Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועכשיו אני יכול להיעזר בכם לתיקון התקלות הקטנות שהגיעו איתה....:?

יש לי תריס של יציאת אויר בקונסולה המרכזית שבור...איפה אני מוצא אחרת? (להזכירכם אני נמצא בצפון הרחוק של מדינתנו הקטנה).

בנוסף, כשמפעילים מאוורר, אז רק כשמפעילים אותו על אוטומט או עד הסוף הוא פועל - כאילו אין מצב ביניים.

ודבר אחרון: יש לי ריח חם ורטוב יוצר מהחימום, מה קורה שם?

תודה, אלעד.

בריאות לכולם!

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי התריס של יציאת האויר תחפש בפירוקיות (אני לא מכיר פירוקיות מהצפון. אני מהדרום..)

לגבי הריח תנסה לנקות את המדחס מבחוץ.. לכלוכים ורטיבות שמצטברים עליו גורמים לריחות לא נעימים... זה אמור לעזור..

פורסם

טוב הבנתי תתחדש! מה עם הBX..?

פרוקיות בצפון: שתיים בדיר אל אסד ושתיים בכפר יסיף אבל אני לא חושב שקסנטיות כל כך פופולריות במגזר הזה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

ה BX נחה בינתיים בחניה, זאת למרות שאישתי מפצירה בי "להעלים את הגרוטאה"...או לפחות להוציא אותה אל מחוץ לחניה...לא!

יש כל מיני פירוקיות, אולי אני אסע לטבריה ביום שישי ונראה אם נמצא משהו...בינתיים פירקתי את הגריל השבור ומצאתי כי החלק האמצעי שמחזיק את זוג הגרילים שבור גם הוא, אינעל אבוק.

מה קורה עם הריח? מה עושים?

בריאות לכולם!

פורסם

בטבריה יש פירוקייה במוסך רם-טל ויש שם הכל. (טל כבר לא עובד שם, הוא בקצרין)

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
בטבריה יש פירוקייה במוסך רם-טל ויש שם הכל. (טל כבר לא עובד שם, הוא בקצרין)

מה זאת אומרת בקצרין? גם אני שם.. יש לו פירוקייה שם?

בריאות לכולם!

פורסם

יש קסנטיה בפרוקיה בצפון!! טיפסתי עליה לפני שבועיים, ולקחתי מגן שמש של נהג, יש לה את כל חלקי הפנים, וכנראה מה שאתה מחפש, נמצאת בכפר שאחרי כפר יאסיף, לא זוכר את השם, אבל אני יכול לכוון אותך.

פורסם

לא, הוא גר בטברייה. המוסך שם בבעלות אביו אז יתכן שהוא יוכל להביא לך את החלקים לקצרין ולחסוך לך נסיעה.

בכל מקרה הוא מבין בצרפתיות אז תוכל להעזר בו.

המוסך שלו בקצרין נמצא מאחורי "חלפי הגולן".

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
יש קסנטיה בפרוקיה בצפון!! טיפסתי עליה לפני שבועיים, ולקחתי מגן שמש של נהג, יש לה את כל חלקי הפנים, וכנראה מה שאתה מחפש, נמצאת בכפר שאחרי כפר יאסיף, לא זוכר את השם, אבל אני יכול לכוון אותך.

אני אבדוק קודם עם הבחור הזה - טל, אם הוא יוכל לעזור לי ואם לא, אני באמת אסע למקום הזה, נראה מה יש שם.

erezerez, תגיד, הסיוויק שבחתימה שלך....למכירה? :shock:

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
ועכשיו אני יכול להיעזר בכם לתיקון התקלות הקטנות שהגיעו איתה....:?

יש לי תריס של יציאת אויר בקונסולה המרכזית שבור...איפה אני מוצא אחרת? (להזכירכם אני נמצא בצפון הרחוק של מדינתנו הקטנה).

בנוסף, כשמפעילים מאוורר, אז רק כשמפעילים אותו על אוטומט או עד הסוף הוא פועל - כאילו אין מצב ביניים.

ודבר אחרון: יש לי ריח חם ורטוב יוצר מהחימום, מה קורה שם?

תודה, אלעד.

מזל טוב!

זו ה-1.8 ידנית 94' המדוברת?

אני חושב שכבר יש כאן מספיק קסנטיות בשביל להקים מועדון :wink:

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
מזל טוב!

זו ה-1.8 ידנית 94' המדוברת?

אני חושב שכבר יש כאן מספיק קסנטיות בשביל להקים מועדון :wink:

שי

לא, על ההיא ויתרתי מחמת הספק - ומרים שהוחלף לה מנוע ואין ניירות...לא מאמין לאף אחד.

זאת 96 2 ליטר 16 שסתומים גם כן ידנית.

מועדון זה רעיון נחמד אבל למה להתבדל משאר צרכני הידע?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
אני לא יודע אם זה קשור, אבל אולי זה יעזור, פילטר מזגן?

לא יודע מה זה..איפה זה נמצא?

האמת היא שזה מריח לי (פשוטו כמשמעו :wink: ) כנזילה של הרדיאטור אבל אין רטיבות בשומקום ברכב.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...