Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ספוילר באנגלית = מקלקל. הוא בטח לא אמור לתרום לאוירודינמיות.

ענק!

גדול!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם תלכו ל-http://www.cookforum.co.il, תיראו שם מאמר דומה , שנקרא :

[תמונות של הקופיץ מהשיש] יום הבישולים הראשון של החבר שלי.

זוגיות מושלמת.

בתמונה - מוטי שורף את העוף הראשון - שימו לב לתגובות הנכונות של מוטי , שמשתמש בנעילה נגדית של הנוצה בעת כתיבת המתכון

image001.jpg

פורסם

וואלה להתעורר ולראות את זה עושה טוב בלב ..

מוטי. כל הכבוד על זה שאתה מכניס גם את חברתך לנושא הנהיגה/ ימי מסלול וכו'..

אבל אני חושב גם כמו האחרים, רוב הקרדיט והכבוד צריך ללכת עלייה על כך שהיא מסכימה / מראה שיתוף פעולה/ אוהבת את זה וכו'..

ח"ח ..

בהצלחה ואולי יום מן הימים תהפוך אותה לאיזה נהגת של קובוצה זו או אחרת .. :-D:wink::lol:

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
רחוק אלפי קילומטרים מפה!!

ח"ח ענק לאישה :mm_yeah: .. נדירות נשים כאלו, שמור עליה והצלחה ענקית בהמשך הזוגיות..

ובכל זאת...איפה?

פורסם
ובכל זאת...איפה?
קליפורניה, ארה"ב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

[תמונות של הקופיץ מהשיש] יום הבישולים הראשון של החבר שלי.

image001.jpg

אוי וויי...אני מתנגד! זהו שימוש ציני בעופות!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

rezmel אני מצטער לתקן אותך אבל ספויילר באנגלית לא שווה מקלקל אלה בזבוז או מבזבז .

תמונות יפות מאוד , אני אישית נהנית לראות אותם .

תודה

אלי.

פורסם

אלי אני מצטער לתקן אותך אבל רזמל דווקא צודק, ספויילר הוא אכן מקלקל ואם כבר אנחנו ממש רוצים להשתמש בתרגום עוד יותר מדוייק אז מחבל יהיה אפילו טיפה יותר נכון... למרות זאת תשמע על אף אחד בישראל שהתקין מחבל באוטו שלו בגלל הקונוטציות השליליות כמובן.

שיימר, ביני לבין האשה אני דווקא זה שמבשל יותר טוב... אל תדאג, יש דברים אחרים שהיא עושה יותר טוב ממני :wink:...

האמת היא שהסופ"ש הזה נגמר עם נזק בלתי ידוע למיאטה, לקראת סוף היום נערך מירוץ ה-Time Attack שבו השתתפתי והאוטו סיים אותו בגלישה אל קו הסיום עם המנוע מכובה, הרעשים שהגיעו ממנו הזכירו יותר טרקטור מאשר מיאטה טורבו ולא רציתי לעשות לו נזק יותר ממה שכבר נגרם לו.. מה שכן רציתי זה לקחת את מלוא הנקודות של המקום הראשון מהמירוץ לטובת האליפות השנתית ואת זה עשיתי :twisted:.

מוטי

פורסם

מוטי אני מקנא בך, לא רק בגללה אפשרות לקנות מכונית במחיר נורמאלי ולצאת איתה למסלולים בימי החופש.

אלא בזה שאתה מצליח ליגרום לחברה שלך לאהוב מכוניות ולצאת לנסיעת מסלול כזאת, הייתי אפילו משלם לך על מנת שתגרום לחברה שלי לפחות לא לשנוא את האוטו שלי.

פורסם

מוטי ..

לא זכור לי איפה ראיתי זאת אך היכן שהוא קראתי שהתרגום (לפחות בארץ) של ספוילר זה מכוון אוויר, היש משהו בזה ?

או שהתרגום הוא כלל לא נכון ?

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

מכוון אוויר... נו באמת... עוד רגע יתחילו לקרוא לו "שלט הכוונת אויר"...

בצע חיפוש על זוג שרשורים שכתבתי על "מה ההבדל בין כנף לספויילר".

את הראשון כתבתי באנגלית, אח"כ תרגמתי לעברית בשרשור חדש אבל הדיון באנגלית בשרשור הראשון נשאר מעניין גם כן.

מוטי

פורסם

מוטי אחלה תמונות, סחטיין על האשה.

אני שמח שגם חברה שלי כזו מפרגנת לתחביב, וגם כל הזמן רוצה לנסות נהיגה ספורטיבית (התחננה להתחרע עם האוטו שלי במנחת ערד, אבל בגלל שלא היתה שם נהיגה מסודרת, או יותר נכון לא היה כיוון נהיגה מסודר, העדפתי לוותר על התענוג, אבל זה עוד יקרה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן...

קצת באיחור אבל אפשר תמונת תקריב של החלק האחורי? (הפגוש)

אני מעדיף תמונה מהריצפה...

תודה...

אני אסביר למה אני שואל...

יצא לך לחשב את ה DRAG COEFFICIENT?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...