Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשפט שלי

DMX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וובכן השבוע זה קרה, סופסוף החרדות שנמשכו 5 חודשים, הגיעו לקיצן לאחר המשפט שלי שהיה ביום שני (להזכירכם נתפסתי נוסע 166 קמ"ש במקום 90).

העונש שקיבלתי הוא כואב אבל פחות ממה שחשבתי, אז העונש הוא:

1) 4 חודשים שלילה בפועל

2) 4 חודשים שלילה על תנאי למשך 3 שניים

3) 1200 ש"ח קנס (ב 12 תשלומים ) או 12 ימי מאסר תמורתו

עכשיו יש לי שאלה, השופט אמר ש"אני אצטרך לעבור את הפרוצדורה של משרד הרישוי", האם זאת אומרת, שאני אצטרך לעשות רק תיאוריה או גם טסט?

ד"א, אני חושב שהעונש שלי לא כ"כ חמור בהתחשב בחומרת העבירה, בזה שאני נהג חדש ובזה שהגעתי למשפט ללא עורך דין, מה אתם חושבים?

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהתחשב בכל אלו העונש לא נורא, אבל עו"ד היה עולה לך אמנם כסף - אך מוציא אותך מרוב העונשים הללו...

תצטרך לעשות תיאוריה וטסט מחדש... לצערך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא משהו בעליל.

לעומת זאת תמיד יכולת ליפול על שופט פסיכופת שהיה תוקע אותך הרבה יותר.

חבל שלא הלכת למשפט עם עו"ד, אני ממש לא מבין למה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אני עלול לקבל שלילה אם מצלמת מהירות צילמה אותי ??? :(

תלוי בנסיבות - איזה הגבלת מהירות הייתה בכביש שנסעת, באיזה מהירות נסעת, באיזה רכב ועוד... אנחנו לא נביאים.

לאנTBה - עו"ד מכירים את החוק טוב יותר מכולנו, מן הסתם זה המקצוע שלהם. הם יודעים איך לפרש את החוק לטובתך ולהוכיח את חפותך בצורה הטובה ביותר בהנחה שאתה באמת חף מפשע... וגם אם לא אז ישנן אין ספור קומבינות ופרצות בחוק שיכולות רק לעזור לעבריינים סדרתיים שבכפייה שכמותנו, הם ידעו ליישם את הנ"ל בצורה היעילה ביותר לטובת הלקוח.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

אבל בצילום ע"י מצלמה לא ניתן לדעת מי הנהג

ותמיד אני יכול לטעון שמישהו גנב את הרכב או משהו כזה...

פורסם

אתה צריך להוכיח שבאמת התלוננת שהרכב נגנב ממך עוד לפני הצילום של התמונה, ובשביל זה צריך להראות את התלונה שלך במשטרה והכל....וזה סיבוך לא רגיל מן הסתם.

Back to the original - NC again.

פורסם

תלוי בנסיבות - איזה הגבלת מהירות הייתה בכביש שנסעת, באיזה מהירות נסעת, באיזה רכב ועוד... אנחנו לא נביאים.

לאנTBה - עו"ד מכירים את החוק טוב יותר מכולנו, מן הסתם זה המקצוע שלהם. הם יודעים איך לפרש את החוק לטובתך ולהוכיח את חפותך בצורה הטובה ביותר בהנחה שאתה באמת חף מפשע... וגם אם לא אז ישנן אין ספור קומבינות ופרצות בחוק שיכולות רק לעזור לעבריינים סדרתיים שבכפייה שכמותנו, הם ידעו ליישם את הנ"ל בצורה היעילה ביותר לטובת הלקוח.

אבל נגיד ובאמת תפסו אותי על 160 איפה שמותר 90 נגיד.

עד כמה שוטר יכול לעזור לי? מה הוא יצליח להשיג לי?

Back to the original - NC again.

פורסם

אבל נגיד ובאמת תפסו אותי על 160 איפה שמותר 90 נגיד.

עד כמה שוטר יכול לעזור לי? מה הוא יצליח להשיג לי?

שוטר יעזור לך רק אם יקרע את הדו"ח.

בקשר לעו"ד,אני חושב שהוא יכול למנוע את השלילה בפועל תמורת הגדלה של הקנס (שמעתי כבר על מקרה עם מהירות גדולה יותר שיצא עם קנס {קנס די גדול} ולא שלילה).

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
להערכתכם, עד כמה עורך דין היה עוזר לו פה?

איזה עונשים הוא היה מצליח "להשיג" לו?

לפני הרבה שנים צילמו אותי נוסע 96 במקום 50 . היתה לי שלילה על תנאי על מהירות ממשפט קודם. יצג אותי עו"ד אורון אילון וקיבלתי 300 ש"ח קנס (זה היה בערך 200 דולר אז) בלי שלילה ובלי כלום.

שכר הטירחה שלו היה 1400 ש"ח. לדעתי זה היה שווה.

נמרוד

(מאז נוסע כחוק)

פורסם

אם אכן הגשת תלונה למשטרה על גניבת רכבך באותו היום אתה יכול, בכל אופן - זה פלילי.

אתה גם יכול לטעון שנתת למישהו את הרכב לסיבוב, זה גם לא יעזור לך כי כמעט כל תיק מהירות חייב להיסגר על מישהו בהנחה שלא הוכחת שהייתה טעות במדידה או בזיהוי הרכב.

יש אנשים שמביאים את סבתא שלהם בת ה80 שלא נהגה מאז ימי המנדט על מנת לסגור את את התיק עליה, שוב - זה פלילי.

לTB - אני לא עו"ד תעבורה ולמרות שיש לי קצת ניסיון בהעסקת עו"ד בענייני תעבורה תבין לבד למה לא יהיה חכם לפרוש את כל השיטות שלהם פה בפורום.

פורסם

הגעת למשפט ללא עורך דין????

מה אתה דפוק?

מזל שלא רצחת מישהו והלכת למשפט ללא עורך דין.

לך לכלא ל 12 יום רק בשביל להעניש את עצמך על השטות.

סיפור מצלמה:

בן דוד שלי בלונדון נוהג על פורש 928 ונתפס עם מצלמה על מהירות.

הוא שלח להם מכתב שזה היה חבר שלו מהארץ שנהג באוטו ונתן איזה שם שלא קיים עם כתובת של אח שלו.

אח שלו בארץ קיבל מכתב ממשטרת אנגליה ששאלו אותו עם הוא נהג באוטו.

אז הוא שלח להם מיכתב שזה היה הוא(לא בשם אמיתי)

אייל

פורסם
סיפור מצלמה:

בן דוד שלי בלונדון נוהג על פורש 928 ונתפס עם מצלמה על מהירות.

הוא שלח להם מכתב שזה היה חבר שלו מהארץ שנהג באוטו ונתן איזה שם שלא קיים עם כתובת של אח שלו.

אח שלו בארץ קיבל מכתב ממשטרת אנגליה ששאלו אותו עם הוא נהג באוטו.

אז הוא שלח להם מיכתב שזה היה הוא(לא בשם אמיתי)

ו..............

אהה ועוד משהו

מישהו יכול להסביר מה זה אומר:

2) 4 חודשים שלילה על תנאי למשך 3 שניים

• תוכן חדש...