Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה איתך אני אישית שאני הולך לבעל מקצוע בנושא שאני פחות מבין ממנו אני בד"כ מברר על בעל המקצוע מראש ומקבל הצעות לפני שאני מחליט לנסות את מזלי במיוחד שאני מפקיד לו משהו שכל כך חשוב לי כמו הרכב שלי...

אבי.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה מה שהתברר בדיעבד

אבל אתה באמת חושב שהוא מחזיק תמונות של התקנו שלא הלכו לו?

או שאתה מצפה שאולי הוא יגיד לך שהוא לא עובד יפה?

איך אפשר לדעת, כשבן אדם שם שלט התקנת מערכות ,אתה משלם לו תמורת עבודה

על הצד הטוב ביותר

(אם הוא לוקח 50 שיקח 50)

כמו שתלך לפחח שלוקח קצת פחות מאחרים וחודש אחרי זה יתקלף לך הצבע

אז מה? שתלך אליו חזרה הוא יגיד לך: מה לעשות קיבלת הנחה?

הגישה שלך היא של הישראלי המצוי

זה ששילמת בזול זה לא אומר שדפקו אותך באיכות

אלא שקנית בזול

וזה שקנית ביוקר

אומר שקנית ביוקר

שכר תמורת עבודה

עבודה גרועה אין שכר

משוואה טובה עבדה גם בתנך

לא רק שאתה לא מבין, אלא יותר גרוע, עוד ממשיך להתנצח.

עקרונית, זה נכון שלא משנה המחיר, אם לקחת עבודה, בצע אותה על הצד הטוב ביותר.

אך עם זאת, המחשבה שבמחיר זול (מאד) יקבל עבודה מקצועית , ועוד בארצנו גדושת מתקיני הסטראו המקצועיים, תלושה מן המציאות. (ישראלי מצוי) השכל ולמד מהטעות, שלא תצטרך לחוות נזק לציוד ומפח נפש.

העניין, שהעבודה יכולה הייתה להעצר בכל שלב, ולא נעצרה, עושה את זה תמוה אף יותר

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

טוב אז לכול החכמים שאמרו לו לך לתביעות קטנות ולgriber6 שעשה אותך ג"ימס בונד עם מכשירי הקלטה וכו... תראו בואי נגיד שהוא הגיש תביעה סבבה עכשיו המתקין יקבל זימון לבית משפט [ולפי מה שfiberman כתב לא ממש מעניין את המתקין שאתה רוצה להגיש תביעה] ולמה נראה לכם שהוא יגיע לבית משפט??????ונצא מנקודת הנחה שהוא לא הגיע והשופט פסק שאתה ניצחת אז מה הלאה ????

ואני הולך איתכם יותר רחוק נגיד שפתחת נגדו תיק הוצאה לפועל +עיקול ונו מה הלאה???? עד שתראה את הכסף והסכום פיצוי שנקבע על ידי השופט יקח המון זמן ואני לא מדבר שהוא מחליט לערער על כול הסיפור ונגיד שהוא שוב מפסיד בעירעור הוא מכריז על פשיטת רגל ואז באמת אתה יודע מה תראה ממנו [ואני בטוח שלא כסף וכול זה בגלל מה 500 שקל אתה יודע מה לך עליו לא למטרה לריב אלה לנסות להסתדר איתו על משהו [את זה אני כבר משאיר לך לחשוב על מה להסתדר איתו]וזה הכול

בהצלחה

הכול יהיה בסדר

פורסם
טוב אז לכול החכמים שאמרו לו לך לתביעות קטנות ולgriber6 שעשה אותך ג"ימס בונד עם מכשירי הקלטה וכו... תראו בואי נגיד שהוא הגיש תביעה סבבה עכשיו המתקין יקבל זימון לבית משפט [ולפי מה שfiberman כתב לא ממש מעניין את המתקין שאתה רוצה להגיש תביעה] כאשר המתקין יקבל את כתב התביעה ואת הזימון לבית המשפט אני בטוח שההתיחסות שלו תהיה שונה ולמה נראה לכם שהוא יגיע לבית משפט?????? כי אזרח ששומר על החוק כן יגיע לבית המשפט, כך הוא גם יוכל לנסות ולהגן על עצמו. ונצא מנקודת הנחה שהוא לא הגיע והשופט פסק שאתה ניצחת אז מה הלאה ????

ואני הולך איתכם יותר רחוק נגיד שפתחת נגדו תיק הוצאה לפועל +עיקול ונו מה הלאה???? עד שתראה את הכסף והסכום פיצוי שנקבע על ידי השופט יקח המון זמן אין מה לעשות יש חוקים במדינה וחוץ מזה סכום הכסף נושא הצמדה וריבית. ואני לא מדבר שהוא מחליט לערער על כול הסיפור הוא לא יוכל לערער על ההחלטה של בית המשפט אם הוא לא הופיע למשפט ולא תהיה לו סיבה מוצדקת למה הוא לא הופיע למשפט. ונגיד שהוא שוב מפסיד בעירעור הוא מכריז על פשיטת רגל אתה לא חושב שנסחפת קצת? בגלל תביעה כזאת עסק יכריז על פשיטת רגל??? ואז באמת אתה יודע מה תראה ממנו כאשר מכריזים על פשיטת רגל כל רכושו של פושט הרגל, כולל רכושו הפרטי, מחולק בין כל הנושים. [ואני בטוח שלא כסף וכול זה בגלל מה 500 שקל אתה יודע מה לך עליו לא למטרה לריב אלה לנסות להסתדר איתו על משהו [את זה אני כבר משאיר לך לחשוב על מה להסתדר איתו]וזה הכול

בהצלחה

כמובן שהאפשרות של לפנות לבית משפט צריכה להעשות אחרי שמוצו כל האפשרויות האחרות, החוקיות כמובן, עם המתקין.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מנסיון עבר.

