Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש קוד ראשי שאתה מקבל אותו עם התקנת הקודן, איתו אתה יכול לקבוע קוד חדש

אין לי מושג מה הקוד הראשי ,אני קניתי את הרכב עם קודן מותקן כבר ובעל הרכב אמר לי את הקוד ורשמתי

אותו איפה שהוא ומאז חלפו בערך שנתיים שבהם הרכב נסע ממש מעט ופיתאום אתמול אני בא להניע אותו

ולא זוכר את המיספר שלו ,האם ניתן לעשות משהו בנידון או רק להחליף קודן קומפלט?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ללכת לטיפול בהיפנוזה... :screwy:

וברצינות, כמעט כל מתקין מערכות ומערכות מיגון מכיר את השיטות לתכנת מחדש את הקודן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ללכת לטיפול בהיפנוזה... :screwy:

וברצינות, כמעט כל מתקין מערכות ומערכות מיגון מכיר את השיטות לתכנת מחדש את הקודן.

איתמר.

אין לי ביטוח גרירה לרכב אז האופציה היחידה שלי להגיע למתקין מערכות מיגון שינסה לתכנת לי קוד

חדש זה רק לשלם לגרר ולגרור את הרכב לבעל מיקצוע? או שניתן לעקוף את הקודן בדרך מסוימת כדיי

שלפחות אני יוכל להניע את הרכב ואז לנסוע עצמאית אל המתקין

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

תזמין מתקין,אליך הביתה.

אם אין לך את הקוד, ואת הקוד הראשי ה PIN_CODE -חבל לך על הזמן

אולי עד מחר תיזכר

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שתי אפשרויות, או שתשב מול ההגה, ותתחיל להזיז את האצבע על לוח המקשים עד שתזכר בצורה בה הזזת כדי להקיש את הקוד, או:

אצלי במזדה בעת ההתקנה ראיתי שמופיע הקוד על מדבקה שעל היחידה שיושבת מתחת לכסא האחורי, וגם לא בדיוק הורידו אותה, אז היא עדיין שם.

פורסם
תזמין מתקין,אליך הביתה.

אם אין לך את הקוד, ואת הקוד הראשי ה PIN_CODE -חבל לך על הזמן

אולי עד מחר תיזכר

דני

זה בדיוק הבעיה אין לי את הקוד הנוכחי וכמובן שאין לי את הקוד הראשי, אין לי מושג אם הבעלים הקודם

שינה את הקוד הראשי בכלל או שלמעשה הוא ישאיר את אותו המיספר עד היום

במיקרה כזה שאין לי לא את הראשי ולא את הנוכחי יש טעם בכלל להזמין מתקין אליי הביתה? הוא יוכל

בדרך כל שהיא לאתר את הקוד הנוכחי ולהניע לי את הרכב או שאין ברירה ועליי לנטרל את הקודן שמותקן

כרגע ברכב ופשוט להתקין אחד חדש קומפלט?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אז מה אתם אומרים שווה בכלל להזמין מתקין אליי הביתה כאשר אין לי את הקוד הראשוני הראשי ולא

את הנוכחי?

מישהו הזמין פעם מתקין ? מה המחיר של קריאה כזאת?

אגב ברכב מותקן קודן כזה עם ציור של מנעול שעליו לוחצים לפניי שמקישים את הקוד הסודי מישהו מכיר

על מה אני מתכוון ויכול להגיד לי בוודאות כמה ספרות יש לקוד בסוג הקודן הזה, אוליי זה יעזור לי להזכר

במיספר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
אז מה אתם אומרים שווה בכלל להזמין מתקין אליי הביתה כאשר אין לי את הקוד הראשוני הראשי ולא

את הנוכחי?

מישהו הזמין פעם מתקין ? מה המחיר של קריאה כזאת?

אגב ברכב מותקן קודן כזה עם ציור של מנעול שעליו לוחצים לפניי שמקישים את הקוד הסודי מישהו מכיר

על מה אני מתכוון ויכול להגיד לי בוודאות כמה ספרות יש לקוד בסוג הקודן הזה, אוליי זה יעזור לי להזכר

במיספר?

זה בדיוק הקודן שיש לי במזדה!

יש 4 ספרות בקוד, והקוד היה רשום על מדבקה שנמצאת ביחידה שמחוברת למשאבת דלק, מתחת לכסא האחורי.

פורסם

אוקיי תודה אני אבדוק אם גם אצלי ישאירו במקרה את המדביקה מתחת למושב האחורי

האמת שגם אני זכרתי שיש 4 ספרות אבל רציתי להיות יותר בטוח כדיי לנסות לשחזר את המיספר

ארז תגיד כאשר מקישים את המיספר הנכון צריכים לשמוע 2 ציפצופים או שאני טועה, איך זה אצלך?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כן שני צפצופים לאישור

בכל מקרה, הניתוקים בחוט החשמל של המשאבה בקודן הזה (אצלי) בוצעו כך:

1. ליד מושב הנהג בפלסטיקים מתחת לדלת.

2. במשאבה עצמה.

סה"כ שני ניתוקים.

• תוכן חדש...