Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי הרבה ביקורת על הסרט הזה של הורשבסקיס .

לדעתי הסרט גאוני מבחינת הרעיון, לא מהוקצע מבחינת הביצוע ונחמד מבחינת האפקטים, שהם אגב הדברים שהכי מגבילים אותו.

אני מניח שהסרט והרעיון מובן הרבה יותר לאנשים שבקיאים בעולם התוכנה, אנשים ש back doors ו reload אומר להם משהו.

אני מניח שאת הסרט הזה אפשר לפרש בחצי מיליון דרכים אבל יש כמה דברים שהייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים עליהם :

1. הצרפתי המסוקס, מה תפקידו בכוח ?

מי הוא, האם הוא אחד כמו ניו שפרץ את גבולות המטריקס בעבר ומשתמש בה היום להנאותיו האישיות ?

האם הוא אחד מששת הקודמים של ניו ?

האם פרספונה (אשתו של הצרפתי) היא כמו טרינטי "מבורגנת" ?

למי שלא יודע, פרספונה היא דמות מהמיתולוגיה היוונית שירדה והתחתנה עם מלך השאול.

2. האורקל , האם היא תוכנה שנכתבה ע"י האדריכל או מישהו שפרץ למערכת ?

3. האם נעשה reload למטריקס בסופו של דבר או לא ?

4. שמתם לב שכל האנשים בציון שחורים ?

יכול להיות שלאנשים שפחות מקבלים את המציאות כמושהי יותר קל לצאת מהמטריקס

5. איך יכול להיות שסמית שבמקור הוא תוכנת "אנטי וירוס" הופך לתוכנת וירוס שמתרבה ?

אולי זה בגלל שניאו נכנס אליה בסרט הראשון ושינה אותה ?

איך יכול להיות שסמית עובר לעולם ה"אמיתי" אם הוא רק תוכנה ?

מה שמוביל לשאלה החשובה באמת, מכל מה שקרה בסרט הכי ברור היה ש"העולם האמיתי", ציון ושאר הירקות הם תוכנה בפני עצמה, אחרת איך אפשר להבין את העובדה שניאו מצליח לעצור את העכבישים האלה לבד ודברים מוחשיים עוברים בין העולם הזה לעולם המטריקס (כמו הקסטה של האורקל וכף הכסף)

ואם זה ככה, יכול להיות בכלל שאנשים הם אלה ששולטים במכונות ששולטות באנשים ?

בלאגאן .....

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעזוב את הצרפתי המטומטם...לפי מה שהבנתי הוא כותב תוכנה ולכן הוא מקשה על ניאו..שמת לב שהוא סוגר לו דלתות בפנים,ואז תוקע אותו בהימלאיה?!

זה הכח שלו.

מה שהגניב אותי זה שסמית הפך לפרילנס..יעני עצמאי,הוא נפלט מהתוכנה ועכשיו משתלט בעצמו עליה,כלומר על הסוכנים של המטריקס,חביב.

והדבר האמיתי מי זה האוקס שניסה לדקור את ניאו??????????

לדעתי: זוכרים שניאו חלם שסמית משתלט על אחד מהלוחמים ואז מסתנן דרך הטלפון כאילו הוא אחד מהלוחמים?

אז אולי זה סמית בתחפושת,כוחות מיוחדים אין לו מן הסתם כי הוא לא במטריקס

לכן הוא דקר את עצמו על מנת לראות שהוא אנושי.

השערה שנייה,אותו אחד שניסה לדקור את ניאו שכב בסוף הפרק לצידו כאשר ניאו היה בקומה,אני משער שיש מצב שאותו אחד הוא מן "ניאו" שקדם לניאו שבהווה,ואני משער שיש מצב שהם ילחמו אחד בשני בסרט ההמשך.

עוד דבר יפה היה כאשר ניאו עף לנסות להציל את טריניטי והרים את כל המבנים בדרך.

הוצאת הקליע מגופה,עוד דבר שהיה יפה.

חישמול הזקיפים ע"י מכת חשמל,דבר שגרם לקומה,יש מצב שניאו פיתח כוחות מחוץ למטריקס?! אם כן זה ממש הולך להיות מעניין בפרק הבא.

לדעתי: סרט אחלה,גרם לי לנשנש את הציפורניים בכל מהלך הסרט.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

שתבינו ניאו רואה הכל כקוד של תוכנה (קוד בינארי או מוצפן...)

