Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כול הכבוד לו ! שימשיך להרוס את הרכב יפרנס את המוסכים....... עדיין הליסניג האילו עושים עליו כסף.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין משהו אחד , אף אחד מכם לא נסע על רכב צבאי בצורה שלא יסע ברכבו הפרטי? כולכם מתנהגים ברכב שאתם משלמים עליו ולא חייבים כלום כמו ברכב שלכם ?!!!

...

אבל לבוא היום ולכעוס על האנשים האלו זה לא כל כך בסדר כי אני בטוח שבמקומות שבהם אתם לא משלמים אתם מרשים לעצמכם חופשיות ולעיתים גם עושים נזקים , ואלו מרשים לעצמם להנות מרכב שהם משלמים עבורו

תתפלא, אבל לא כולם מתנהגים ככה. אני בחיים לא התייחסתי רע לרכב צבאי או רכב של העבודה, או לכל רכוש שאינו שלי.

מאוד עצוב שכך אתה חושב, זה מעיד על כך שלדעתך יש לגיטימציה להרוס רכוש של אחרים.

פורסם

אין לגיטימציה !!! ואני נזהר מאוד גם במקרים שבהם יגרם לי הפסד כספי (שווה לי להיות פראייר אבל ישר) רק מנסיוני בארצנו הקדושה אני רואה שהרבה אנשים עושים דברים לא יפים וכשהם רואים אצל השני משהו הם לא זוכרים שיש אנלוגיה וקו ישר בן הדברים שלהם לשלו .

וכמו שחז"ל אמרו קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים , ואני לא כל כך משוכנע שכל אלו שאכלו אותם בלי מלח מתנהגים הרבה יותר טוב.

ומנסיון חיים אני למדתי שבדרך כלל אלו שצורחים הכי הרבה על דברים רעים של אחרים , מתגלה שהם לא צדיקים כל כך. והסיבה לכך היא פשוטה קשה עד מאוד להיות ישר, וללכת עם זה עד הסוף , אבל אם אתה הולך עם זה , אתה מבין עד כמה זה קשה ואז קשה לך לרדת על מי שלא הצליח כל כך, אבל מי שנכנע מהר מרשה לעצמו יותר לרדת, ובדרך כלל הוא שוכח להוציא את הקורה מבין עינו לפני שהוא מוציא קיסם מעיני אחרים. ודי לחכימא ברמיזה

ושיהיה לכולנו שבוע טוב , וללא לגיטימציה להתנהגות לא ישרה . יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לאף אחד מאיתנו זה לא יוצא מהכיס,

אז אל תדברו על הישראלי המכוער בהקשר זה.

אני משלם בכדי לקבל רכב מליסנג, זה ענייני הפרטי מול חברת הליסינג.

לפי הלוגיקה הזו, זה בסדר אם אתה רואה מישהו הולך ושורט עם מפתח איזה מרצדס S-קלאס חדשה. הרי זה לא יוצא למישהו מאתנו מהכיס, ולבעל המרצדס בטח לא חסר כסף אז מה פתאום אנחנו דואגים לכיס שלו?

ובעצם כשאני חושב על זה, זה בסדר גם ולפרוץ לבתים בכפר-שמריהו ולגנוב מהם. זה לא יוצא לנו מהכיס. גם ככה למיליונרים שם יש מספיק...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני אישית לא מבין, אני בעל רכב חברה, שכרגע עקב תאונה, יש לי רכב מהשכרה (מה שעוד יותר צועק "תן בי!")

אבל אני אישית מפחד להרוס דברים ברכב (סטייל נסיעה בבוץ?!) כיון שאח"כ עוד יבואו אלי בטענות מחברת הליסינג ויגידו לי לשלם על שריטות\מכות\וואטאבר שהם ימצאו ברכב. אני לא רואה סיבה.

מה גם שעם רכבי הקבוע אני לא משתולל מסיבה פשוטה, שהעבודה שלי חשובה לי. ולא הייתי רוצה לקבל טלפון בבוקר מהקצין רכב עם המילים "הוספתי 2 העתקים אחד לתיק נהג והשני למנהל שלך" .. זה לא נעים (לחבר זה קרה, והשיחה אח"כ לא הייתה נעימה.)

פורסם

אני רוצה לראות את כל המצדיקים של התנהגות המגעילה הזאת קונים את הרכב הנ"ל.

יש מתנדבים?

הפלוץ הזה הורס את אוטו, זה לא סתם בוץ ומים זה נזק מצטבר. אפשר להניח בוודאות שאוטו עובר התעללות באופן קבוע.

בן אדם שקונה מזדה 6 חדשה מסוכנות במיטב כספו בחיים לא היה עושה דבר כזה. כי אף אחד לא היה קונה ממנו את הרכב אחרי התעללות ממושכת כזאת.

פורסם

שלום

הדברים לא מוחלטים לכאן או לכאן .. אני מכיר כמה וכמה אנשים עם רכב מליסינג שהייתי קונה את הרכב שלהם בלי למצמץ... אנשים לא צעירים שנהנים לשמור על הרכב ולא חולמים על "לשחוט" אותו..

