Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי על 105 קמ"ש. כמה שאלות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני דפוק אני יודע. אני נהג חדש ונתפסתי על 105 קמ"ש בכביש של 70 (כביש ניות לכיוון רחוב עזה בירושלים למי שמכיר...)

אז ככה יש לי כמה שאלות.

הדו"ח יכול איכשהו להגיע גם הבייתה? קיבלתי אותו מהשוטר והדו"ח אצלי, אני לא רוצה שההורים שלי ידעו על הדו"ח. אם הם ידעו הם ישלמו עליו וממש לא מתאים לי שהם יבזבזו 750 שקל.

השוטר הראה לי בממל"ז את המהירות - 105 קמ"ש מ-297 מטר. זה כשיר?

זהו בנתיים.. תודה לעוזרים.

ובבקשה - בלי הטפות מיותרות. אני יודע שאני דפוק.

פורסם

אם הוא אצלך ביד למה שלא תשלם?

תדע לך כשהוא יגיע זה לא יהיה 750 אלא עם כפל ככה שכבר יש לך סיבה יותר טובה לרוץ ולשלם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ברור שאני אשלם, אני פשוט לא רוצה שההורים ידעו על זה.

ועוד שאלה - אני עכשיו נקרא עוד שנתיים נהג חדש?

פורסם

1. אם תשלם לא יגיע אליך הביתה שום דבר.

2. לעבירה זו 8 נקודות (!)

3. אם אתה לקראת סוף הנהג-חדש (נשארו פחות מ3 חודשים), רצוי לשלם בימים האחרונים כדי שיגיע אליך הרשיון הקבוע לפני ההרשעה(=תשלום), ואז לא יהיו הסנקציות של משרד הרישוי (תיאוריה, עוד שנתיים נהג חדש)

4. אם יש יותר זמן - שווה לבדוק אופציות למשוך את הזמן (בקשה לביטול, שכמובן תסורב, ו/או משפט).

5. המדידה (בהנחה שכל השאר בסדר) - כשרה. בממל"ז מותר למדוד עד 300 מטר, כאשר בלילה הקטע בשלמותו חייב להיות מואר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני רק בהתחלה של הנהג חדש, 4 חודשים סה"כ.

אני אשלם את זה וזהו..

יש לי עכשיו עוד שנתיים של נהג חדש? או עוד 4 חודשים?

פורסם

לגבי כשירות הדו"ח - פחות מ300 מטר זה כשיר.

יש םג קטע של נסיעה לבד בכיוון הנסיעה אבל אני לא זוכר םא זה רק בלילה וכו'.

תיכנס לאתר המכמונות, שם תמצא יותר תשובות.

לגבי הדו"ח - אם תשלם בזמן אתה לא תקבל כלום הביתה.

כשתקבל הביתה זה כבר יהיה תשלום נוסף על פיגור ויעלה יותר מ750 שקל.

אם יש לך 4 חודשים רישיון אז רק כשימלאו שנתיים להולדת הרישיון שלך אתה לא תהיה נהג חדש.

בקיצור - עשית עבירה, תשלם את הדו"ח.

אין פיתרון יותר טוב מזה.

וסע כחוק פעם הבאה אם אתה רוצה להימנע מדו"ח.

או שתשים בליינדר.

או שתרכב על אופנוע.

ותקפל את המספר.

טוב, אני אשתוק עכשיו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

או שתשים בליינדר.

או שתרכב על אופנוע.

ותקפל את המספר.

טוב, אני אשתוק עכשיו.

:shock::shock::shock:

פוי - עבריין!

אתה גם יכול לשים מדבקת "לא פייר" על השמשה האחורית - זה מפחיד את השוטרים וככה הם לא רודפים אחרייך כשאתה בורח להם...

טוב גם אני אשתוק עכשיו....

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
:shock::shock::shock:

פוי - עבריין!

אתה גם יכול לשים מדבקת "לא פייר" על השמשה האחורית - זה מפחיד את השוטרים וככה הם לא רודפים אחרייך כשאתה בורח להם...

טוב גם אני אשתוק עכשיו....

כן, אם תשים מדבקת "לא פייר" על השמשה (שמשה באופנוע?!) ותמחה על אפלייה חברתית ותצעק מספיק פעמים "ויקי כנפו" ו"עמיר פרץ" אז הוא יוותר לך על הדו"ח :wink:

ועבריין?

איפה?

אני נוסע כמעט תמיד על 100 - 120 (מייל)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הודיעו פה בפורום וזה ידוע כבר כמה חודשים שבימי שישי,יש ליד תחנת האוטובוס בניות (זאת שליד בנק הפועלים),ניידת שממל"זת.

אין מה לעשות הכביש הזה הוא ישורת רצינית שנהפכת לירידה קטנה,זה המקום האידאלי לתפוס על מהירות,להבא תזהר.

• תוכן חדש...