כל עצם במטריקס הוא קוד שהמטריקס מתרגמת לעצם מוחשי

ככה זה היה עם הקליע, ניאו פשוט שולף את הקוד הזה.

הקטע עם האורקל, סמית והצרפתי הזה הוא שהם תוכנות

בעקרון הם יועדו למחיקה אבל הם הצליחו איכשהו לברוח מזה ועכשיו הם יכולים לעשות בערך מה שהם רוצות במטריקס.

אבל כל הקטע של הסרט הזה סובב סביב עקרון הבחירה החופשית.

כמו בתנך, שיש את השאלה הזו אם יש לאדם בחירה חופשית או שהכל מכוון מלמעלה

נראה לי אני הולך לראות הסרט הזה שוב.

Life is a ciggerate, smoke to the end

פורסם

ועוד משהו בקשר לזה שסמית יוצא על מחוץ למטריקס

הוא עצמו לא יכול לצאת

כי הוא תוכנה, והוא עצמו לא נמצא מוחשית מחוץ למטריקס

רק אנשים שנמצאים מוחשית מחוץ למטריקס יכולים לצאת.

הוא משכפל את עצמו למישהו אחר

במקרה בסרט , למישהו שכן נמצא מחוץ למטריקס, ואז הוא יכול להסתובב מחוץ למטריקס.

פורסם

בקשר לצרפתי, מה זאת אומרת כותב תוכנה ? יש כביכול רק אחד שממש מבין את הקוד של המטריקס ויכול לכתוב ולשנות אותו, זה ניו.

מה האינטרנס שלו להרוס לניו ולמה אישתו תמיד מספרת איך פעם הוא היה כמו ניו ואיך היא מתגעגעת לזה.

כלומר, בטח שיש לו יכולת לשחק עם התוכנה של המטריקס (כמו ליצור אורגזמה לבחורה ההיא) אבל אם זה ככה, זה מנפץ את כל תאוריית ה- the one

נראה לי שהוא פשוט אחד ה the ones מהעבר (הרי היו אמורים להיות 6 )

סמית לא נפלט מהתוכנה, הוא מצא דרך לשכפל את עצמו.

הוא מסביר שניו גרם לו את זה (בפעם הקודמת שהוא הרס אותו) , יכול להיות שפשוט הוא שינה לו כמה דברים בקוד והפך אותו למעין מוטוציה תכנותית.

הוא גם חדר לבחור הזה שיצא מהמטריקס וכביכול ניסה לדקור את ניו , אבל זה לא ממש הגיוני אלה אם כן החיים ה"אמיתיים" הם מטריקס בפני עצמם.

מעניין איזה סמים לקחו האחים ורשבסקי שהם כתבו את הסרט הזה ...

פורסם

הוא עצמו לא יכול לצאת

אלה אם כן "מחוץ למטריקס" זה עוד סוג של מטריקס

פורסם

הוא עצמו לא יכול לצאת

אלה אם כן "מחוץ למטריקס" זה עוד סוג של מטריקס

זה בדיוק!! מה שאני חושב שיהיה בסרט הבא

יסתבר שהם עדיין לא יצאו מהמטריקס

שזה כאילו מטריקס בתולך מטריקס....

מטורף לגמרי

המוח שלי כבר נשרף מלחשוב על זה

פורסם

לגבי היציאה מהמטריקס.

כבר בסרט הראשון אומרים לניאו שאם הוא יעבוד לפי החוקים ה"נורמליים" במטריקס, אז כשהוא יפגע/יפצע בתוך המטריקס, זה ישפיע עליו גם מחוץ לו (כמו הנפילה מהבניין).

לכן זה יכול להיות ההסבר להשתלטות של סמית על הדוקר.

כשהוא היה במטריקס הוא השתלט על הדמות המטריקסית של הדוקר וגרם לו לחשוב/להתנהג כמו שהוא רוצה, גם מחוץ למטריקס.

הרי אם אפשר לגרום לך לחשוב שנפצעת, ואכן להפצע. אז זה גם אפשרי לגרום לך לחשוב שאתה צריך להרוג את ניאו, ולנסות לעשות את זה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

טוב כמה תשובות.

הבחור שמנסה לדקור את ניו זה מהקטע ששניים ברחו מהסוכנים, אחד הספיק להדביק את השפורפרת לאוזן, והשני - האייגנט הפך אליו, ועכשיו הוא כמו סוכן סמוי.