אז נכון שיש כאלו שמנצלים את עובדת היותו של הרכב מליסינג ושוחטים אותו - אבל זה עדיין לא אומר שלא כדאי בשום אופן להתעסק עם רכב מליסינג (לא חסר רכבים פרטיים קרועים גם כן..)

אם הרכב עובר בדיקות ונמצא תקין והמחיר אטראקטיבי - אין כל כך סיבה לא לרכוש את הרכב - לדעתי אם הרסו את הרכב הדבר יתגלה בבדיקה טובה..

ואגב תקנו אותי אם אני טועה- בחלק מהרכבים הביטוח מוגבל כך שלא כל ילד של שכנים יכול לעשות "סיבוב" על האוטו.

פורסם

לכל המבזים, תפסיקו כבר להיתמם ! אני שם שקל אם היה בירשותכם רכב מושכר והיה באמת איכפת לכם מה יעבור עליו.

אז ליסינג זה ממש השכרת רכב רק בתנאים אחרים,

אמנם לקנאי שמיסתכל מהצד אלו תנאים שלא פעם מוציאים את העיניים אבל עדיין לא תנאים שמקנים לרכב נשמה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פשוט גועל נפש! אין מילים אחרות לתאר את זה.

הלואי והתמונות האלה יגיעו לחברת הליסינג שנתנה את הרכבים

לחברת TERA. לבנאדם לא אכפת מכלום, כי הוא המנכ"ל, ונגיד

שיהיה נזק, אז החברה תשלם, אלא מה?! שהוא יוציא איזה שקל מהכיס שלו?

אנשים כאלה צריכים לתבוע תביעה אישית! ולכל החכמים כאן שאומרים

שהוא משלם על הרכב, גם לי יש רכב ליסינג, ויש הוראה מפורשת שאוסרת

לנסוע עם רכבי ליסינג בדרכים שאינן ראויות לנסיעת רכב פרטי.

לא נראה לי שהדרך הזו היא דרך ראויה...

נכון שאף אחד לא שומר על רכב ליסינג כנמו רכבו הפרטי, אבל מכאן

ועד להשחטה ופגיעה כזו ברכוש? נראה לי שזה כבר מוגזם.

פורסם
. יוצא שההפסד ערך של חברת הליסינג הוא לא 40% אלא 10-15% בלבד !!
הפסד?! על מה אתה מדבר?

על רכב משפחתי (שעולה 120,000) הן גובות 2000 ש"ח +-. תכפיל 2000 ב 36 חודשים =72,000 ש"ח.

את האוטו קנו בהנחה של כ 30% ? = 36,000 ש"ח.

ההפרש מסתכם ב 12,000 ש"ח לרעתם, אבל אז הן מוכרת את הרכב לפראיירים כמונו ומקבלות עליו "כמעט מחירון" שזה מבחינתן רווח של כמעט 50,000 ש"ח לרכב! (אחרי ניכוי הוצאות אחזקה כלשהן).

פורסם

גועל נפש ! פשוט גועל נפש !

כל נזק שנגרם לרכב פוגע ישירות בבן-אדם שיקנה את הרכב מחברת הליסינג. במידה והרכב ימכר כל עוד הוא במסגרת האחריות ותתגלה בו תקלה הקשורה למסע המבזה של אותו מנכ"ל (אתה צריך להתבייש בעצמך, אתה ואשתך) , בעל הרכב יאכל אותה בגדול !. דלק מוטורס שכבר צפו בתמונות (אני כמעט בטוח) יסרבו להכיר בתקלה ובעל הרכב יצטרך לשלם מכיסו.

כל הכבוד לתרבות הישראלית. אם זה לא זלזול, אז מה כן ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לכל המבזים, תפסיקו כבר להיתמם ! אני שם שקל אם היה בירשותכם רכב מושכר והיה באמת איכפת לכם מה יעבור עליו.

אז ליסינג זה ממש השכרת רכב רק בתנאים אחרים,

אמנם לקנאי שמיסתכל מהצד אלו תנאים שלא פעם מוציאים את העיניים אבל עדיין לא תנאים שמקנים לרכב נשמה

זו אמרה של בן אדם שאין לו יותר מדי תרבות, ולא מדובר על תרבות נהיגה, פשוט תרבות..

יצא לי כמה פעמים לנהוג ברכב שכור בגלל בעיות ברכבים קודמים (תאונות, השבתות, לא משנה מה)

ולא התעללתי ברכב, ולא אמרתי לעצמי, וואלה חברה אני עם אוטו שכור היום, בואו לטיול שטח

או שנסעתי 100 על באמפרים, כי מה אכפת לי, אני ישתמש בבולמים האלה רק כמה ימים, שהבן אדם שייקח את הרכב אחרי ידפק מזה..

ואני לא מבין מה קנאה, לקבל רכב מזדה 6 מהעבודה ולקנא בו?

מילא, היה מקבל איזה פורש קיין, אבל רכב של 150 אלף שקל?

תתאפסו על עצמכם, ואם אין לכם משהו חכם להגיד שמרו אותו לעצמכם..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תוכן חדש...