Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה F 92

עכשיו היא נמצאת במוסך כמעט שבוע מכמה סיבות...

בהתחלה האוטו היה מושך לי קצת ימינה קצת איזון גלגלים והבעיה תיפתר אבל במשך הנסיעה התחילה להיות לי נטייה ממש חזקה ימינה ובשלב מסוים ההגה שבר ימינה כאילו שבאים לברוח ממשהו... ככה סתם בלי שום סיבה שבר בזמן נסיעה הצלחתי להגיע הבייתה בזחילה איטית מאוד עם רעשים בגלגל הימני והתנגדויות בסיבובים...

למחרת חשבתי לקחת אותו למוסך אבל מה מתברר שההילוכים החליטו שהם לא רוצים להיכנס... הנעתי וכיביתי ההילוכים נכנסו הנעתי שוב ואין הילוכים... אני כבר השתגעתי מזה במוסך אומרים שהכל נראה להם בסדר ואין שום בעיה...

זה נשמע לי קצת לא בסדר שלרכב יש תקלה מסוימת ומשום מה היא מסתדרת לבד וחוזרת מתי שבא לה אם בכלל... זה משהו שפשוט לא מובן לי...

כל הבעיות שהיו לי בהגה ובפניות נעלמו כלא היו וההילוכים עכשיו נכנסו גם במוסך הם לא הבינו מה קורה...

פורסם

א. זה עוזר אם תסביר אם ההילוכים הם אוטומט או לא

ב. זה עוזר אם תלך למוסך נורמלי ולא כזה שמנסה לנפנף אותך למרות שיש לך בעיה בטיחותית בפרונט או בהגה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זה גיר רגיל

עכשיו לגבי המוסך בהתחלה דוד שלי בדק אותו הוא מכונאי רכב ואחרי שהוא לא מצא כלום שלחתי את האוטו למוסך מורשה של מאזדה...והוא עדיין שם

פורסם

טוב אז ככה האוטו יצא מהמוסך היום לפי טענתם בלי שום בעיה...

אבל.... באמצע הדרך ההילוכים לא נכנסו ברגע שמורידים הילוך הוא לא עובר ונשמע רעש של מכה...

או שפשוט שהוא נכנס לניוטרל הוא לא עובר לכלום מאז...כנראה שנצטרך לחזור לשם מחר בבוקר...

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

תיבת הילוכים? הקלא'ץ? משאבת קלא'ץ?

פורסם

אני לא מכונאי, אבל:

קרה כבר שתושבת מנוע קרועה או כל תושבת אחר משמעותית, או קרועה בחלקה, או שזזה , או בגלל שהיא דפוקה עלולה לגרום לבעיות בשילוב הילוכים.

אני מציע לבדוק את זה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אחרי הרבה התלבטיות ומחשבות רבות בסוף התגלה שהקלא'ץ נשבר...

כל מה שנשאר זה לראות מה הבעיה בסטייה שלו...

• תוכן חדש...