זה גם מתאים למה שאמרו בסוף, שאחרי שהמכונות השמידו את ציון לגמרי היה אחד שהשאירו אותו בחיים. זה בגלל שהוא אייגנט סמוי ולדעתי זה מה שיהיה ב3.

האנשים שניו נלחם איתם עם החרבות ושאר הנשקים, בבית של הצרפתי, הם "האחדים" הישנים, שבחרו את האפשרות של להציל חלק מציון ולהתחיל מטריקס חדש.

ניו לעומת זאת בחר באפשרות של הרס מוחלט והצליח להתעלות על המכונות.

ולשאלה הכי מעניינת: למה לעזאזל האדריל נותן לניו אפשרות להציל מספר אנשים מציון, ולהתחיל מטריקס חדש עם "האחד" חדש וכו וכו'????? הרי המכונות רוצות להפטר מבני האדם בעלי המורדים.

נ.ב. שמתם לב להשוואה שהאדריכל הוא אלוהים? הקטע עם זוגות האנשים זה כאילו סיפור נח. והוא כאילו ברא את כל העולם (המטריקס) והיה עוד קטע שמתאים אני פשוט צריך לשאול את חבר שלי כי אני לא זוכר על מה דיברנו :)

נ.נ.ב בסוף הסרט, אחרי הכתוביות יש את הטריילר של מטריקס 3 אז מי שרואה שישאר לחכות (זה קצת מעצבן אבל שווה לדעתי).

פורסם

שלומי שלום.

קודם כל- הרשה לי להאיר את עיניך בציטוט מת'רד שנושא את הכיתוב "מטריקס".זו דעתי בנושא:

תומר 106 ראלי

נהג שודים (> 1000 הודעות)

פורסם: שישי מאי 30, 2003 11:43 am

נושא ההודעה: כגודל הציפיה

--------------------------------------------------------------------------------

איזה חרא של סרט!

כגודל הציפיה -גודל האכזבה.

מתחו את הנקודה הפילוסופית למימדים שמצריכים תרפיה קבוצתית לניאו.הוא מקרה ממש קשה.מתלבש טוב,מדבר ב"סמסונג" (לא הבחננו),שעון של "TAG" (לא הבחננו) אופנוע של "דוקאטי" (לא הבחננו),משקפיים של "רייבאן"(לא הבחננו) וקאדילק(לא הבחננו).הבן אדם חי כמו מלך ועם זאת-יש לו ים בעיות שנובעות מאיזה נבואה של איזה פסיכית עם נקודות חן על הציצים ותסרוקת גרועה -שמסתבר שהיא הרבה יותר פסיכית ממה שהוא חשב ,שזה לדעתי המסר העיקרי של הסרט-" לא לסמוך על נשים עם נקודות חן על הציצים".

מורפיוס גידל כרס,אבל זה בסדר-כי פתאום גילינו שאין דבר שיותר חביב על תושבי "ציון" מאשר...לרקוד!!!!"ציון" היא בעצם פרסומת סמויה של "הייניקן סאנדאנס".

הולכים להשמיד לנו את העיר עוד 27 שעות?!? אין שום בעייה!! טייסטו!!!

ניאו,רדוף קשות ע"י תסביך סופרמן אדיפאלי, שגורם לו לזנק לאוויר כל פעם שהוא מרגיש קצת רע עם עצמו,מתחרבש בשאלות קיומיות מצוצות מהתחת ומגלה (סוף סוף) שכמוהו יש כמו זבל....

אייג'נט סמית'-הזכור לטוב מ"פרסילה" פיתח חוש הומור ממש רע-מה שככל הנראה עומד בקו ישר עם "השתחררותו" מעול המטריקס (למה לניאו אין חוש הומור?!?!) מצד שני-ידוע שאנשים עם חוש הומור גרוע נוהגים על "אאודי" (לא הבחננו).

לפתע גילינו שטריניטי לא כוסית כמו שחשבנו,אבל זה בסדר,מכיוון שסוף סוף רואים אותה ערומה-שזה בערך מה שאנחנו מנסים לעשות מאז המטריקס הראשון.אחת ולתמיד מישהו חיסל את הויכוח- השקע תקע המעצבן הזה שיש להם בכל הגוף-זה כולל גם את האזורים ה"מוצנעים"?

