Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כאשר קניתי את הרכב הייתי מודע לכך שחיישן הטמפרטורה (המסומן באדום) ויחידת בקרת מזגן (המסומנת בכחול) לא תקינים במאת האחוזים. החיישן טמפרטורה קצת מזמזם (לכלוך במאוורר הקטן ?) וחוגת בקרת עוצמת מזגן תקועה על מצב אוטומאטי. כמו כן, הנורות שעוזרות לראות את מצב הידית של האוטומט גמרו את חייהם ומסתבר שפתיחת הבורג כוכב אינה מספקת בשביל לפרק את הפלסטיק.

מה שאני רוצה לדעת היא איך לפרק אותם בצורה אלגנטית. יש לציין כי הורדתי את הספר הטכני של היינס ולא הצלחתי למצוא הוראות פירוק.

אשמח אם מישהו יכול לעזור,

אסף.

xantiadash.JPG

פורסם

דווקא בקטע של מנורת הידית הילוכים אתה טועה, לפני חודש החלפתי (פעמיים) את המנורה, בורג כוכב אחד, משחק קל עם הפלסטיקים, צריך למשוך את ה"עור" של ידית ההילוכים, אבל זה בהחלט בורג אחד.

בקשר למזגן, במקרה אתמול הסתכלתי בהיינס, ויש שם הוראות פירוק של כל הפאנל כולל בקרת המזגן בצורה מפורטת מאוד, לקראת סוף הספר.

פורסם
דווקא בקטע של מנורת הידית הילוכים אתה טועה, לפני חודש החלפתי (פעמיים) את המנורה, בורג כוכב אחד, משחק קל עם הפלסטיקים, צריך למשוך את ה"עור" של ידית ההילוכים, אבל זה בהחלט בורג אחד.

בקשר למזגן, במקרה אתמול הסתכלתי בהיינס, ויש שם הוראות פירוק של כל הפאנל כולל בקרת המזגן בצורה מפורטת מאוד, לקראת סוף הספר.

ניסיתי למשוך אך ללא הועיל. לא הפעלתי כח אגרסיבי מחשש לשבור חלק :-)

אנסה בקורב עם משנה כח.

יש לי את הגירסה הסרוקה של ההיינס. אחפש בשנית עוד הערב.

בברכה,

אסף.

פורסם

בכלל לא בכח! עם מברג שטוח, גם אצלי זה ההינס הסרוק, יש שם הכל,

דרך אגב, איזה מאוורר יש בחריץ הזה?? אמורים להרגיש אותו?

פורסם

ארז מאיזה אתר ניתן לסרוק ולהוריד למחשב ספריי היינס?

***עריכה - נא לעשות את הבירורים הללו בה"פ בבקשה. לא אנחנו ולא אתם צריכים סיורים משפטיים****

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יש שם מאוורר זעיר שגורם לזרימת אויר חדש לחיישן הטמפרטורה. במצב אידיאלי הוא חרישי, למרות שאי אפשר לדעת אם פועל או לא.

ניסיתי את מה שאמרת - זה עובד. עדיין לא מצאתי את הקטע שמסביר איך לפרק את חיישן הטמפרטורה.

פורסם

עברתי על הספר כמה פעמים וראיתי הוראות איך לפרק את המסגרת בלבד. אין שם שום הוראות לגבי פירוק חיישן הטמפרטורה

הספר שברשותי הוא

1993 to 1998 (K to S regisration)

פורסם

בשביל להוריד את החיישן טמפרטורה עדיף להוציא את השעון, אבל אז יש חשש שהקליפסים שמחזיקים אותו ישברו (ותשלימו לבד את ההערה הלעוסה על פלסטיקה צרפתית).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שי,

אתה צודק. הבעיה רק מתחילה אחרי שמוציאים את השעון. לצערי, שברתי את המעגל המודפס של החיישן בניסיון להוציא אותו מבפלסטיק. לא נורא, אפשר להדביק בקלות בחזרה ולעשות מעקף.

מה שמוזר הוא שהמאוורר עצמו יוצא בקלות כי הוא פשוט מושחל ומוחזק על ידי כח מגנטי. הבעיה של הרעש היא לא אבק (כמו שבמוסך טענו). אני אנסה לשמן את הציר ולראות אם העיה נפתרת. ישנם שם גם שיבות שלא ברור בבירור מה תפקידם. לדעתי, הן רק מרחיקות את בסיס המאוורר מהסליל.

אסף.

פורסם
שי,

אתה צודק. הבעיה רק מתחילה אחרי שמוציאים את השעון. לצערי, שברתי את המעגל המודפס של החיישן בניסיון להוציא אותו מבפלסטיק. לא נורא, אפשר להדביק בקלות בחזרה ולעשות מעקף.

מה שמוזר הוא שהמאוורר עצמו יוצא בקלות כי הוא פשוט מושחל ומוחזק על ידי כח מגנטי. הבעיה של הרעש היא לא אבק (כמו שבמוסך טענו). אני אנסה לשמן את הציר ולראות אם העיה נפתרת. ישנם שם גם שיבות שלא ברור בבירור מה תפקידם. לדעתי, הן רק מרחיקות את בסיס המאוורר מהסליל.

אסף.

מניסיון, לא הייתי מתעסק עם זה יותר מדי. המאווררים האלו קטנים, עדינים, יקרים ואם הם מתקלקלים גם לא ניתן לדעת מכך. ניסיונות לתיקון עצמי של יצור קטן שכזה (בלנצ'יה תמא) לא עלו יפה, אז בקסנטיה בכלל לא טרחתי.

אם אתה ממש מתעקש, אז אולי תנסה להתיז ספריי לניקוי מגעים מבלי לפרק כלום: זה אמור להוריד את האבק והלכלוך מבלי לפגוע בחיישן עצמו.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

השקט הגיע. וואוו. איזה כיף !

מה שפתר את הבעיה זה השמן של מכונת התספורת שלי. עכשיו אני צריך לתקן את הנזק הקטן שעשיתי, להשיג נורה לגיר ולפרק את יחידת בקרת המזגן.

תודה לכולם,

אסף.

• תוכן חדש...