תשלח חבר "לקנות מערכת" שהוא רוצה ציוד טוב. וכו" והוא רוצה להוציא סכום נכבד.

(שלא יגיד שהוא שמע דברים טובים על המקום!!! הוא מחפש כרגע מקום)

אתה תגיד לפני זה למקום.

ותדבר עם הבעלים. ותגיד לו שאתה תרחיק לקוחות משם. (גם אם אתה צריך לעמוד מחוץ לחנות ולספר(ולהראות את התוצאות של ההתקנות שלו) (תגיע עם התמונות והרמקולים). ותגרום לו להפסדים.

ואתה מבקש פיצוי. (גם על הרמקולים וגם על הנזקים לרכב( תיקון של מה שהוא עשה) וגם על הזמן.

תברר לפני זה מה הנזקים לרכב. (ממומלץ מכתב עם חוות דעת על המשמעות של הבעיה. ומחיר) ומה הרמקולים שווים. ועל הזמן שלך. (דלק)

פיצוי הגיוני!!

ואז יגיע חבר שלך.

והוא כמובן רוצה מערכת וחוות דעת על המקום , שחבר שלך, (יפנה שליך בתור משהוא שהוא לא מכיר) וישאל אותך איך ההתקנה (מרוצה, טוב, איך שומעים, תן לשמוע ) וכו.

אבל שחבר שלך יעמוד על זה. שהבעלים של המקום ידבר איתו. (יותר לחץ עליו הבעלים להגיע לפיצוי עכשיו איתך)

לבעלים יהיה קשה למכור מערכת כשיש לקוח שרוצה פיצוי ומדבר על הבעיות של ההתקנה במקום.

יהיה לך אפשרות ליצור עליו לחץ מבלי שהוא ידע שזה ממך.

אבל (על תגיע לבד. תגיד עם עוד חבר עוד 2 למקרה ו........ שיהיו בצד.)

אני גם ממליץ להקליט. (טיפ מנהלים בכיס. )

תנסה להוציא את בהבעלים באמצע. ותגיד שאתה תגרום לבחור ללכת. (אתה תראה לו את התוצאות של ההתקנה.)

תזרום עם חבר שלך. ועם השיחה. אני רוצה שנסתדר. אני לא רוצה לצאת מאוכזב. אני לא רוצה להרוס לבן אדם את העבודה. וכו.

תספר לנו איך היה.

בהצלחה.אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חברים .... לא להגזים

לך לבנאדם דבר איתו תנסו להגיע להסכם .....

בסופו של דבר זה שראיתי שהוא דופק על הרמקול ולא יצאת מייד וזה שראית לפני הקטע של הפטיש שהוא חתך משהוא חשוב באוטו ולא עצרת אותו ויצאת בלי לשלם .....יש לך חלק באשמה אחי למרות שאנחנו לא אוהבים להגיד שאנחנו אשמים זה המצב

אני בטוח שאם הייתי במקומך הייתי יוצא אחרי 10 דקות מהחנות וללא תשלום ואני כמעט בטוח שרוב המגיבים היו עושים את אותו דבר בדיוק

אז באוא נהיה בוגרים וניקח אחריות על המעשים שלנו לפני המעשים של אחרים

ואם אבא שלך שיכנע אותך להישאר אז שישלם לך חצי מהנזק

זו כמובן דעתי וכל אחד והדעה שלו.....

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

תגיד לי אתה קורא את התגובה לפני שאתה שולח?

כן אני חושב שאני גם אתבע את אבא שלי

מה עובר עליך (:

וזה כבר לא הכסף זה העיקרון

פורסם

על העיקרון אני בהחלט מסכים איתך והייתי עושה צרות לבעל החנות על עבודה רשלנית שכזו.אבל תודה שיש חולשה בצד שלך בסיפור והיא שהוא סיים את העבודה למרות מחאותיך.לפי הסיפור שלך לא ברור מי הבעלים (בעלים לא מי נוסע בו) של האוטו אתה או אביך ששילם על העבודה מה שאומר שהוא היה "מרוצה מהעבודה" ולפי הבנתי היה יותר בצד של המתקין מאשר בצד שלך.הנקודות האלה קצת בעייתיות בשבילך בתביעה נגדו אבל שוב למרות הכל בשביל העיקרון הייתי ממרר לו קצת את החיים עם תביעה.

הכותב איננו עורך דין אלא סתם אחד שרצה להתפלסף קצת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני מבין שזה העיקרון אחי

אבל אם אתה מביא מישהוא שיטפל בגן ואתה רואה שהוא עוקר את העצים כי זה מפריע לו ... תתן לו בסבבה ואחרי זה תתבע אותו

אתה ראיתה שהוא עושה לך בלגן ונתת לו להמשיך

אני לא אומר שהוא בסדר אבל באותה מידה אתה הקטנת ראש אחי

אני לא מאשים אף אחד ולא באתי לכאן לרדת על אנשים אבל מה שנכון נכון ואתה נתת למסכרה להימשך

בסוף תעשה מה שבא לך

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

אני אישית אומר דבר עם הבנאדם ואם לא הולך אז על הזיין 500 ש"ח אחרי הכל זה לא שווה לפתוח במלחמה בגלל זה

הרי בגלל זה יש לנו כל כך הרבה אלימות במדינה הזאת

ואם תכה אותו ויתבע אותך אז אכלת אותה

צריך סבלנות וסובלנות ......אנשים

• תוכן חדש...