והנקודה הכי חזקה היא ללא ספק הסיני המעצבן הזה עם המפתחות.אין ספק...עתיד העולם טמון באיזה קשיש סיני שעובד בטמבוריה.גיב מי א ברייק.

אכזבה היסטרית.

בקולנוע שבו הינו,אני ,דויד,ערן ויגאל,היו גם עדות על עדות של חנאנות מטריקס (הינו היחידים בקולנוע עם סימנים כלשהם של שיזוף :lol: )לבנבני פנים,חמודים אחד אחד שישבו לפני הסרט וניתחו דברים שהם קראו באינטרנט על כל התאוריה שעומדת מאחורי הסרט- וגם הם

ישבו ושתו את דברי מורפיאוס (להלן "שרק") בצמא-ולא נראה לי שגם הם כל כך הבינו מה לעזאזל התכוון לאמר המשורר (שבמקרה שלנו היה גם כושי).

הצרפתי הוא איזושהיא תוכנה שברחה מהקיוביקל של עומר ושוטטה לה חופשיה באין מעש במטריקס,עד שהציעו לה לשמש כדמות משנה שמטרתה להאדיר את שמה של מוניקה בלוצ'י.

מעבר לזאת-אין כל סיבה נראית לעין לעצם קיומן של בערך תישעים אחוז מהדמויות בסרט.

אין לי שמץ של מושג ירוק למה לעזאזל הסרט הזה נהיה כזה ג'יפא.נראה לי שבהוליווד יש איזשהוא עודף היסטרי של שחקנים בשוק העבודה-ולמפיקי המטריקס היה מקום-אז כווולם הצטרפו לעגלה.

מה שבטוח-1 אני מחפש כבר שבוע את המתכון לעוגה שגורמת לבחורות לגמור

2 את שלוש אין לי שום כוונה לראות.

3 איפה הסיני מהשיכפולי מפתחות? יש לי בעיה באימובלייזר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר, לא הבנת את הסרט, לא נורא :wink:

אני מניח שזה כמו שחנאנות ייראו מהיר ועצבני ויגידו לעצמם שוין דיזל (להלן המפתי דמפתי על סטרואדים) לא ממש יודע לבנות מכוניות מהירות ובקפיצות קוואנטים אפשר לעשוץ אץ זה יותר מהיר.

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol:

כבר שבוע שלם שהנושא העיקרי שאני שומע בשיחות בפאבים,בעבודה ,בחדר כושר (נשבע לך!!) זה הפאקינג מטריקס.

אחי..זה מייאש.

מסתובבת בישראל קבוצה גדולה של אנשים שמתביישים בעובדה שהם לא הבינו כלום !

אנשים כמוני וכמוך (ואנחנו לא חיוורי פנים,אמר ווינטו ליד הנפץ) שמתביישים להודות שהם לא הבינו שום דבר! אתה יודע איזה מתסכל זה?!

דויד ישב לידי וגם לא הבין! והוא לא כמוני,הוא חכם!!!!!

זה הזמן לעשות אאוטינג לכל מי שלא הבין כלום!

כבר שלושה ימים שאני שובר את הראש! אפילו ראיתי שוב פעם את אחד.קראתי על זה! ההקבלה לכל נושא האלוהים והאפשרות שמדובר במטריקס אלטרנטיבי לא תופסת כל עוד הפסקול לא יהיה משהו בן זונה!

נשבר לי! היום דיברתי על זה שעה עם הבוס שלי (שיש לו תואר שני ועדיין-הוא בא אלי כמו איזה מיסכן ושאל אם ראיתי-ומה הקטע של הסרט המוזר הזה?!?!?).

אני הולך למהיר ועצבני 2! 20 ליוני! זה מטומטם! המכוניות חרא! (הבקבוקים בסקייליין אפילו לא מחוברים) אבל זה קל להבנה!!!!

כוסאממק! איך לעזאזל פעם כל כך אהבתי קולנוע?!!? מה אני,דוסון?!?!?

פאק....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
צריך חשיבה רקורסיבית כדי להבין את הסרט.

:lol: דפקת משפט של חכמים......

אנסה ליישר קו את שאר ההידיוטים.....תנסו קודם להשתחרר מהחשיבה הקוגניטיבית שלכם ואז תבינו את הסרט אולי :wink:

שלכם

זיגמונד יוני פלצן בע"מ

• תוכן חדש...