Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אנשים חזרתי מהקפור אחרי העבודה..אז ככה הכל יוצא 2500 קומפוננט מגבר ורדיו דיסק 2600 פלוס בניה מאחורה שאני צריך למוראל פולס שלי...הקומפוננט של קיקר עולה בזאפ 700 ש"ח...ודיי כבר עם הפיוניר המזדיין הזה...לא תופס מהחברה הזאת הם לא מתקרבים באיכול סאונד לבוס אלפיין קיקר רוקפור...סתם חברה ממוצעת שתפסה שם לא בסאונד לרכב אלא בתחומים אחרים...קיצקץ תפסיקו להמליץ עלייהם...פיוניר(מבחינתי)=ממוצע מינוס...לא מתקרב לאלפיין בכלל ולבוס..

פורסם
טוב אנשים חזרתי מהקפור אחרי העבודה..אז ככה הכל יוצא 2500 קומפוננט מגבר ורדיו דיסק 2600 פלוס בניה מאחורה שאני צריך למוראל פולס שלי...הקומפוננט של קיקר עולה בזאפ 700 ש"ח...ודיי כבר עם הפיוניר המזדיין הזה...לא תופס מהחברה הזאת הם לא מתקרבים באיכול סאונד לבוס אלפיין קיקר רוקפור...סתם חברה ממוצעת שתפסה שם לא בסאונד לרכב אלא בתחומים אחרים...קיצקץ תפסיקו להמליץ עלייהם...פיוניר(מבחינתי)=ממוצע מינוס...לא מתקרב לאלפיין בכלל ולבוס..

אין בעיות ולכן המלצתי לך על אלפיין או קלאריון , אבל מי שברמה לומר שאלפיין כלום בשבילו אני תמהה איך הוא שם פולס מאחורה וקיקר מקדימה ?!!

2 . למה אתה חושב שבוס הם כל כך טובים ברמה שהם יותר מפיוניר ?

3 . למה אתה חושב שהם יותר טובים במגברים מהמאק אודיו , לנזר ועוד כמה ששכחתי?

מה שאני מתכוון לומר שמעט מאוד אנשים ישימו את השם של בוס עם חברות רציניות , אולי אתה טועה וחושב שזה בוז שהיא חברה טובה אבל אין מערכות שלה לרכב כמעט אלה oem לחברות כמו פורשה וכאלו.

4 1000 ש"ח להד יונית 700 ש"ח לקיקר ומגבר ועבודה (כולל חיתוך לפולס שיש לך) כול זה ב800 ש"ח?!!!!! לא נראה לך משהו מוזר ? הרי אפילו אלו שקיבלו עבודה בחינם לא קיבלו עם חיתוך בפלטה ובניה ?

מה אני אגיד לך אני מקווה שאני טועה אבל מבניה אצל אחד כזה שמציע בוס ומתקין במחירים כאלו לי אישית זה נשמע יותר מידי טוב מכדי להיות אמיתי , ובכל פעם שהרחתי את הריח הזה ונכנסתי, התברר שזה אמיתי כלפי השני דהיינו כלפי זה היה שקר, אם אתה מבין מה אני מתכוון!!!

בקיצר תחשוב טוב ושיהיה לך בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

1.אתם מתבלבלים בין BOSE שמייצרת רמקולים איכותיים

וגם מערכות O.E.M.

http://www.bose.com/

לבין חברה זולה מאוד עם מוצרים סבירים ומטה שנקראת BOSS

http://www.bossaudio.com/home/index.php

2.המערכת המוצעת נראית גרוע מאוד,

3.לא מבין למה אתה חושב שBOSS עולים על PIONEER ?

4.או שהמתקין שלך לא יודע מה שהוא מוכר בגלל חוסר מקצועיות,

או שהוא יודע והוא מטעה אותך בכוונה .

ZZR

פורסם

למה אני חושב שבוס עולים על פיוניר? זה פשוט הדעה שלי לא כולם חייבים לאהוב את פיוניר...היה לי מכשיר שלהם...גם הקנווד שהרבה אנשים מלכלכים עליו עולה על פיוניר...והוא הציע לי גם פיוניר והציע לי ג'יי וי סי וקנווד אבל העדפתי שלא...

פורסם

היה לי כל האוטו בוס קומפוננט אחוריים סאב ומגבר שלהם (HU היה של JVC)בעבר עד שנגנב הכל הכל היה מהסדרה "הגבוהה" שלהם לפי דעתי חראאאאאא של מוצרים יחסית למחיר שלהם ואני מצטער שאז לא הבנתי יותר כדי לא להתקרב לטעות ההיא ואני לא מדבר על החיקויים של הבוס

פורסם

גם הלא חיקויים זה מה שהתכוונתי אין להם כזו רמה ממה שהיה לי באוטו התאכזבתי קשות הרמקולים שלהם היו על הפנים המגבר שלהם היה נכנס לפרוטקשיין מסאב של רוקפורד P1 הקיצר אני התאכזבתי הסאב דווקא עד היום אני חושב שהוא היה נשמע מצוייין

פורסם

סליחה אבל אני לא כל כך מבין מה אתה רוצה. אנשים פה ממליצים לך ונותנים את חוות הדעת שלהם ואתה בוחר להתעלם ןללכת נגד אז בוא נלך לפי הראש שלך שתהיה מרוצה.

קנית מערכת קטלנית אתה תהיה מבסוט רצח. לא רק שלא עבדו עלייך, יצאו איתך צדיקים תהנה מהמערכת האיכותית שקנית.

זאת התגובה שרצית?

פורסם

ואל תגיד שלא נתתי לך הצעה לפניייי אבל שיהיה בהצלחה אם אתה מרוצה וחושב שהמערכת נותנת לך את המקסימום שרצית לקבל אז לא חשוב מה נגיד בכלל וגם לא ישנה כי אתה זה שצריך בסוף לשמוע במערכת ולא אנחנו

רק אל תטעה פה אנשים עם זה שבוס זה חברה טובה היא סך הכל חברה בינונית ומטה שמפריזה במחירים

פורסם

הבנתי שאתה מהצפון אני יכול לשלוח אותך לחנות עם המחירים הכי זולים בארץ ב100%.

על איזה חנות אתה מדבר? (אני גם מהצפון)

• תוכן חדש...