מהלך ורך, תנסה למשל להעלות בלם יד, תן מעט גז קדימה ותראה איך החלק יורד, תן רוורס ותראה איך החלק האחורי עולה...

לגבי רכות, אין לי מושג איך מתנהג המתלה של הקסנטיה, אבל זו קומבינה של המערכת הפניאומטית שאולי אפשר לכוון\לתקן

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

יש שרשור בדיוק שמדבר על זה בפורום האנגלי, שאלתי אותה שאלה בדיוק, הטענה שלהם היא שכשהבומבות האחוריות בלחץ גבוה מידי, כלומר, 40 במקום 30, כמו שאצלי שמתי 40 במקום 30, גורם לאחורי הרכב להיות רך מידי, והתופעה שאתה מתאר קיימת אצלי, בדוק את לחץ הבומבות שנמצאות שם. אמור להיות 30, מעבר לזה, יגרום לרכות הרכב, יש שם אפילו הסבר מפורט מאוד למה זה קורה.

פורסם
יש שרשור בדיוק שמדבר על זה בפורום האנגלי, שאלתי אותה שאלה בדיוק, הטענה שלהם היא שכשהבומבות האחוריות בלחץ גבוה מידי, כלומר, 40 במקום 30, כמו שאצלי שמתי 40 במקום 30, גורם לאחורי הרכב להיות רך מידי, והתופעה שאתה מתאר קיימת אצלי, בדוק את לחץ הבומבות שנמצאות שם. אמור להיות 30, מעבר לזה, יגרום לרכות הרכב, יש שם אפילו הסבר מפורט מאוד למה זה קורה.

וואללה, תודה, גם אני מבקר שם מדי פעם, אולי זאת תשובה לשאלה שלי שם...אני אבדוק.

בריאות לכולם!

פורסם

חוץ מהעובדה שאתה קצת קשקשן :wink: ונסלח לך על זה כי כנראה אתה לא יודע מה זה קסנטיה..

מי זה יום טוב ואיפה נמצא מוסך הדקל?

בריאות לכולם!

פורסם
חוץ מהעובדה שאתה קצת קשקשן :wink: ונסלח לך על זה כי כנראה אתה לא יודע מה זה קסנטיה..

מי זה יום טוב ואיפה נמצא מוסך הדקל?

א. אני הרבה קשקשן.

ב. אתה לא חייב לסלוח לי.

ג. אני לא אכיר קסנטיה ברמה שאתה הולך להכיר אותה, ואתה תכיר אותה, תאמין לי שתכיר.

ד. יום טוב הוא מנהל העבודה במוסך הדקל באזה"ת הרצליה, בחור זהב ובעל זקן לבן בכל הקשור לפיגו סיטרואן.

ה. בהצלחה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לפ יוסי ממוסך ליטל, השינויים בגובה הזנב בעת עזיבת הבלם וברמזורים הם נורמליים לחלוטין. זה נובע מכך שהרכב מיישר עצמו בעת הבלימה (כלומר מנמיך את הזנב) ולאחר הבלימה מתקן שוב.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...