Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום.

אמנם יש חלון בהאוזינג אבל אין לא היה ולא יהיה גישה לגלגל השנים!!!

דרך החלון הוא יכול להכניס מברג רק לתוך המצמד ואים קצת מזל גם לזיייייייי--- את אמא ואבא וסבא

שלו. אגב אם קראתה את התגובה שלו ניראה שצדקתי לגבי החלקת המצמד :-) . אל תישכך כולה פיאט

לא מצמד של משאית.

אנסה להסביר שוב איך לשחרר את הברגים בביחה וגם ליסגור.

א) סובב את המנוע שכול הבוכנות יהיהו בישורת אחת בבאמצע הדרך.

ב) הניח בוכסה גדולה בתוך הצילינדר על הבוכנה.

ג) קח בורג ראש הלביש עלו בוכסה רחבה ועל הבוכסה שיבה גדולה.

ד) סגור את הבורג ראש לתוך ההברגה בצורה כזות שהבוכסה + השיבה יבלטו לחלל הצילינדר.

שים לב שהבורג מהדק את הבוכסה לשטח המנוע ולא מיתנדנד או זז אים כן הוסף שיבות בחלק העליון של הבורג מעל הבוכסה עד שהכול יהיה מחוזק היטב.

ה) סובב את המנוע עד אשר הבוכסה שבתוך הצילינדר תעלה ותיפגוש את השיבה והבוכסה שסגורים על שטח המנוע.

במצב כזה אתה נעלתה את המנוע הוא לא יסתובב ואתה יכול לפתוח את הברגים.

לסגירה אתה מסובב את גל-הארכובא סיבוב שלם ואז הוא שוב ניפגש אם השיבה והבוכסה ואתה יכול ליסגור את האימא של האימא שלו

בברכה בני ל.

בני,אני חושב שהבנתי אותך.אבל אני חושב שאקח פלח שטוח מברזל בעובי 5 מ"מ ,אקדח לו

2 חורים-במקום של 2 ברגי ראש,אסגור איתו את אחת הבוכנות במישור הבלוק עם 2 ברגי ראש.

כל זאת אחרי שהנחתי בוקסה גדולה על הצילינדר.

אבל אני לא יכול לגרום נזק לבוכנה?

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם
בני, יכול להיות שהרכב עם גלגלים קדמיים באויר, אז באמת לא יעזור הילוך ולא בלם יד.

לדחוף מברג לשיני המתנע לא יעשה נזק.

אם הראש פתוח, השיטה של בני תעשה את העבודה, אבל אם ראש המנוע כבר סגור, ושיניי המתנע לא נגישים, כמו שבני טוען, ניתן לתמוך על פלטת המצמד, ובזהירות, מפחד לעשות נזק?

אז..

ניתן להגיע לשיניי המתנע בחלק התחתון של המנוע, על ידי הסרה של פחית (בין המנוע לתיבת הילוכים)

או שבני יואיל בטובו לתת פתרון מומלץ אחר.

שלום.

נכון אבל לא מדויק לא שיני המתנע כי אים שיני גלגל התנופה והיתר נכון.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כמה שאלות - ועיצה נחמדהבני - אחלה רעיון, אבל בהרבה רכבים כדי להעלות טיימינג הפולי צריך להיות למטה כדי שתראה טוב את הפולי המשונן של הקראנק.....בעיקר שאתה מסמן בטיפקס ולא מוצא את האפס בפלאיי וויל....

במצב כזה כמובן שהמנוע יהיה סגור לחלוטין ועדיין תצטרך לפתוח או לסגור - אז מה עושים במצב כזה ? אני ראיתי כמה שיטות....

אחת מהן היא הכנסה של בורג ארוך עם תבריג זהה לזה של הפלאג ובכך אתה משמש סטופר לבוכנה....אפשרות שניה ויעילה היא פשוט לעטוף את הפולי החיצוני יותר (זה שבאה עליו רצועת האביזרית) בשרשרת פילטרים ולהדק אותה טוב....היא תשמש אחלה קונטרה ומניסיוני כלל וכלל לא מחליקה

בכל אופן בני אני ממתין לתשובתך בנושא בקשר לשיטה בזמן מנוע סגור - תודה

פורסם
שלום.

נכון אבל לא מדויק לא שיני המתנע כי אים שיני גלגל התנופה והיתר נכון.

בברכה בני ל.

נכון, שיניי גלגל התנופה, כמובן.

סתם סקרנות, laky666 האם אחד הגלגלים הקדמיים היו באויר, ללא מגע עם הקרקע, (הורדת גלגל להגיע לטיימינג) בזמן ניסיון שחרור הברגים?

פורסם
נכון, שיניי גלגל התנופה, כמובן.

סתם סקרנות, laky666 האם אחד הגלגלים הקדמיים היו באויר, ללא מגע עם הקרקע, (הורדת גלגל להגיע לטיימינג) בזמן ניסיון שחרור הברגים?

לא הרמתי אף גלגל באוויר.הקלאץ' החליק על אף שהייתי בהילוך ראשון.

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם
כמה שאלות - ועיצה נחמדהבני - אחלה רעיון, אבל בהרבה רכבים כדי להעלות טיימינג הפולי צריך להיות למטה כדי שתראה טוב את הפולי המשונן של הקראנק.....בעיקר שאתה מסמן בטיפקס ולא מוצא את האפס בפלאיי וויל....

במצב כזה כמובן שהמנוע יהיה סגור לחלוטין ועדיין תצטרך לפתוח או לסגור - אז מה עושים במצב כזה ? אני ראיתי כמה שיטות....

אחת מהן היא הכנסה של בורג ארוך עם תבריג זהה לזה של הפלאג ובכך אתה משמש סטופר לבוכנה....אפשרות שניה ויעילה היא פשוט לעטוף את הפולי החיצוני יותר (זה שבאה עליו רצועת האביזרית) בשרשרת פילטרים ולהדק אותה טוב....היא תשמש אחלה קונטרה ומניסיוני כלל וכלל לא מחליקה

בכל אופן בני אני ממתין לתשובתך בנושא בקשר לשיטה בזמן מנוע סגור - תודה

שלום.

הפטנט של הכנסת בורג דרך הברגה של פלג ידוע ורק מסוכן מאוד כי אם אתה לא יודע בדיוק באיזה מצב השסטומים אתה עלול לעקם שסטום וכבר היו דברים מעולם.

לגבי שרשרת הפילטרים אם הכלי הוא עם רצועת עור אין בעיה אם יש שרשרת אתה הורס את הפולי.

אין בעיה תכין פחית מצוין.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...