Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי פאסאט 1.8 טורבו לאחר שחיפשתי רכב ספורטיבי נוח ובטיחותי.

נוח ובטיחותי מצאתי אבל ספורטיבי לא, מה שגם לא מהיר עם ה 150 סוסים לעומת המשקל הגבוה של הרכב. (ד"א, כמה שוקלת פאסאט 1.8 טורבו שנת 97 ?)

עקב כך חשבתי לשפר את המנוע בכדי שיתן לי את האשליה שמצאתי את מה שחיפשתי :)

ראיתי של TT יש 225 סוסים עם אותו מנוע - אם כך מה ההבדל הקיים ?

נאמר לי שצ'יפ יעלה את האוטו ל 180 סוסים - עד כמה זה יורגש עם המשקל הגדול של האוטו ותוספת של 30 סוסים.

בקיצור מה שחשוב לי לדעת זה מה מומלץ יותר לעשות ומה פחות ומה הכי ישתלם לכיס ולתפוקת המנוע בלי לגרום לבלאי מואץ.

נ.ב

להחליף את האוטו לרכב יותר ספורטיבי זה כבר לא בא בחשבון אחרי שהתרגלתי לנוחות של הפאסאט.

פורסם

בנוגע לצ'יפ הבנתי שהוא נותן תמורה טובה בהשקעה נמוכה יחסית של כסף, רציתי לדעת מה שאפשר לעשות מעבר לצ'יפ שיתן תמורה נכבדת ?

פורסם

צי'פ- מומלץ גם שתבדוק את E&A 035797386. וגם לפי דעתי תעבור אחר כך לדאון פיפ 2.5 אוו 3 אינץ כדי שתרגיש ממש הבדל טוב.

אתה יכול לנסות ולחפש אולי אינלט פיפ יותר בריא לטורבו שלך turbointakepipe.jpg.

בהצלחה.

פורסם
צי'פ- מומלץ גם שתבדוק את E&A 035797386. וגם לפי דעתי תעבור אחר כך לדאון פיפ 2.5 אוו 3 אינץ כדי שתרגיש ממש הבדל טוב.

אתה יכול לנסות ולחפש אולי אינלט פיפ יותר בריא לטורבו שלך turbointakepipe.jpg.

בהצלחה.

מה זה אינלט פיפ ?

• תוכן חדש...